Merhaba ;daha önce yazmıştım ama forum yenilendiği için paylaşımda bulunmak istiyorum...
2 yıl önce hem nefes hem de
estetik problemlerle Dr.Emre bey e başvurdum,ameliyatımdan önce benimle 3 kez ayrı ayrı görüştü..ofisinin personeli de kendisi de hastalarıyla çok ilgili..ameliyattan beni psikolojik olarak ameliyata tam olarak hazırladı...hastasıyla iletişimi çok iyi, benim 2 yılı aştı ne nefes sorunu ne de estetikle ilgili hiç bir problelmim olmadı 2 yıl boyunca ücretsiz kontrollere gittim her gittiğimde aynı sıcaklık ile karşıladı , fotolarımı çekti, şikayetim olup olmadığı ile ilgilendi..ayrıca kendisine bir çok arkadaşımı ve akrabamı da yönlendirdim onlar da çok memnunlar Emre beyin farklarını saymam gerekirse:
*Emre bey herkese farklı burun tasarlıyor ve yapıyor...bu çok önemli ..bir çok doktor herkese aynı burnu yapıyor..
*Hastası ile çok ilgili ve her ameliyattan önce en az 2-3 saat görüşerek ve ameliyatla ilgili her şeyi anlatarak ameliyatlara giriyor..
*Ameliyatlarını hep tam teşekküllü hastanelerde yapıyor..kendi özel ameliyat aletleri ve kendi özel hemşiresiyle gidiyor tüm hastanelere..
*Aynı seansta hem burun içi problemlerini hem de estetik bozuklukları düzeltiyor ve bunun için ekstra ücret almıyor..yani içi ayrı dışı ayrı ücret uygulamıyor..
*Emre bey yapısal rinoplasti tekniğini kullandığını söylüyor..yani çökme düşme falan gibi riskler neredeyse sıfıra iniyormuş...
*Hastalarını çok uzun zaman izliyor...ücret almıyor..
*en önemlisi de Emre beyle ne konuştuysan sana o tarzda burun yapıyor yani..eğer senin istediğin tarzda burun senin yüzüne gidecekse sana o bunu yapıyor..gitmeyecekse sana bunu açıkça söylüor..
*Tasarım çalışmasında en az 3-4 burun şekli yapıyor ...bu çok önemli çünkü ben hasta olarak görmeden karar verememiştim..
*Başka doktorların kötü yaptığı burunlar konusunda usta ,kulaktan ve kaburgadan bile burun yapıyor..
*VE son olarakta ameliyat sonrasında problem çıkan hastasını görmedim..yani sana ne derse o çıkıyor..yani benim arkadaşıma 8 ayda inecek dedi,bana 6 ay demişti...ve doğru çıktı..
*Ayrıca bence en önemlisi Emre bey işini çok seviyor...gerçekten bunu hissedebiliyorsunuz...ben çok motive olmuştum ve çok rahat ve güvenerek girmiştim ameliyata..
Bu forumda geçen bir çok doktor çok iyi ancak ben kendi dr umla ilgili bunları paylaşabilirm..Umarım yardımcı olabilmişimdir...Öncesi ve sonrası resimlerim profilimde mevcut..:)))