Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyat olan herkesin ilk 2-3 gun gozu kuculdu mu?
yoksa bu sadece benim basima gelmis bir olay mi?
lutfen deneyimlerinizi paylasin.. aylarca cekik gozlu mu dolasicam ben( cok korkuyorum ((
Arkadaşlar deviasyon,burun eti ve estetik olunca ücret değişiyor mu ?
yeni üye görünebilirim amaa eski okuyucuyum:)) yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun ve bunu fiilen başarabildikleri için tebrikler. burada yazılanlardan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan faydalanıyor. bende ameliyat günü almış biri olarak yazmaya devam eden üyelere teşekkürlerimi sunmak istedim. takipteyiz:))
benim ameliyatıma çok var yorumlarımı ameliyattan sonraya bırakıyorum, yalnız benim sormak istediğim bir soru var; deviasyon ve estetik birarada oluyor peki bunlara bademcik eklersek halimiz ne olur? :)
Merhaba ben tam iki hafta once Emre beye ameliyat oldum ve suanki durumumdan gerek goruntu gerek saglik acisindan cok memnunum.Daha 17 yasinda oldugum icin ailem ilk basta tedirgin yaklastilar ama ben hep pozitif bir tutum icindeydim hatta ameliyata gule oynaya girdim bile denebilir.Bunda ameliyati cok istemem ve doktoruma cok guvenmemin buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum.Ilk gunler herkes icin oldugu gibi benim icin de zordu ama bu gecici bir surec ve asil onemli olan aci ve sikintinin sonucunda elde ettigimiz sonuc.Suan fotograf yuklemeye calisiyorum umarim basarabilirim ve yeni burnumu sizlerle paylasabilirim. :)
hangi hastanelerde emre bey?
Canım sana özelden mesaj atamıyorum ondan burdan yazabiliyorum anca sıcak ken iciyorum ben o cayı benimde sisliklerim geç iniyo sayılır canım kisiden kisiye göre değişiyor daha 1 ay cok erken bı zaman kimisinin burnu 15 gun sonra inmeye başlıyor kimisininki 1 ay sonra benimki 1 aydan sonra inmeye başladı canım 2. Aya kadar daha gözle görülür bicimde iner canım kafanı takmamaya çalış bı bakmissin inmiş
masallah sana canım burnun gercekten cok guzel oldu ben yakından sahıdıyım:) dun en cok moraran vardı ya o benım ıste:))
Arkadaşlar Albümüm yok benim topiğimde fotoğraf paylaşımı yapıyorum;Fikir edinme açısından bir kaç fotoğraf da burada paylaşıyorum , tecrübelerime kendi topiğimden de ulaşabilirsiniz.
hepinize şimdiden çok geçmiş olsun, güzel paylaşımlar dilerim...