Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlarr buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum:26: 2 kez gorustuk emre beyle malesfkı kalın derılıyım ve cıldım yaglı yanı bırz gec ılesebılırım ama bunlrın hepsınn farkındayım sızler sayesınde tabı.gorusmelerım cok guzel gectı emre gercktn cok ılgılı bı doktor saolsun cok motıve edıyor ınsanı.bu aksam son gorusmem olcak yarın sabah hasteneye gıtcz ogledn sonra amelıyatım dua edın bana olurmu:26::26: net bulabıldıgım an artı bırde kendımı ıyı hıssettım zmn hemen yazıcm sıze gorusuruzzzz kızlarr cok heycanlıyım :26:

şimdiden geçmiş olsun bişi. inşallah düşündüğünden de harika bir burunla çıkarsın ameliyattan ve çabucak toparlanırsın.
bizimle yaşadıklarını da paylaşmanı bekliyoruz.

Adoilona dün sen ve fundy kapsama alanı dısında yazıyordu dikkatimi çekti niye ki burda yazdığınız birsey yüzünden mi artık iyice paranoyalar oldum burnum sis diyen bile banlaniyor mu diye:27:

evet canım msn vermek yasakmış ben de öğrenmiş oldum :)

Adoilona dün sen ve fundy kapsama alanı dısında yazıyordu dikkatimi çekti niye ki burda yazdığınız birsey yüzünden mi artık iyice paranoyalar oldum burnum sis diyen bile banlaniyor mu diye:27:

heheh ayy yok yok burnuyla ilgili sitem eden ya da sitem edeni Emre bey arıyomuş baksana, beni aramadı:( banlanma olmuyo yani:) o yüzden paranoya yapmayın. şaka bi yana fundy memnun bildiğim kadarıyla burnundan, ben de sadece sis durumdayım bünyemle alakalı şekilsel sitem noktasında değilim.

kızlarr buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum:26: 2 kez gorustuk emre beyle malesfkı kalın derılıyım ve cıldım yaglı yanı bırz gec ılesebılırım ama bunlrın hepsınn farkındayım sızler sayesınde tabı.gorusmelerım cok guzel gectı emre gercktn cok ılgılı bı doktor saolsun cok motıve edıyor ınsanı.bu aksam son gorusmem olcak yarın sabah hasteneye gıtcz ogledn sonra amelıyatım dua edın bana olurmu:26::26: net bulabıldıgım an artı bırde kendımı ıyı hıssettım zmn hemen yazıcm sıze gorusuruzzzz kızlarr cok heycanlıyım :26:

Çok geçmiş olsun herşey gönlünce olur umarım.Haberlerini bekliyoruz :)

yok canim burnumuzdan bı şikayetimiz yok cok şükür :) adolilona nin da dediği gibi msn adresi yuzundendi o konuyla alakasız icerikmis :)

Cnm şimdiden geçmiş olsun iyi dileklerimiz seninle :)

bayanlar,
emre bey'İn kendi telefon numarası var mı? asistanlarla görüşmeden direkt kendisiyle konuşabileceğimiz?

asıstanlarından ıste cnm verırler bu emre ılhanın topıge grıce altta hep 3-4 kışı mısafr gruyorum sreklı :s

Son düzenleme:
Kizlar yarın randevum var bu diesel caddenin tam olarak neresinde mesela zaradan lacoste mark & spencer dan falan daha mi ötede sonuna doğru mu yani ben taksitler gidecegim şoföre ne diyeyim nerde indirsin beni:50:

Kizlar yarın randevum var bu diesel caddenin tam olarak neresinde mesela zaradan lacoste mark & spencer dan falan daha mi ötede sonuna doğru mu yani ben taksitler gidecegim şoföre ne diyeyim nerde indirsin beni:50:

marks&spencer ın aşağısında günaydın var onunda biraz aşağısında sol tarafda görürsün zaten diesel i lacoste un karşısında :) sen direk no söyle arayıp öğren asistanlarından bende no kaç bilmiyorum önce göre inersin zaten..

randevun nasıl geçti? bilgilendirme konusunda tatmin oldunuz mu? tasarımla mı gittiniz? ne şekilde sonuçlandı?
aydınlatır mısınız bizi. ben de cmtesi günü randevuya gidiyorum emre bey e.

pembeatmosfer Emre Bey'e randevuyu kaç gün önceden almıştın?Ameliyat randevusunu da görüşmeden sonra hemen verebiliyor mu yoksa bir iki ay beklemek mi gerekiyor?

