Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Selam adolina ben EMRE beye oldum EMRE bey masaj vermiyor hiçbir hastasindanda duymadım açıkcası masaja pek inanmıyor sanırım ben sormuştum gerek yok öğle seylere demişti zaten zamanla ödemler iniyor ya o yüzden seyrine bırakıyor birazda

Selam adolina ben EMRE beye oldum EMRE bey masaj vermiyor hiçbir hastasindanda duymadım açıkcası masaja pek inanmıyor sanırım ben sormuştum gerek yok öğle seylere demişti zaten zamanla ödemler iniyor ya o yüzden seyrine bırakıyor birazda

ahudan memnun musun emre beyin ameliyatından? bende olmayı dusunuyorum gorusmem var ay basında.

diğer topic e yazdım ama tekrar yazayım buraya da. emre beyin hastalarına soruyorum masaj yapıyo muyuz masaj veriyor mu emre bey??

Emre Bey bana masaj verdi. Burun ucum çok şiş çünkü. Zaten sadece ucu için verdi ama ben yapamıyorum. Acıyor çünkü. Emre Bey'e de sordum zaten, masaj şişliklerin erken inmesi için değil mi dedim evet dedi. Acı çekmektense şişliklerin geç inmesine rağzıyım dedim bende. Gerçi korkma dokunmaktan dedi, istesende yamultamazsın kolay kolay, çok sağlam dedi ama acıdığı için yapmıyorum ben yine de.

selam ahudan,
ohh çok teşekkürler bana da mantık olarak garip geliyordu masaj yapmak, hani beceremem yapmayı falan.. umarım benim için de gerekli olmaz. Bu arada memnun musunuz burnunuzdan ne kadar oldu op geçireli benim az kaldığı için biraz heyecan ve karmaşık bir haldeyim.tekrar teşekkürler cevap için.

Emre Bey bana masaj verdi. Burun ucum çok şiş çünkü. Zaten sadece ucu için verdi ama ben yapamıyorum. Acıyor çünkü. Emre Bey'e de sordum zaten, masaj şişliklerin erken inmesi için değil mi dedim evet dedi. Acı çekmektense şişliklerin geç inmesine rağzıyım dedim bende. Gerçi korkma dokunmaktan dedi, istesende yamultamazsın kolay kolay, çok sağlam dedi ama acıdığı için yapmıyorum ben yine de.

teşekkür ederim cevap için emre bey muayenede bana da burun ucu kısmında deri kalın demişti benim de belki şişme çok olabilirmiş, sanırım beklyip göreceğiz başka çaresi yok, yakın zamanda ameliyat oldunuz sanırsam? geçmiş olsun? masajsız ne kadar zamanda geçecekmiş şişlikler bişey söylemiş miydi?

önceki sorularıma verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, bir kaç şey daha sorucam:
-Bu arnica jel ve deniz suyu spreyini kaç gün kullanacağız.
-Gözümün altında yeşil mor karışımı bir morluk oluştu arnica jel bunun ve yanaklarda ki şişliklerin geçmesini mi sağlıyor,bu morluk ne zaman eski haline döner çok kötü görünüyor?
-Spreyi sıkarken içimize çekmemiz mi lazım?
-Dik yatma olayı kaç gün daha sürecek?
-Kaç gün sonra istediğimiz kadar çiğneyebileceğiz yani eski yeme şekline ne zaman dönüş yapacağız?
-Burun deliklerinin iç yan tarafında oluşan kabuk gibi sert şeyleri parmağımla sökmeye çalışıyorum bir sorun olur mu?
bu kadar :)

teşekkür ederim cevap için emre bey muayenede bana da burun ucu kısmında deri kalın demişti benim de belki şişme çok olabilirmiş, sanırım beklyip göreceğiz başka çaresi yok, yakın zamanda ameliyat oldunuz sanırsam? geçmiş olsun? masajsız ne kadar zamanda geçecekmiş şişlikler bişey söylemiş miydi?

