Tasarım pek tatmin edici olmuyo daha sivri falan gözüküyor ama bn doktoruma güvendim ve tasarımdan daha iyi istediğim gibi inince dahada iyi olcak ins:)
çene konusunu ben de düşünüyorum bana da yardımcı olur musunuz fotoğraf görme konusunda.
Özelden mesaj atarsan bilgi ve foto konusunda yardımcı olurum.
arkadaşlar tasarım sırasında burun kemerini alınca alınla burun sırtı düz indi iki göz arasında boşluk oluşmadı. hiç istemiyorum böyle olmasını emre beye sordum o konuda kesin söz vermiyim zor çünkü dedi bende taktım kafaya... hiç sevmiyorum öyle kaydırak gibi alından buruna inen düz burunlarısizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? cevap verirseniz sevinirim
henüz özelden mesaj yazamıyorum
bekleyeceğiz artık ne yapalım :)
Emre bey çene implantını burunla beraber yapıyor. Prolen mesh denen ( fıtık ameliyatlarında kullanılan gazlı bez gibi bir şey) bir malzeme kullanıyor. Ve çenede onun branşının içine giriyor. Benim 3,5 ay oldu olalı. Çene+burun beraber. Çene gerçekten çok farkettiriyor. Ve emre bey o kadar çok yapmışki bu ameliyatı uzmanlaşmış bu konudada burun gibi yani. Tavsiye ederim. Bana özelden mailini verirsen foto yollayayım bir bak canım.
Merhaba emelşahin...benim de tasarım aynı senin tarif ettiğin gibiydi...ben akıl edip itiraz bile etmemiştim..o tasarımı nasıl beğendiğimi de hala anlayamıyorum :))...demek ki ne kadar bıkmışsam burnumdan her şeye razıydım...nese pardon çok uzattım...:)) tasarımda benimki de öyle olduğu ve ben hiçbir uyarıda da bulunmadığım halde benimki öyle dümdüz inmedi operasyondan sonra... hafif bir kavis var dediğin yerde...umarım seninki de istediğin şekilde olur....son görüşmede emre bey burnunla ilgili söylemek istediğin son bir şey var mı diyor...sen bir daha hatırlatırsın...özellikle belirtirsin, Emre Bey de mümkünse zaten istediğin gibi yapacaktır merak etme...iyi şanslar diliyorum...:)
arkadaşlar tasarım sırasında burun kemerini alınca alınla burun sırtı düz indi iki göz arasında boşluk oluşmadı. hiç istemiyorum böyle olmasını emre beye sordum o konuda kesin söz vermiyim zor çünkü dedi bende taktım kafaya... hiç sevmiyorum öyle kaydırak gibi alından buruna inen düz burunlarısizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? cevap verirseniz sevinirim
yaa nasıl yani pembeatmosfer,68 msjın var kaç olması gerekiyo? ben 25 zannediyorum da hah az kaldı özelden msj atabilcem diye sevinip dururum((((
daktilo şimdi editör uyaracak belki ama o zaman buraya yazıcam mecbur.mail adresim:candankaymak@gmail.com buraya resim gönderirsen çok sevinirim
Merhaba emelşahin...benim de tasarım aynı senin tarif ettiğin gibiydi...ben akıl edip itiraz bile etmemiştim..o tasarımı nasıl beğendiğimi de hala anlayamıyorum :))...demek ki ne kadar bıkmışsam burnumdan her şeye razıydım...nese pardon çok uzattım...:)) tasarımda benimki de öyle olduğu ve ben hiçbir uyarıda da bulunmadığım halde benimki öyle dümdüz inmedi operasyondan sonra... hafif bir kavis var dediğin yerde...umarım seninki de istediğin şekilde olur....son görüşmede emre bey burnunla ilgili söylemek istediğin son bir şey var mı diyor...sen bir daha hatırlatırsın...özellikle belirtirsin, Emre Bey de mümkünse zaten istediğin gibi yapacaktır merak etme...iyi şanslar diliyorum...:)
kızlarr buyuk gun geldı yarın amelıyat oluyorum:26: 2 kez gorustuk emre beyle malesfkı kalın derılıyım ve cıldım yaglı yanı bırz gec ılesebılırım ama bunlrın hepsınn farkındayım sızler sayesınde tabı.gorusmelerım cok guzel gectı emre gercktn cok ılgılı bı doktor saolsun cok motıve edıyor ınsanı.bu aksam son gorusmem olcak yarın sabah hasteneye gıtcz ogledn sonra amelıyatım dua edın bana olurmu:26::26: net bulabıldıgım an artı bırde kendımı ıyı hıssettım zmn hemen yazıcm sıze gorusuruzzzz kızlarr cok heycanlıyım :26:
Adoilona dün sen ve fundy kapsama alanı dısında yazıyordu dikkatimi çekti niye ki burda yazdığınız birsey yüzünden mi artık iyice paranoyalar oldum burnum sis diyen bile banlaniyor mu diyeTam olarak neden bahsettiğini anlamadım ama şöyle söyliim tasarımdan inanılmaz mutsuz çıkmıştım ben de benim hala inanılmaz şiş olamama rağmen tasarımdan çok çok iyi sonuç alındığını düşünüyorum. gözlerin arası ve burun birleşim yerinden bahsediyorsan benimkine müdahale edildi, şu anda burnum tam olarak nasıl olacak bilmiyorum şişlerden ama o kısımdan çok memnunum tam da istediğm gibi. Tasarıma takılma derim kendini iyi ifade et ne istediğini iyi anlat bence yeterli. Doktorun kullandığı tasarım programı biraz garip :) tek boyutlu gibi mi desem keskin gösteriyo, oysa sonrasında yüzde olan değşiklik daha iyi ouyor.
gsd korkutma beni:S :)Adoilona dün sen ve fundy kapsama alanı dısında yazıyordu dikkatimi çekti niye ki burda yazdığınız birsey yüzünden mi artık iyice paranoyalar oldum burnum sis diyen bile banlaniyor mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?