Selam adolina ben EMRE beye oldum EMRE bey masaj vermiyor hiçbir hastasindanda duymadım açıkcası masaja pek inanmıyor sanırım ben sormuştum gerek yok öğle seylere demişti zaten zamanla ödemler iniyor ya o yüzden seyrine bırakıyor birazda
diğer topic e yazdım ama tekrar yazayım buraya da. emre beyin hastalarına soruyorum masaj yapıyo muyuz masaj veriyor mu emre bey??
selam ahudan,Selam adolina ben EMRE beye oldum EMRE bey masaj vermiyor hiçbir hastasindanda duymadım açıkcası masaja pek inanmıyor sanırım ben sormuştum gerek yok öğle seylere demişti zaten zamanla ödemler iniyor ya o yüzden seyrine bırakıyor birazda
Emre Bey bana masaj verdi. Burun ucum çok şiş çünkü. Zaten sadece ucu için verdi ama ben yapamıyorum. Acıyor çünkü. Emre Bey'e de sordum zaten, masaj şişliklerin erken inmesi için değil mi dedim evet dedi. Acı çekmektense şişliklerin geç inmesine rağzıyım dedim bende. Gerçi korkma dokunmaktan dedi, istesende yamultamazsın kolay kolay, çok sağlam dedi ama acıdığı için yapmıyorum ben yine de.
teşekkür ederim cevap için emre bey muayenede bana da burun ucu kısmında deri kalın demişti benim de belki şişme çok olabilirmiş, sanırım beklyip göreceğiz başka çaresi yok, yakın zamanda ameliyat oldunuz sanırsam? geçmiş olsun? masajsız ne kadar zamanda geçecekmiş şişlikler bişey söylemiş miydi?
adailona resim yukleyecek misin?
resimlerle aram pek yok aslında(hani nete koymayla) ama bakarım bir ameliyat olayım da karar veririm. o kadar heyecanlıyım ki şu ameliyat bi geçse, hemen 1 gün sonrasına gitsemm, korku heyecan panik hepsi bi arada yerleşti bünyeye valla.
ameliyat yarın mı?
kızlar acaba burun ameliyatı olduktan sonra burun karıştırabiliomuyuz??
heheh aynen ben de merak ettim ama sadece emre bey e burnumuzu haldır huldur ne zaman silebiliyoruz dedim o da 1 ay sonra demişti. ama ben bir de asıl burun içinde bulunan kıl tüy burun sağlığı için gerekli operasyondan sonra onlar kaybolmuyomuyu merak ediyorum ama henüz soramadım sorabilirsem soracağım.:)
ohh rahatladım valla en çok buna takılmıştım, çok sağlıksız geliyodu düşününce, hem yalnız değilmişim bunu düşünen olma konusunda:)canımm ameliyattan sontra ilk gunlerde burun kanatlarımda hiç kıl yoktu bembeyaz bişi duruodu panıklemıstım hatta =) ama zamanla cıkıo 22.gunum eskisine yaklaştı diyebilirmm
geçmiş olsun, bişey daha sorayım 22.günde artık şekil şemal anlaşılıyor mu şişler insanlar tarafından farkedilmeyecek kadar iniyo mu ve morartılar geçiyo mu ??canımm ameliyattan sontra ilk gunlerde burun kanatlarımda hiç kıl yoktu bembeyaz bişi duruodu panıklemıstım hatta =) ama zamanla cıkıo 22.gunum eskisine yaklaştı diyebilirmm
yok yaa 1 hafta var
kızlar acaba burun ameliyatı olduktan sonra burun karıştırabiliomuyuz??
geçmiş olsun, bişey daha sorayım 22.günde artık şekil şemal anlaşılıyor mu şişler insanlar tarafından farkedilmeyecek kadar iniyo mu ve morartılar geçiyo mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?