Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

akıl edipte öğrenmedim sabah mı yoksa öğleden sonra mı olacağımı:) ne zaman olacağımız isteğe bağlı bi şey mi yoksa kendileri mi karar veriyo[/QUO

cnm ben sabah boş mu diye sormuştum yer vardı ona göre yazmıştı emre bey ama bende saatimi bilmiyorum mesela henüz :)
zeynep senin saat 10 benim de öğleden sonra 1 gibi olcaktır sanırım:)

Arkadaşlar ameliyat öncesi son görüşmede sadece hemşire ile mi görüşülüyor yoksa emre beyle de görüşebiliyor muyuz?

evet hafif bi eşitsizlik var alttan dikkatle bakılırsa farkedilebilen ama o açıdan bir kaç foto girişimim oldu hiç hoş gözükmüo :)

Merhaba, en beğendiğim burunlardan biriydi seninkisi.
Bence "alttan bakılınca" %100 simetri olup olmaması çok önemsiz. Pratik hayatımızda hiç kimse aniden yere yatıp burnumuzu alttan incelemiyor :)
Bir de aklımda yanlış kalmadıysa; Emre Bey hastanın kendi burnundan kaynaklanan sebeplerden dolayı eşitsizliğin kaçınılmaz olduğu zamanlarda eşitsizliğin karşıdan, yandan ya da önden algılanmasındansa alttan algılanmasını tercih ettiğini söylemişti. Ben senin albümünü takip ettim ve deliklerin simetrisine burada yazılana kadar hiç dikkat etmedim bile.
Güle güle kullan, özellikle son halini çok beğendim :)

Acemi Cadi, sonra resimlerini bırakacakmısin? Çok merak ediyorum, bende yakınlarda olacağım da.. Aslında Emre beye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat hala guzel bı burun görmedim Emre beyin yaptıklarının arasında, puff un burnu hariç. Benim için simetri olması çok önemli, sonuçta kendim için ameliyat oluyorum, kendim beğendikten sonra digerleri beğenmeseler de olur. Birde asimetrik olursa baya bı takıntı olur bende. Umarım sende istediğin gibi buruna sahip olursun. . Gecmis olmuş.

Kapattim gozumu,aldim randevuyu. 27 mart benim icin buyuk gun, insallah istedigim gibi bi burun olur... Allah isimi kolaylastirsin...

Buarada, 27 mart randevusu olan varmi aranizda? 22 Mart ilk konusmam, 24 mart tasarim, sonra ameliyat...Simdiden ates basti,asiri heyecanlandim...

Çok sağolun kızlar tabi anlatırım, fotoğrafta koyarım. Benimde hiç bi bilgim yoktu buradaki arkadaşlar karar vermemde çok yardımcı oldu onların fotoğrafları,yorumları olmasa nasıl karar verebilirdim ama ne olursa olsun yinede bi risk inş. hayal kırıklığına uğramam.

Amelıyat Tarihini Ne Zamana Veriyorlar Canım Biliyormusun??

Aslında benimki biraz şans ısı oldu, randevusu ertelenen olmuş, Mart 27.sinde bana nasip oldu. Nisan mayıs ayında boş gün varmış. Sen istediğin zaman ara, belki şansına birisi ertelemiş olabilir. Bol şans, ve eğer kararını verdin ise, fazla bekleme derim. Yaza yeni burnumuzla gireriz :)

Çok sağolun kızlar tabi anlatırım, fotoğrafta koyarım. Benimde hiç bi bilgim yoktu buradaki arkadaşlar karar vermemde çok yardımcı oldu onların fotoğrafları,yorumları olmasa nasıl karar verebilirdim ama ne olursa olsun yinede bi risk inş. hayal kırıklığına uğramam.

İnşallah cnm ben de öyle 2 günümüz kaldı..bugün son görüşme için gittim zor bir ameliyat tabi sonuçta yüzümüzü emanet ediyoruz risk gerçekten ama herşey olumlu olur inşallah ikimiz içinde

Aslında benimki biraz şans ısı oldu, randevusu ertelenen olmuş, Mart 27.sinde bana nasip oldu. Nisan mayıs ayında boş gün varmış. Sen istediğin zaman ara, belki şansına birisi ertelemiş olabilir. Bol şans, ve eğer kararını verdin ise, fazla bekleme derim. Yaza yeni burnumuzla gireriz :)

şanslısın canım çok iyi olmuş bende mart ayında olmak ıstıyorum cunku yaza yenı burnumla gırmek ıstıyorum bırde sıcaklarda olmak ıstemıyorum oyuzden en kısa zamanda arayacagım inşallah erteleyen olurda bende mart ayına alırım randevu ben emre beyde karar verdım ama bır işim var onun bıtmesını beklıyorum bıter bıtmez tarıh alıcam inşllah sanada bol şans inşallah hersey ıstedıgımız gıbı olur

Son düzenleme:
Back