Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeyzey12 sağol cvp için.
arkadaşlar ben revizyon dışında çene implantı da istiyorum mutlaka.aslında çene için teoman doğanı düşünüyordum ama emre bey de yapıyormuş.emre ilhana çene implantı koyduran var mı aranızda? varsa ne tür implant koydu ve memnun musunuz
zeyzey12 sağol cvp için.
arkadaşlar ben revizyon dışında çene implantı da istiyorum mutlaka.aslında çene için teoman doğanı düşünüyordum ama emre bey de yapıyormuş.emre ilhana çene implantı koyduran var mı aranızda? varsa ne tür implant koydu ve memnun musunuz
. Bence bu konu cok önemli,spordan kastım kayak tenis vb gibi ağıt sporlar ameliyat olacaz diye hayatımda zevk aldig seyleri yaparken huzursuz olmak istemiyorum kimse değinmemiş ama cinsel iliski bile buna dahil her yerde darbe alabilir insan ne kadar süre kısıtlayacağız kendimizi omur boyu mu , benim icin bu imkansız ameliyat olunca burnumu unutmak isterim en azından bir süre sonra.
1 yıl oldukça uzun bir süre aslında. ben de hep merak ediyorum uyuşukluk ne zaman geceçek acaba tam olarak?sormuş muydunuz??.ama spor yapabilmek iyi tabi ne kadar zaman bekliyoruz acaba spor için ne kadar beklediniz?
Ben de 1 sene dolana kadar öyleydim çok dikkat ediyodum fln...uyuşuklukta çok az vardı ama şimdi 1,5 sene oldu...uyuşukluk yok ama sertlik devam ediyo...o burnumuzun sağlam olmasıyla ilgili sanırım, hani düşmesin fln diye..:))...insan alışıyo zaten...o sertliği yadırgamıyorum artık...bi de artık o kadar dikkat etmiyorum..temkini bıraktım...bir prob. olmuyo çok şükür..:)) anormal olduğunu sanmıyorum yani baharcım...bende de durum seninki gibiydi...
zeyzey12 sağol cvp için.
evet 1 sene oldukca uzun bi sure gercekten herkesin bunyesinde farkli olabiliyor iyilesme surecleri belki sizin burnunuz 6 ayda tamamen iyilesek bunu bilemeyiz tabiki bunyenize bagli.. ben spor yapmaya 4 aydan sonra basladim ilk aydan sonra normal hayatima dondum zaten sporda problem yaratmadi ve hala spor yapiyorum ama temkinli davraniyorum darbe almamasi icin o kadar
benim 6 ayda iyileşmem imkansız sanırım 1. ay bitti hala bandajların çıktığı günkü kadar şişim nerdeyse bende işler pek iyi değl yani malesef![]()
Canım sana özelden mesaj atamıyorum ondan burdan yazabiliyorum anca sıcak ken iciyorum ben o cayı benimde sisliklerim geç iniyo sayılır canım kisiden kisiye göre değişiyor daha 1 ay cok erken bı zaman kimisinin burnu 15 gun sonra inmeye başlıyor kimisininki 1 ay sonra benimki 1 aydan sonra inmeye başladı canım 2. Aya kadar daha gözle görülür bicimde iner canım kafanı takmamaya çalış bı bakmissin inmiş
Evet canım burnun neden bu kadar şişti ilk bandaji açtığımda bu kadar sis degildi dedi benim bandajdan sonra cok şişti yüzüm falan heryerim burnun cok sis dedi icine falan baktı günde 20 kere soguk su cek bırak burnuna dedi hatta moralim cok bozulmuştu sonra iste o cayi buldum forumda ictim falan bol bol soguk suyla icini disina yıkamaya başladım normale dondüm baya fark oldu arkadaslarım bile dedi bayağı indi burnun die hala sis ama o zamana göre bayağı inik halde :)
hımmm iyi sevindim senin adına. umarım benim de iner yarın alıcaz o bitkilerileri deneyeceğim ben de. su ile yapıyorum zaten tonimer kullanıyorum doktor bana tuzlu su çek sümkür dedi ama temizlik yaparken demişti onu yapmadım ama tonimeden farkını anlayamadım. tabi benim tek derdim şişlik değil, kanatlar çok düşük umarım toparlar onlar da pek ümidim yok bu konuda. şişlik inmesi dışında değişiklik olmuşmuydu şekilde kanatlarda burun deliklerinde falan?
Kızlar benim ameliyatıma 15 gün gibi bir süre kaldı tasarımı konuştuk emre beyle nasıl bir burun istediğimi anlattım fotoğraflarda götürmüştüm yanımda fakat iyi ifade edebildim mi kendimi tam emin değilim sizler 1 kez mi görüşmüştünüz tasarım için yoksa ameliyat öncesi son görüşmede yine üzerinden geçmişmiydiniz?
1 kere görüşmüştüm bende canım senin gibi tasarım ve ameliyat zaten bnm bı gun once yapılmıştı tasarım 2. Görüşmeye zaman yoktu
Anladım cnm peki tasarımdaki gibi oldu mu genelde arkadaşlar tasarımdakinden daha güzel olduğunu yazmışlar seninde istediğin gibi oldu mu sonuç ? Ki daha şiş olmasına rağmen bence gayet başarılı olmuş seninkisi onu da belirteyim:)
Emre bey çene implantını burunla beraber yapıyor. Prolen mesh denen ( fıtık ameliyatlarında kullanılan gazlı bez gibi bir şey) bir malzeme kullanıyor. Ve çenede onun branşının içine giriyor. Benim 3,5 ay oldu olalı. Çene+burun beraber. Çene gerçekten çok farkettiriyor. Ve emre bey o kadar çok yapmışki bu ameliyatı uzmanlaşmış bu konudada burun gibi yani. Tavsiye ederim. Bana özelden mailini verirsen foto yollayayım bir bak canım.