Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Tasarım pek tatmin edici olmuyo daha sivri falan gözüküyor ama bn doktoruma güvendim ve tasarımdan daha iyi istediğim gibi inince dahada iyi olcak ins:)

İnşallah cnm zaten şimdiden çok hoş gözüküyor:) Moral verdin walla bende biraz sivri bulmuştum çünkü ama emre beyin elinden gelenin en iyisini yapacağına inanıyorum güvenim tam :)

Arkadaşlar Emre Bey den randevu aldım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fotoğraflarınızı nasıl görebilirim???

arkadaşlar tasarım sırasında burun kemerini alınca alınla burun sırtı düz indi iki göz arasında boşluk oluşmadı. hiç istemiyorum böyle olmasını emre beye sordum o konuda kesin söz vermiyim zor çünkü dedi bende taktım kafaya... hiç sevmiyorum öyle kaydırak gibi alından buruna inen düz burunları:( sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar tasarım sırasında burun kemerini alınca alınla burun sırtı düz indi iki göz arasında boşluk oluşmadı. hiç istemiyorum böyle olmasını emre beye sordum o konuda kesin söz vermiyim zor çünkü dedi bende taktım kafaya... hiç sevmiyorum öyle kaydırak gibi alından buruna inen düz burunları:( sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? cevap verirseniz sevinirim

Merhaba emelşahin...benim de tasarım aynı senin tarif ettiğin gibiydi...ben akıl edip itiraz bile etmemiştim..o tasarımı nasıl beğendiğimi de hala anlayamıyorum :))...demek ki ne kadar bıkmışsam burnumdan her şeye razıydım...nese pardon çok uzattım...:)) tasarımda benimki de öyle olduğu ve ben hiçbir uyarıda da bulunmadığım halde benimki öyle dümdüz inmedi operasyondan sonra... hafif bir kavis var dediğin yerde...umarım seninki de istediğin şekilde olur....son görüşmede emre bey burnunla ilgili söylemek istediğin son bir şey var mı diyor...sen bir daha hatırlatırsın...özellikle belirtirsin, Emre Bey de mümkünse zaten istediğin gibi yapacaktır merak etme...iyi şanslar diliyorum...:)

henüz özelden mesaj yazamıyorum :(
bekleyeceğiz artık ne yapalım :)

yaa nasıl yani pembeatmosfer,68 msjın var kaç olması gerekiyo? ben 25 zannediyorum da hah az kaldı özelden msj atabilcem diye sevinip dururum:(((((

daktilo şimdi editör uyaracak belki ama o zaman buraya yazıcam mecbur.mail adresim:candankaymak@gmail.com buraya resim gönderirsen çok sevinirim

Emre bey çene implantını burunla beraber yapıyor. Prolen mesh denen ( fıtık ameliyatlarında kullanılan gazlı bez gibi bir şey) bir malzeme kullanıyor. Ve çenede onun branşının içine giriyor. Benim 3,5 ay oldu olalı. Çene+burun beraber. Çene gerçekten çok farkettiriyor. Ve emre bey o kadar çok yapmışki bu ameliyatı uzmanlaşmış bu konudada burun gibi yani. Tavsiye ederim. Bana özelden mailini verirsen foto yollayayım bir bak canım.

kardeş ya uzmanlaşmış diyorsun ama adamın sitesinde çene implantı yaptığına dair bilgi bile yok.o yüzden çene konusunda emre beyden emin değilim.sana kendi mi söyledi çok çene implantı taktığını?
bir de ben küçük değil büyük bir gelişim istiyorum çenemde.bir çok insanın gözüne batan çıkık çeneler benim hoşuma gider.o yüzden prolen mesh yerine medpor implant bana daha uygun olacak gibi geliyor.medpor implant da ullanıyor mu acaba biliyor musun?

