Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

teşekkür ederim cevap için emre bey muayenede bana da burun ucu kısmında deri kalın demişti benim de belki şişme çok olabilirmiş, sanırım beklyip göreceğiz başka çaresi yok, yakın zamanda ameliyat oldunuz sanırsam? geçmiş olsun? masajsız ne kadar zamanda geçecekmiş şişlikler bişey söylemiş miydi?

40 gün oldu ben ameliyat olalı. Açıkçası masaj o kadar acıdı ki, masajsız ne kadar zamanda geçeceğini sormadım bile. O an böyle kalsa bile olur, yeter ki masaj yapmıyım diye düşünüyordum:) Ama korkutmuş olmayayaım başka başlıklarda çok okudum bu konuyu bazıları hiç acımıyor diyor, acıyor diyenlerde yaptıkça alışıyorsun diyor. Benim canım biraz fazla tatlı galiba:) Bi de açıkçası Emre Bey çok şiş dedi ama görsel olarak beni rahatsız eden bir durum yok. Asimetrik bir görüntü olsa ya da burnumun üstünde tümsek gibi bi şişlik olsa belki dert eder bir an önce insin derdim ama gayet simetrik ve muntazam görünüyor o yüzden aylarca bekleyebilirim yani sorun değil:)

Acemicadı özel mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıyorum. Benim 2 kaş arasındaki bölge inceltildi ama ben şu an çok farkedemiyorum. Emre Bey o bölgenin en son ineceğini söylemişti. Gerçi benim burun ucumda çok şişti hangisi daha geç iner bilmiyorum:) Ama ameliyattan çıktığımda o bölge davul gibiydi. Benimle beraber ameliyat olanlarınkine göre çok farkediliyordu şimdi öyle bir durum yok gayet normal görünüyor. Ama ben şişlik olduğunu biliyorum. Emre bey ameliyattan önce uyarmıştı 8 ayı bulabilir o bölgenin inmesi demişti ama sanırım daha hızlı iniyor, o kadar sürmeyecek dedi Emre bey son kontrolde.

anesteziden uyanmak nasıl bir şey?

uzun mu sürüyor?

acılı mı?

valla bundan 10 sene once ben bulantıyla uyanmıştım ve gece kustum..vs ama son teknikler oyle degil. artık cok rahat uyanabiliyorsun. bir sersemlik hali oluyor tabi ama cı verici birşey yok. sadece herkes sana hadi uyan diyor sen mıymıy modda kalıyorsun. bence zevkli bile ya.

canım benım burun ucum etli ve kalın derili idi ve kanatlrım yayvandı=)) fakat buna ragmen su anda eski burnumdan daha küçük ve kibar gözüküyo tabiki şiş hatta emre beye göre şu an xxl =)) ancak kavisi fln baya sekillendi ben bu halini bile sevmeye başladım ki benım ki kalın derili oldugum için daha geç iniyo morartlı konusundada benım 10 gunde sıfırlandı su arnıca krem baya iyi o konuda emre bey veriyo zaten

merhaba damlacım resimlerini göndermedin sanırım:( aşırı merak içinde bekliyorum hala :( burun tipimizin benzer olduğunu düşünerek bu kadar ısrarcı oluyorum:)

merhaba damlacım resimlerini göndermedin sanırım:( aşırı merak içinde bekliyorum hala :( burun tipimizin benzer olduğunu düşünerek bu kadar ısrarcı oluyorum:)

canım su an burdamısın burdaysan sneın için album yapıcam bak da silicem sonra şiş oldugu için koymak istemıyorum daha =)

Evet canım tel için 4 bin tl istedi. Toplamda 1,5-2 yıl tel tedavisi sürecek.
Çenemle ilgili dışardan bakılınca görünürde pek sorun yok ama diş dizilimi bozukluğum ısırmamı ve konuşmamı etkiliyor. Eğer ortodontiyi yeterli bulmazsan 8 ay sonra ameliyat olursun dedi. (ayrıca sadece ortodontinin bile beklentilerimin çoğunu karşılayacagını söyledi)

Çene için ise : 7-10 bin tl arası fiyat verdi. Ayrıca + 1,5 bin tl teknisyen ücreti... Masraflı bi süreç anlayacağın..

oyle gozukuyor :(( dislerinin fotograflarını paylasmıs mıydın acaba merak ettim benden de aynı seyleri isticekler sanırım ama soyle bir haberim var senin dedigin gibi bir hastanın ingilizdi sanırım blogunu okudum nette onunda cenede kapanıs problemi varmıs % 80 civarında ortodontiyle bu % 40 lara gerilemis ve ameliyat olmamaya karar vermis o sekilde de memnunmus ve fotograflarına bakmıstım gercekten normale olması gerekene cok yakındı :) hayırlı olsun diyorum.acaba nereye yaptırıyosun birde ? ortodontistin kim?

:DDD bnde kendi kendime gülüorum.ama ciddiyim karıştırabiliomuyuz acaba??

:)))) canım ne kadar oldu ameliyat olalı? bir sene sonunda içide tamamen iyileşmiş oluyor. 6 aya kadar da dışı oturuyor.
yani içine dokunmadan 1 sene geçmesini tavsiye ederim aslında ama soyle haldır huldur burun silmekte zevklidir kim bekler 1 sene. çoook nazik hareketlerle - kulak pamuğu ile mesela yada küçük parmakla- olabilir bence.

Kızlar bu cts görüştüm emre beyle kararı da verdim uzun bi zamandır erteleye erteleye yaş geldi 27 'ye =) muayenehanesinde unicorn ve handemelek in de resimleri vardı zaten ameliyt olmadan önce göstereceğim fotoğraflardan dı ikiside =) herkes için hayırlısı olsun zor karar gerçekten ifade tümüyle değişecek ama emre bey'in ilgili bir dr oluşu insana güven veriyor

herkes emre ilhandan ne kadar memnun bende maıllestım kendısıyle daha görusmedım yuzyuze

Back