Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

funndy senin ameliyatının üzerinden dikkate değer bir zaman geçti. nasıl hissediyorsun. değişimlerin ne durumda. şişliklerin gözle görülür biçimde indi mi. nefes konusunda sıkıntın var mı? memnun musun?

Evet canım günden güne iniyo sislikler ucu hala sert ama genişlik azalıyor on profilden ve gun geçtikçe oturuyor suan memnunum burnusumdan nefes konusundada hic bı sıkıntım yok cnm cok rahat nefes te alabiliyorum ilk baslarda bide burun etlerim yakildigi icin burnumda kötü bı koku vardı o da gecti haftaya 2 aylık olcak ama ben yurt dısında oldugum icin kontrole anca 3 hafta sonra gidebilcem bakalım Emre bey ne dicek sislikler icin :)

Evet canım günden güne iniyo sislikler ucu hala sert ama genişlik azalıyor on profilden ve gun geçtikçe oturuyor suan memnunum burnusumdan nefes konusundada hic bı sıkıntım yok cnm cok rahat nefes te alabiliyorum ilk baslarda bide burun etlerim yakildigi icin burnumda kötü bı koku vardı o da gecti haftaya 2 aylık olcak ama ben yurt dısında oldugum icin kontrole anca 3 hafta sonra gidebilcem bakalım Emre bey ne dicek sislikler icin :)

burun etlerinin yakılması mı? ilk kez duyuyorum :S ameliyat sırasından burun etlerinden kesilerek kurtuluyorlar sanıyordum. yakılıyor muymuş bir de? :S

.Emre beyin yaptığı burunlar sizin yorumlarınız sayenizde aklımdakı soru işaretlere cevap bulabildim Emre beyi bir senedir araştırıyorum ve burdaki hasta yorumarından çok iyi bir fikir edindim önemli olan doktorun yeteneği ve hastaya olan ilgisi bunlar ameliyatın en büyük yapı taşı bence en kısa zamanda emre beye burnumu yaptırmaya düşünüyorum..verdiğinizbilgiler için çok teşekkür ederim*bu arada burun ameliyatından sonra burna takılan silikonlar sayesinde nefes alınabılıyormuş bu tekniği kullanan arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen

çok geçmiş olsun bişi. eminim çabuk atlatacaksındır. gülü seven dikenine katlanıyor malesef. burnun ortaya çıktığında çok memnun olacaksın inşallah. bizlerle fotoğraf paylaşımında bulun lütfen. tekrar geçmiş olsun.

saol cnm ınsallah yarınıda atlattm mı rahatlıcm yarn tampnlrm fln alınck bırz toparlanıym evıme bı gıdıym fotogrf eklcm o zmn hem bırz dha kendıme gelıyım daha hıc bakmadım cnku yzume

.Emre beyin yaptığı burunlar sizin yorumlarınız sayenizde aklımdakı soru işaretlere cevap bulabildim Emre beyi bir senedir araştırıyorum ve burdaki hasta yorumarından çok iyi bir fikir edindim önemli olan doktorun yeteneği ve hastaya olan ilgisi bunlar ameliyatın en büyük yapı taşı bence en kısa zamanda emre beye burnumu yaptırmaya düşünüyorum..verdiğinizbilgiler için çok teşekkür ederim*bu arada burun ameliyatından sonra burna takılan silikonlar sayesinde nefes alınabılıyormuş bu tekniği kullanan arkadaşlar varsa bilgi versin lütfen

emre beye amelıyt olma konusunda hıc tereddutte kalma cnm bn cok ınce dusunen bırıym ve amelıyttn once 3 kere gorusmeye gıttk hepsındede cok ılgılı davrandı hemde bı gorsen muayenesnı oturck yer kalmıyo o konuda sıkılanlar olabılır ama emre beye hak vermek lazm sonucta sabah kac tane amelıyt yapıp aksm gorusmelerını alıyo ve sana verılen saatte randevunu ypmn mumkn olmuyo en basıt ornegı bn cuma gunu 4te amelıyta gırdm bana gorusmede 2 bucuk saat gıbı surer tahmını demıstı tabı kesın demıyorm dedı ve sonuc amelıyatm 4 saat surdu yanı anlayıslı ve sabırlı olmk gerek.tamponlara gelınce benm suan 5.gunum ve amelıyt oldugum gundn bu yana burnmdan hep nefes alabıldm tabı zmn zmn sag yada sol tarafm tıkandı ama tonımer dıe bı su var onu verıyo onla temızlyınce hemn acılıyo o konuda skntı yapma yanı bnde nefes alamıcm dıe korkuyodm ama o konuda cok rahat olabılrsn brz karısık yazms olabılrm kusura bakma cnm

saol cnm ınsallah yarınıda atlattm mı rahatlıcm yarn tampnlrm fln alınck bırz toparlanıym evıme bı gıdıym fotogrf eklcm o zmn hem bırz dha kendıme gelıyım daha hıc bakmadım cnku yzume

önemli olan burada moralli olmak tabii. kesinlikle iyileşme sürecini etkileyen birşey. çabucak atlatacaksın inşallah.
yine de herşeye rağmen ameliyat olan birçok arkadaş gibi sen de, burada bekleyen meraklıları bilgilendirdin. teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun.