adailona resim yukleyecek misin?

adailona resim yukleyecek misin?

resimlerle aram pek yok aslında(hani nete koymayla) ama bakarım bir ameliyat olayım da karar veririm. o kadar heyecanlıyım ki şu ameliyat bi geçse, hemen 1 gün sonrasına gitsemm, korku heyecan panik hepsi bi arada yerleşti bünyeye valla.

resimlerle aram pek yok aslında(hani nete koymayla) ama bakarım bir ameliyat olayım da karar veririm. o kadar heyecanlıyım ki şu ameliyat bi geçse, hemen 1 gün sonrasına gitsemm, korku heyecan panik hepsi bi arada yerleşti bünyeye valla.

ameliyat yarın mı?

kızlar acaba burun ameliyatı olduktan sonra burun karıştırabiliomuyuz??

heheh aynen ben de merak ettim ama sadece emre bey e burnumuzu haldır huldur ne zaman silebiliyoruz dedim o da 1 ay sonra demişti. ama ben bir de asıl burun içinde bulunan kıl tüy burun sağlığı için gerekli operasyondan sonra onlar kaybolmuyomuyu merak ediyorum ama henüz soramadım sorabilirsem soracağım.:)

heheh aynen ben de merak ettim ama sadece emre bey e burnumuzu haldır huldur ne zaman silebiliyoruz dedim o da 1 ay sonra demişti. ama ben bir de asıl burun içinde bulunan kıl tüy burun sağlığı için gerekli operasyondan sonra onlar kaybolmuyomuyu merak ediyorum ama henüz soramadım sorabilirsem soracağım.:)

canımm ameliyattan sontra ilk gunlerde burun kanatlarımda hiç kıl yoktu bembeyaz bişi duruodu panıklemıstım hatta =) ama zamanla cıkıo 22.gunum eskisine yaklaştı diyebilirmm

canımm ameliyattan sontra ilk gunlerde burun kanatlarımda hiç kıl yoktu bembeyaz bişi duruodu panıklemıstım hatta =) ama zamanla cıkıo 22.gunum eskisine yaklaştı diyebilirmm
ohh rahatladım valla en çok buna takılmıştım, çok sağlıksız geliyodu düşününce, hem yalnız değilmişim bunu düşünen olma konusunda:)

geçmiş olsun, bişey daha sorayım 22.günde artık şekil şemal anlaşılıyor mu şişler insanlar tarafından farkedilmeyecek kadar iniyo mu ve morartılar geçiyo mu ??

yok yaa 1 hafta var

ay dur yahu daha panik yapma varmış çok:) zaten bir gece once alıyor bir panik, sonra hastanede serumu takınca pamuk gibi ouyorsun. bu arada uyarayım , narkoz almadan önce düşündüklerine dikkat et uyanınca onları sayıklıyorsun cunku.

kızlarr bende 20 ocakta olcam insallah ameliyatmı sımdıdn heycan yapıyorum:26:resımlerıme bakıp yorum yaparmısınz acaba kırk yılın bası resım paylasma cesaretınde bulundum zatn:52: bu arada 20 ocakta ameliyat olck dıger arkadas nerelerdesın acabaa:52::52:

geçmiş olsun, bişey daha sorayım 22.günde artık şekil şemal anlaşılıyor mu şişler insanlar tarafından farkedilmeyecek kadar iniyo mu ve morartılar geçiyo mu ??

canım benım burun ucum etli ve kalın derili idi ve kanatlrım yayvandı=)) fakat buna ragmen su anda eski burnumdan daha küçük ve kibar gözüküyo tabiki şiş hatta emre beye göre şu an xxl =)) ancak kavisi fln baya sekillendi ben bu halini bile sevmeye başladım ki benım ki kalın derili oldugum için daha geç iniyo morartlı konusundada benım 10 gunde sıfırlandı su arnıca krem baya iyi o konuda emre bey veriyo zaten

Back