Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ben hiç hoş gözükmüyo derken alttan çekilince burnun iç görüntüsünü kastetmiştim flaş patlayınca gözüken normalde gözükmeyen kıllar derinlerdeki sümükler gibi.. mide kaldırmamak için özetlemiştim :) çook teşekkür ederm

yeni ameliyat olan tüm arkadaslara acil şifalar diliyorum :)) süper göründüklerine eminim.. cok daha iyi olucak zamanla.. ve görüşme yapmakta olan arkadaslara korkulucak bisey olmadigini Emre beye gözü kapali güvenebiliceklerini cok kereler söyledik sanirim.. Gecen hafta Mobilya fuarimiz vardi arkadaslar.. ve fuar boyunca kadınlardan ve erkeklerden sürekli duydugum şey ''yaaa ne kadar gzüel bi burnun var senin'' :)) ilk kez sanirim kimseye ameliyat oldugumu söylemedim ppPPpp .. ve telefonuma birinden gelen msji aynen yaziyorum ''Merhaba kücük burun :) Nasilsin'' :)))))))))))))))))))) he bu kişi hala burnumu doğal saniyo :))) bozmanin anlami yok dimi :) ve insanlari sürekli yandan profilime bakarken yakaliyorum :))) cok komik oluyo..

Son düzenleme:
bu arada fuarda Yakup Avşara Ameliyat olmuş bi erkek manken vardı.. görür görmez estetik oldugunu anladim.. ve burnun yan tarafinda bi cöküntü vardi.. cok kötü görünüyodu.. keske resmini paylaşma şansım olsa... yakup avşar pahali geldigi icin gitmemiştim :) iyiki gitmemiişim dedim bi an.. tmm her sonuc tabiki böyle değildir ama işide şansa birakmamak lazim.. piyango değilki bu..

çok sağolun kızlar yeni geldim bende şu an şişmiş bi vaziyetteyim tamponlu halini beğendim inş tamponsuz da güzel olur:)) zeynebin ameliyatı 5 saat benimkide 4 saat sürdü narkozdan uyandığımda saat akşam sekiz buçuktu emre bey hala yanımızdaydı muayenehanesinde bekleyenler olduysa beklemekten bitap düşmüşlerdir heralde:) ama bu bize emre beyin ne kadar özendiğini gösteriyo aslında iyi olana kadar uğraşıyo ama narkozdan uyanmak çok kötü bişey aşırı bi titreme oluyo sonra odaya alınınca bir kaç ağız dolusu kan kusuyosun ilginç mesela bunu bilmiyodum:) neyse uzatmiyim bilgisayara bakmakta yoruyomuş gerçekten:S

Albümünü görmek istiyorum puff :)

sanirim bende Dr emre ilhana gitcem , umarim gercekten dogru karar olur , su msj lar bi dolsa hastalarinin resmine bakmayi cok istiyorummmmmmmmmmmm
duzeltmede iyi ymis

çok geçmis olsun cnm atlattın artık yarınıda atlattın mı tmmdır :) en zor gunler gerıde kalmıs olcak:)ondan sonra bolca sabıra ıhtıyacın olcak ama sonucu guzel olucagı ıcın ınsan sklmadan sabredebılıyo:)bende kusucm dıye cok korkmustum ama bende oyle bısey olmadı bende narkozu bıraz gec attım ustumden ama suan gayet ıyıyım sanada yenı burnunla guzel mutlu gunler dılıyorum

Gecmis olsun canim, kız demek o kadar uzun mü sürüyor ameliyat? Bende 2saatte biter diye düşünüyordum, ay çok korktum şimdi ya, demek birde kan kustun? Offff, bu ne yaa. İnşallah istediğin gibi olur burnun... bende kolaylıkla atlatirim 27 Mart...

Ya kızlar, birde sigara kullananlar Nasıl yapıyor? YAni onceden bırakmamı lazım, ameliyattan sonda da mı bırakmamız lazım? Ben ızgarayı çok seviyorum yaa..

benimki 2saat sürdü :) buruna göre değişiyor o belli bir saati yok 6saat süren de biliyorum:) kan kusma olayıda bende olmadı ama bazılarında olan bişeymiş..bazılarında boğaz ağrısı çok oluyor.bende o da olmamıştı allahdan:) sigarayıda şimdiden bırak bence belkide ben sigara alkol kullanmadığım için rahattım baş ağrısı dışında. inş sende kolay atlatırsın:)

*arkadaslar emre ilhana son zamanlarda ameliyat olan var mı yada gorusen ? son fiyatını merak ediyorum butcem biraz sıkıntı cunku

*arkadaslar emre ilhana son zamanlarda ameliyat olan var mı yada gorusen ? son fiyatını merak ediyorum butcem biraz sıkıntı cunku

Bende zor güç biriktirdim, ben daha yeni görüştüm Emre beyin asistanı ile (burcu hanım), suanda hala 5.500TL fakat Mayıs'ta 6 bin TL olacağını söyledi. Allah'tan bn o tarihten önce randevumu aldım. Benimde bütçem baya sıkıntı, daha ucak bilet alacağım, yurtdışında yaşadığım için... Maalesef bu yıl tatil yapamayacağım.. Bütün paraciklarim ameliyata gitti. İnşallah deger..

Arkadaşlar benim burun ucu istediğimden çok daha fazla kalkık,bu yüzden çok mutsuzumtanponlar ve bandaj çıkarıldıktan sonra burun ucu iner mi?sizlerde inme olmuşmuydu.bilgi verirseniz sevinirm.

Arkadaşlar benim burun ucu istediğimden çok daha fazla kalkık,bu yüzden çok mutsuzumtanponlar ve bandaj çıkarıldıktan sonra burun ucu iner mi?sizlerde inme olmuşmuydu.bilgi verirseniz sevinirm.

öncelıkle gecmıs olsn cnm.merk etme suan şiş dıye oyle gozukuyodur zamanla şişler ındıkce burun ucunda normale doner daha cok yenısın

çok saol bisi yani ameliyttan çıkınca sok oldum çünkü çenem uzundu ve özellikle hafif bir kalkıklık olsun cenemle burun arasında ki mesafe açılmasını istemediğimi söylemiştim. Ama şu an olabilecek maximum kalkıklık var umarım dediğin gibi zamanla iner..

şimdi boyle dusunmekte cok haklısın cnm:)ama ınan zamanla hepsı gecıyo ben tanınmaz hale gelmıstım 6 gun yuzume hıc bakmadım 6.gun yanı tamponların cıkcagı gun yanlıslıkla kendımı gordum tahmın edıyodum ne hale geldıgımı, ınsan yınede kendını dusunmek ıstemıyo ama oyle cabuk gecıyokı ınsan ınanamıyo o halden bu hale nasıl geldım dıye o yuzden sabret cnm hepsı gecıyo:))

benm de ilk basta oyleydi hatta dra sormustum gulmustu sana tanyeli burnu yaptim diye:) uzulme cok kalkik bi burun istemediysen inecektir

öncelikle çok geçmiş olsun.benim 24.günüm bugün alçı ve bantlar çıktıkdan sonra burnum çok kalkıkdı emre beyde söyledi zaten korkma diye şimdi tam istediğim kalkıklıkda korkma iniyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…