pembeatmosfer Emre Bey'e randevuyu kaç gün önceden almıştın?Ameliyat randevusunu da görüşmeden sonra hemen verebiliyor mu yoksa bir iki ay beklemek mi gerekiyor?

neredeyse bir ay öncesinden başvuru yaparak aldım. çok geç bir tarih olduğunu söylemiştim. hatta asistanı emre bey in çok yoğun olduğunu ve günde 3 ameliyat yaptığını söyledi.
bu forumda emre bey in ameliyat ettiği hastalarından öğrendiğim kadarıyla da ameliyat tarihini hemen çok yakın bir tarihe vermiyorlar sanırım.
ancak şans olur da ameliyatını iptal eden veya erteleyen olursa biraz daha erken bir tarihe çekme şansı olabiliyormuş.

yahu ne komıgıme gttı herkes kbb magduruyum dıor emrre ılhanda kbbcı deılmı plastık errah deıl kulak burun bıaz uzmanıÇ:???

gsd randevunun nasıl geçtiğini çok merak ediyorum. lütfen bilgilendir bizi.

mrb kızlar bugun 4.gunum haber verıyım dedım fazlasıyla mor ve sısım ama zor bı burnum varmıs ve cok fazla kemık alınms emre bey soylemıstı zatn zor bı burnum oldugunu kalın derılıyım bıde.nefes konusunda hıc bı skntm olmadı burnmdn nefs alabılıyorm ama ıyı bakmk gerekıyo sureklı temız tutmk lazm.suan gercktn yuzum kotu ama moralımı bozmuyorum cnku gecıcı bısey oldugunu bılıyorum bu durumun ve herkz aynı olck dıe bısey yok o yuzdn korkmayın cunku ben kac kere gıttıysm gorusmeye 3.gunu olmasna ragmn gram morlk olmyan kısılrde gordm sıslkte azda olsa oluyo oda cok norml bı durum.ayrıca bnm ılk amelıytm olmasna ragmn 4 saat kaldm amelıytaa. persmbe gnu hersey alıncak sadece bant olck burnmda ınsallah ozmna kadr bırz gecer sıslık ve morlklrm smdılk bu kdr yazabılıyrm bırz daha toparlannca uzun uzun yazıcm.

mrb kızlar bugun 4.gunum haber verıyım dedım fazlasıyla mor ve sısım ama zor bı burnum varmıs ve cok fazla kemık alınms emre bey soylemıstı zatn zor bı burnum oldugunu kalın derılıyım bıde.nefes konusunda hıc bı skntm olmadı burnmdn nefs alabılıyorm ama ıyı bakmk gerekıyo sureklı temız tutmk lazm.suan gercktn yuzum kotu ama moralımı bozmuyorum cnku gecıcı bısey oldugunu bılıyorum bu durumun ve herkz aynı olck dıe bısey yok o yuzdn korkmayın cunku ben kac kere gıttıysm gorusmeye 3.gunu olmasna ragmn gram morlk olmyan kısılrde gordm sıslkte azda olsa oluyo oda cok norml bı durum.ayrıca bnm ılk amelıytm olmasna ragmn 4 saat kaldm amelıytaa. persmbe gnu hersey alıncak sadece bant olck burnmda ınsallah ozmna kadr bırz gecer sıslık ve morlklrm smdılk bu kdr yazabılıyrm bırz daha toparlannca uzun uzun yazıcm.

çok geçmiş olsun bişi. eminim çabuk atlatacaksındır. gülü seven dikenine katlanıyor malesef. burnun ortaya çıktığında çok memnun olacaksın inşallah. bizlerle fotoğraf paylaşımında bulun lütfen. tekrar geçmiş olsun.

funndy senin ameliyatının üzerinden dikkate değer bir zaman geçti. nasıl hissediyorsun. değişimlerin ne durumda. şişliklerin gözle görülür biçimde indi mi. nefes konusunda sıkıntın var mı? memnun musun?

arkadaşlar ben de daha ilk görüşmeye gidicem.bu ilk görüşmede tasarım yapılmıyormuş tamam ama ben beğendiğim birkaç burun resmi ile photoshop ta kendi yaptığım tasarımı bu ilk görüşmede götürüp göstermek istiyorum.yani istediğim gibi bir buruna sahip olma şansım nedir, ne kadarı mümkün kabaca da olsa bunu öğrenmek istiyorum.ilk görüşmede siz de foto götürdünüz mü? baktı mı?hani ben o kadar götürürüm,bi de bakmak istemezse bozulurum valla.ne olur yardım edin?

Back