Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ameliyat olan herkesin ilk 2-3 gun gozu kuculdu mu?
yoksa bu sadece benim basima gelmis bir olay mi?
lutfen deneyimlerinizi paylasin.. aylarca cekik gozlu mu dolasicam ben:(( cok korkuyorum :(((

lutfen deneyimlerinizi paylasin.. aylarca cekik gozlu mu dolasicam ben:(( cok korkuyorum :(((

hıc korkma canım bnmde aynı oldu hatta gozum cızgı halındeydı hıc gormuyodm bıle gun gectıkce acıldı gozum suan 7.gunum ve morluklarm harıcınde hıc bı sorunum yok sol gozumde hafıf kanlı ama o da agrı yapan bısy deıl gecıyo zmnla korkma yanı snde ınanamıcksn nasıl ılestıgıne sadece bırz daha sabırlı ol cnm

yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)

cnm bn 1 bucuk sene once bademcık amlıyatı oldm bırz zor atlattm 2 ayda anca ılestım ama yasımdan dolayı gec ılesmısım 22 yasındaydım o zmn. yas ılerledıkce bademcık amelıyatı bırz zor atlatılıyomus ama bunyedn bunyeyede degısebılır bu.bence bademcık ve burun bır arada bırz zor olabılır cunku burnun tıkanabılır amelıyt yuzundn ve agzındn nefes almk zorundasın sureklı kuruyo bogazın ve bademcıklrn alınms olcagı ıcın sancılı bı surec olabılır ama yınede sor tabı emre beye o herseyın en ıyısını bılr:)

Merhaba ben tam iki hafta once Emre beye ameliyat oldum ve suanki durumumdan gerek goruntu gerek saglik acisindan cok memnunum.Daha 17 yasinda oldugum icin ailem ilk basta tedirgin yaklastilar ama ben hep pozitif bir tutum icindeydim hatta ameliyata gule oynaya girdim bile denebilir.Bunda ameliyati cok istemem ve doktoruma cok guvenmemin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.Ilk gunler herkes icin oldugu gibi benim icin de zordu ama bu gecici bir surec ve asil onemli olan aci ve sikintinin sonucunda elde ettigimiz sonuc.Suan fotograf yuklemeye calisiyorum umarim basarabilirim ve yeni burnumu sizlerle paylasabilirim. :)

Merhaba ben tam iki hafta once Emre beye ameliyat oldum ve suanki durumumdan gerek goruntu gerek saglik acisindan cok memnunum.Daha 17 yasinda oldugum icin ailem ilk basta tedirgin yaklastilar ama ben hep pozitif bir tutum icindeydim hatta ameliyata gule oynaya girdim bile denebilir.Bunda ameliyati cok istemem ve doktoruma cok guvenmemin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.Ilk gunler herkes icin oldugu gibi benim icin de zordu ama bu gecici bir surec ve asil onemli olan aci ve sikintinin sonucunda elde ettigimiz sonuc.Suan fotograf yuklemeye calisiyorum umarim basarabilirim ve yeni burnumu sizlerle paylasabilirim. :)

masallah sana canım burnun gercekten cok guzel oldu ben yakından sahıdıyım:) dun en cok moraran vardı ya o benım ıste:))

Canım sana özelden mesaj atamıyorum ondan burdan yazabiliyorum anca sıcak ken iciyorum ben o cayı benimde sisliklerim geç iniyo sayılır canım kisiden kisiye göre değişiyor daha 1 ay cok erken bı zaman kimisinin burnu 15 gun sonra inmeye başlıyor kimisininki 1 ay sonra benimki 1 aydan sonra inmeye başladı canım 2. Aya kadar daha gözle görülür bicimde iner canım kafanı takmamaya çalış bı bakmissin inmiş

Kızlar bana da o çayın tarifini yazabilirmisiniz? teşekkürler...

masallah sana canım burnun gercekten cok guzel oldu ben yakından sahıdıyım:) dun en cok moraran vardı ya o benım ıste:))

hahaha tamam hatırladım :) bişey olmaz ya ben de balon gibi şişmiştim geçiyo gidiyo hepsi ve çok teşekkür ederim darısı başına :)

İLGS Fotoğraflarını görmek istiyorum canım ayrıca çok geçmiş olsun :)

şimdi koymaya çalışıyorum umarım olur ve teşekkür ederim :) $photo.JPG

ilgs daha iki haftalık olmasına rağmen burnun çok güzel gözüküyor canım iyileşince önden de koyarsan sevinirim :)

sikintimi paylasan cevap yazan arkadaslara tesekkurler. gozlerim eski haline gelmeye basladi. gecici bir durummus. tesekkurler arkadaslar.

Kizlar bugunlerde randevu alan varmi aranizda? Bende insaallaaaaaaaah yakinlarda randevu alacagim, birikimim yakinda tamam. Insallah hayirlisiyla bende olurum yaa
Umarim zam gelmemistir..5500 zor zoruna biriktiriyorum zaten, birde zaman gelirse isim zor...

iyi günler arkadaşlar...yorumlarınızı uzun zamandır takip ediyorum...ameliyat kararımı almamda ve emre beyi seçmemde çok yardımcı oldu yorumlarınız...emre beyle ekim ayında ilk görüşmemizi yaptık....mükemmeliyetçi bir insan olduğu her halinden belli...o yüzden kendisine güvenim daha da arttı...ben emliyatımın yazın olmasını istiyordu....o yüzden 12 haziran için aldım ameliyat tarihimi...valla korkmuyorum desem yalan değil...kardeşim geçen haziran da kemik aldırıp burnuna şekil verdirmişti...o yüzden ameliyat ve iyileşme sürecini birebir yaşadım onunla...çok ağrısı olmamıştı ama şişlikleri olmuştu morluklardan çok...ama iki üç günde epey indi şişlikleri...şimdi memnun halinden...umarım benimki de onun ki kadar güzel geçen bir süreç olur...bir de sizlerin olumlu yorumlarınız iyi geliyor...yoksa geceleri kabus üstüne kabus görürüm herhalde:P

Back