Merhaba emelşahin...benim de tasarım aynı senin tarif ettiğin gibiydi...ben akıl edip itiraz bile etmemiştim..o tasarımı nasıl beğendiğimi de hala anlayamıyorum :))...demek ki ne kadar bıkmışsam burnumdan her şeye razıydım...nese pardon çok uzattım...:)) tasarımda benimki de öyle olduğu ve ben hiçbir uyarıda da bulunmadığım halde benimki öyle dümdüz inmedi operasyondan sonra... hafif bir kavis var dediğin yerde...umarım seninki de istediğin şekilde olur....son görüşmede emre bey burnunla ilgili söylemek istediğin son bir şey var mı diyor...sen bir daha hatırlatırsın...özellikle belirtirsin, Emre Bey de mümkünse zaten istediğin gibi yapacaktır merak etme...iyi şanslar diliyorum...:)

Benimde tasarımdaki şekli ile ilgili aklıma takılan bir iki soru var ama içimin rahat olduğu konu emre beyin tüm hastalarının tasarımdakinden çok daha güzel burunlara sahip olduğu şuan oyüzden dediğin gibi unicorn aklımdakileri son görüşmede daha iyi ifade ederim diye düşünüyorum bende :)

Tam olarak neden bahsettiğini anlamadım ama şöyle söyliim tasarımdan inanılmaz mutsuz çıkmıştım ben de benim hala inanılmaz şiş olamama rağmen tasarımdan çok çok iyi sonuç alındığını düşünüyorum. gözlerin arası ve burun birleşim yerinden bahsediyorsan benimkine müdahale edildi, şu anda burnum tam olarak nasıl olacak bilmiyorum şişlerden ama o kısımdan çok memnunum tam da istediğm gibi. Tasarıma takılma derim kendini iyi ifade et ne istediğini iyi anlat bence yeterli. Doktorun kullandığı tasarım programı biraz garip :) tek boyutlu gibi mi desem keskin gösteriyo, oysa sonrasında yüzde olan değşiklik daha iyi ouyor.

yaa nasıl yani pembeatmosfer,68 msjın var kaç olması gerekiyo? ben 25 zannediyorum da hah az kaldı özelden msj atabilcem diye sevinip dururum:(((((

daktilo şimdi editör uyaracak belki ama o zaman buraya yazıcam mecbur.mail adresim:candankaymak@gmail.com buraya resim gönderirsen çok sevinirim

sanırım 100 mesajı doldurmak gerekiyor :) 25 mesajdan sonra fotoğraf albümlerini görebiliyorsun ama özel mesaj için limit 100. ben öyle biliyorum en azından.

kızlarr buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum:26: 2 kez gorustuk emre beyle malesfkı kalın derılıyım ve cıldım yaglı yanı bırz gec ılesebılırım ama bunlrın hepsınn farkındayım sızler sayesınde tabı.gorusmelerım cok guzel gectı emre gercktn cok ılgılı bı doktor saolsun cok motıve edıyor ınsanı.bu aksam son gorusmem olcak yarın sabah hasteneye gıtcz ogledn sonra amelıyatım dua edın bana olurmu:26::26: net bulabıldıgım an artı bırde kendımı ıyı hıssettım zmn hemen yazıcm sıze gorusuruzzzz kızlarr cok heycanlıyım :26:

unicorn senin tasarımına baktım canım senin tasarımda yine de alnın bittiği yerde bi çukurluk var hafif benim daha düz oldu. Senin dediğin galiba kavisin verdiği çukurluk, oyukluk... ben burun direğinin kaşın hizasındaki küçük çukurluğu diyorum. Bu arada senin burun tasarımına da bayağı benziyo benimki... birde ben kavissiz bi burun istedim hafif kavis isteyerek belki o çukurluk oluşur. Benim taktığım başka konular varken şimdi hiç aklımda olmayan böyle bi sorun çıktı. Emre beye de güveniyorum yapmaz heralde öyle kaydırak bi burun:) normalde emre bey burnun şöyle olur bu yakışır gibi yorum yapmadı çok mu kararlı gördü acaba beni yada isteklerim mantıklı mı geldi bilmiyorum aslında o kadar da net değilim bana ne yakışacaksa o olsun istiyorum. bide en son ben görüştüm akşam 10 da :) yorgundu sanki(insan ne kadar enerjik olsada zor akşam 10 kadar çalışmak) herkese aynı şeyleri anlatmakta kolay değil ... Asistanı beni çağırdığında Emre bey de ayakta kapıya dayanmış bi halde bi bakışı vardı ki görmeniz lazım uykusu gelmişti bence:)) hafif gülümsüyorum sonra tutuyorum kendimi:P hayatını hastalarına adamak zor bu arada çok neşeli,kibar bi insan espiride çok komik:)))