önemli olan burada moralli olmak tabii. kesinlikle iyileşme sürecini etkileyen birşey. çabucak atlatacaksın inşallah.
yine de herşeye rağmen ameliyat olan birçok arkadaş gibi sen de, burada bekleyen meraklıları bilgilendirdin. teşekkürler.
tekrar geçmiş olsun.

ınsallah cnm.ne demek cnm bnmde merkla bekledıgım zmnlar vardı her sayfayı dıkkatle okurdum bısey kacırmıyım dıe.kendımı ıyı hıssetmeye basladıgm an yazcm demıstm zatn bnde burdakı bıcok arkads sayesınde korkularımı yenp amelıyt oldm tabıkıde sonuna kadr bnde yardımcı olucm ıstedıgın ne varsa cekınmedn sorablırsn

Arkadaşlar Emre beyin muayenehanesindeydim üç kez gittim o kadar güzel burunlar yapmış ki şaşırmamak elde değil bide kolay beğenen biri de değilim... hatta şöyle söyliyim burda paylaşılan emre beyin yaptığı burunları çok beğeniyodum ama bu sitede paylaşılmayan daha güzel burunları var( Bence onlarda paylaşmalı resimlerini parayla ölçülecek bi şey değil çünkü herkes görmeli) canlı canlı gördüm. Bide hep derdim ben estetikli burunları anlarım diye meğer zaten kötü yapılanları anlıyomuşuz:))) Emre beyin muayenesindekilere bakıyorum bi hata göremedim tanımasam doğal burun derim.Emre bey farkında mı bilmiyorum ama kesinlikle dünya çapında başarılı bi kaç isimden biri...

çok kötüyümmm

2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.

ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???

çok korkuyorum :(((((((((

çok kötüyümmm

2 gün önce ameliyat oldum. bütün yüzüm balon gibi. gözlerim o kadar şiş ki normalde kocaman olan gözlerim neredeyse kayboldular. çok saçma ama aylarca böyle kalacağımı düşünüyorum.

ameliyat olan arkadaşlar nolur nolur nolur bana bir şeyler söyleyin. sizin de yüzünüz böyle oldu mu???

oncelıkle cok gecmıs olsun cnm sımdı soyledıklerım sana olmıckmıs gıbı gelcek ama ınan bana dogru soyluyorum gıtgıtde duzelcksın bnmde suan 5.gunum bnde 2.gunumde felaket kotuydm herkez korktu bendn gozlerım sadece cızgı halınde gorunuyodu aynn balon gıbıydım ama gun gectıkce hafıftn sonuyosun merk etme :) suan cok sabırlı olmn gerek yarınıda atlat sonra katılcksın sozlerıme bende snn gıbı oldum hemde aramızda 3 gun var guven bana ıkımızde cok yenıyız daha hem sen 2.gun buraya yazabılck durumdasn bn 3 gun sureklı yattm sadece lavobya kalktm ondada annemn yardımıyla artı asırı morardım bıde hala morluklarm var ama gecıyo bıze en cok lazım olan sey sabır sabret cnm snde bak bnm yarn tamponlarm fln cıkck kac gundur gun sayıyodum geldı cattı uzan dınlen cok dkkt et kendıne spreyını sakın ıhmal etme burnun tıkanır verılen ılacları sakın ıhmal etme saatı saatıne ıc sureklı temızle burnunu ınan faydasını gorceksın tekrr cok gecmıs olsn cnm sakın korkma olurmu sormk ıstedıgın bısey olursada her zmn sorabılırsn

çok kötüyümmm

Canımm öncelikle çok sakin ol. Malesef ne kadar okumuş olsak da başımıza gelecekleri tahmin edemiyoruz. Benim 4.ayım dolmak üzere. İlk günler çok zor geçiyor. ilk morluklar ve Şişlikler hızla geçiyor merak etme. Yüzünü tanıyamıyacağın şekilde şişiyor malesef bir hafta içinde. Normale yakın hale gelecek on gün sonrada . Hepimiz bu aşamaları geçirdik bunu unutma. Sabırla beklemekten başka çare yok. Kafana takılan bir şey olursa yanıtlarım. Güzel burnuna kavuşacağının hayali seni rahatlatsın. Sevgiler...

çok kötüyümmm

çok geçmiş olsun acemicadı. düzelecek ve güzel bir burunla aynalara bakacaksın inşallah.
sabret birkaç gün. sık dişini.

yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)

yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)

şimdiden geçmiş olsun cmk.
emre bey 'e mi ameliyat oluyorsunuz. ne zaman tarih aldınız ve ne zamana verildi ameliyat günü öğrenebilir miyim acaba?

bu arada hoşgeldin demeyi unuttum :)
hoşgeldin.

Hosbuldum pembeatmosfer:)
Ben mart ortasina tarih aldim. Ajandam ancak o tarihe musaade ettiginden mart oldu. Bu arada doktorum emre bey. Onu sectim:)
Vee burun arti bademcik icin tavsiye bekliyorum. Emre bey tamam derse olasim var. Bilgisi olan varsa bademcikle ilgili ozellikle rica ediyorum urkunc seyler yazmayiniz:))

Back