Ben de o konuda çok takıntılıydım. Alından dümdüz aşağı inen burunları sevmiyorum ben de. Kemer alnınca o şekilde durduğunu kendim kendi fotom üzerinde photoshop yaparken farketmiştim. Emre Bey'e anlatmıştım derdimi. Emre Bey'de burnumu inceleyip yapabileceğini söyledi. Belki her burunda olmuyordur bilmiyorum. Burnum ve alnım arasında belli bir açı olsun burnum dik olsun istiyorum demiştim. iki gözüm arasındaki bölge yani burun kökü inceltilsin demiştim. Emre Bey'de yaptı sağolsun. Ama baştan uyardı ve dedi ki burun kökündeki yer şişliğin en son indiği yermiş. 8 ay kadar sürebilir şişlikler dedi. Olsun önemli değil beklerim dedim ben. Şu an 2,5 ayı geçtim. O bölgede hala şişlik var ama bu haliyle bile gayet güzel ve dik duruyor.

Emre Bey kesinlikle tasarımdan daha güzel burun yapıyor. ben de tasarımı beğenmemiştim ama hiç de takılmadım tasarıma. Ama keşke kalkıklık konusunda daha net konuşsaymışım diyorum şimdi. kalkık olsun dedim o kadar. Keşke araştırıp derece falan söyleseymişim diyorum. Atıyorum 100 derece istiyorum gibi net bir şekilde konuşsaymışım. Sen de kafana takılan şeyleri çok iyi netleştir bence. Emre Bey herşeyi dinleyip her konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Ben ameliyat günü burun deliklerimin büyük olduğunu farkettim mesela. Ameliyat günü yolda farkettim:) Ameliyattan önce Emre Bey'e söyliyim bunu dedim. Daha önce tasarımda burun deliklerimi küçültün falan dememiştim, farkında bile değildim. Her neyse ameliyat heyecanıyla unuttum tabi söylemeyi. Ama Emre Bey sağosun küçültmüş zaten. Şimdi en çok burun deliklerimi seviyorum. Hem küçük hem de simetrik:) Yani sen söylemesen bile Emre Bey düzeltiyor herşeyi:)

kızlarr buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum:26: 2 kez gorustuk emre beyle malesfkı kalın derılıyım ve cıldım yaglı yanı bırz gec ılesebılırım ama bunlrın hepsınn farkındayım sızler sayesınde tabı.gorusmelerım cok guzel gectı emre gercktn cok ılgılı bı doktor saolsun cok motıve edıyor ınsanı.bu aksam son gorusmem olcak yarın sabah hasteneye gıtcz ogledn sonra amelıyatım dua edın bana olurmu:26::26: net bulabıldıgım an artı bırde kendımı ıyı hıssettım zmn hemen yazıcm sıze gorusuruzzzz kızlarr cok heycanlıyım :26:

Geçmiş olsun şimdiden. İnşallah tam istediğin gibi bir burna kavuşursun ve çabucak iyileşirsin:)

İçimi rahatlattınız kızlar çok sağolun emre bey sana çok güzel bi burun yaparım demişti ama işte tasarım kafa karıştırıyo tekrar teşekkürler...

Tam olarak neden bahsettiğini anlamadım ama şöyle söyliim tasarımdan inanılmaz mutsuz çıkmıştım ben de benim hala inanılmaz şiş olamama rağmen tasarımdan çok çok iyi sonuç alındığını düşünüyorum. gözlerin arası ve burun birleşim yerinden bahsediyorsan benimkine müdahale edildi, şu anda burnum tam olarak nasıl olacak bilmiyorum şişlerden ama o kısımdan çok memnunum tam da istediğm gibi. Tasarıma takılma derim kendini iyi ifade et ne istediğini iyi anlat bence yeterli. Doktorun kullandığı tasarım programı biraz garip :) tek boyutlu gibi mi desem keskin gösteriyo, oysa sonrasında yüzde olan değşiklik daha iyi ouyor.
Adoilona dün sen ve fundy kapsama alanı dısında yazıyordu dikkatimi çekti niye ki burda yazdığınız birsey yüzünden mi artık iyice paranoyalar oldum burnum sis diyen bile banlaniyor mu diye:27:

Bilmiyorum acaba ben mi yanlış gördüm anlamadım birde burda memnun olmayanların haberi doktora uçuyormuş hic hoş değil doktorun güvenilirliğini azaltan seyler bunlar ben memnun olmazsam yazarım valla isteyen istediği yerechaber uçursun buraya fikir alışverişi yapmak icin giriyoruz

Back