Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar aklıma takıldı gercı artık cok gec bıletımı aldım ama yınede bılenler cvplarsa sevınırım.aslında emre beyın asıstanına sorup ona gore aldım bıletımı ama sızede bı sorıyım sımdı amelıyt olduktn sonra kacıncı gun alcı kacıncı gun tampon fln cıkıyo aslında az cok bılıyorum ama aklıma asıl takılan hersey cıktıktn sonra en son bı bant takılıyo ya o kacıncı gun cıkıyo ben ameıyttn 13 gun sonra donucm kendım cıkarmk ıstemıyorum :18:

benim de devamlı burnum kasınıodu hapsırmamak ıcın kendımı hep zorlamıstım ama ilk kontrole gittigmde sordum, agzını acarak hapşırabilirsin demişti emre bey

dün hiç hapşırmadım yazdım biraz önce hapsırdım iyi mi :) ama ben telastan tuttum gibi sanki ağzımı da kapadım umarım bişiy olmaz kanama falan :(

kızlar aklıma takıldı gercı artık cok gec bıletımı aldım ama yınede bılenler cvplarsa sevınırım.aslında emre beyın asıstanına sorup ona gore aldım bıletımı ama sızede bı sorıyım sımdı amelıyt olduktn sonra kacıncı gun alcı kacıncı gun tampon fln cıkıyo aslında az cok bılıyorum ama aklıma asıl takılan hersey cıktıktn sonra en son bı bant takılıyo ya o kacıncı gun cıkıyo ben ameıyttn 13 gun sonra donucm kendım cıkarmk ıstemıyorum :18:

benim alcım 6.gün çıktı. aynı zamanda tamponlar da çıktı.
bantım ne zaman çıkar bilemiyorum.

Hepinize geçmiş olsun öncelikle.

Benim ameliyatıma 1 Buçuk Ay kaldı. Şimdi Bende bir korku, bir heyecan durumu var. Ve yaklaştıkça daha da endişelenicem diye düşünüyorum.

Ya kötü olursa korkusu değil tam olarak benimki. Beni ürküten şey 2 hafta evden çıkamayacak olmak, o süre içinde aynaya bakıp sürekli asıl olacağıı tahmin etmek vesaire...

Daha önce çeşili başlıklarda ameliyat sonrası günlerin nasıl geçtiğini okumuştum ama onlar daha çok fiziksel şeylerdi. Psikolojik olarak da nasıl bir süreç olduğunu merak ediyorum. Bu kaygıları taşıyan bir tek ben miyim, onu da merak ediyorum...

Bu yüzden bazı sorularım olacak. Ameliyatı geçiren arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

1. aynı gün taburcu oluyor muyuz?

2. ilk 2-3 hafta içinde günlük şişlikler oluyor mu? mesela pazartesi balon gibi, salı biraz inmiş, cuma tekrar şişmiş gibi...

3. ameliyat öncesi günlerde nasıl vakit geçirdiniz?

4. ameliyat sonrası günlerde nasıl vakit geçirdiniz?

5. ameliyat olacağınızı kimlere söylediniz?

6. dışarı bantsız çıkışınız kaçıncı gün oldu?

7. ameliyatta kaç hafta sonra okula-işe döndünüz?

8. eğilerek ders çalışmak ne zamana kadar yasak?

9. ya narkozdan uyanamazsam korkusu bir tek bende mi var?

şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Canim oncelikle gecmis olsun.
Emre bey reviZyon ameliyatlarinda d cpk basarili. Yanlis hatirlamiyorsam handemelek de revizyondu , harika bir burnu var bir incelemeni tavsiye ederim.
Emre bey'e de bir git cok seveceksin:)

Tikanik burunla bir omur de gecmezki :( carpinti yapio, ilerde kalp prob.vs...
Ama ameliyat sureci de oyle dis cektirmek gibi bsy degil tabii biraz
sabirli olmak gerekiyo. Benim suan 8.gunum, hala sabrediyorum mesela :)

cnm cok tesekkur ederim. senin msjlarını da okuyorum cok merak ediyorum nasıl oldu burnun diye.
valla ben n.celikle konustugumda (bir onceki mesajda backspace yapıp devam etmişim yazmaya sacma sapan birsey cıkmıs) olmamam gerektigini soyledi. ama iste... iki yandan farklı deliklerim ve onden egri olması bir yana 7-24 nezle gibiyim, agzımdan nefes alıyorum, sol taraf tamamen içeri gocmus halde, tıkalı. ve sorun gittikçe artıyor. yani 3.ameliyatımdan sonra nispeten iyiydi. seneler gectikce beter oldu.
emre ilhanın revizyonlarını bende duydum ve handemelekin resimlerine bakıp duruyorum valla maşallah cook guzel olmus yuzune cuk oturmuş. bir de onunda revizyon olması umut verdi bana.
bakalım ben gidince ne diyecek. bu arada randevum ocak basında ama ben bu haftaici arayıp biraz sımarıklık yapmayı dusunuyorum one alınsa diye.

Benim ameliyatıma 1 Buçuk Ay kaldı. Şimdi Bende bir korku, bir heyecan durumu var. Ve yaklaştıkça daha da endişelenicem diye düşünüyorum.

Ya kötü olursa korkusu değil tam olarak benimki. Beni ürküten şey 2 hafta evden çıkamayacak olmak, o süre içinde aynaya bakıp sürekli asıl olacağıı tahmin etmek vesaire...

Daha önce çeşili başlıklarda ameliyat sonrası günlerin nasıl geçtiğini okumuştum ama onlar daha çok fiziksel şeylerdi. Psikolojik olarak da nasıl bir süreç olduğunu merak ediyorum. Bu kaygıları taşıyan bir tek ben miyim, onu da merak ediyorum...

Bu yüzden bazı sorularım olacak. Ameliyatı geçiren arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

2. ilk 2-3 hafta içinde günlük şişlikler oluyor mu? mesela pazartesi balon gibi, salı biraz inmiş, cuma tekrar şişmiş gibi...

şimdiden teşekkürler.

Selam,
Ben Emre Bey'e ameliyat olmadım ama 3 burun ameliyatı gecirmiş biri olarak yanıt vermeye calısayım. asagıda test gibi doldurdum:)

Benim ameliyatıma 1 Buçuk Ay kaldı. Şimdi Bende bir korku, bir heyecan durumu var. Ve yaklaştıkça daha da endişelenicem diye düşünüyorum.Virüs
1. aynı gün taburcu oluyor muyuz?ben ilk ameliyatımda kemik kırıldığı için bir gece kaldım. sonraki ameliyatımda aynı gun cıktım. son ameliyat daha yeni tekniklerle yapıldı diye dusunursek, bir sorun olmadıgı takdirde aynı gun evine gidebilirsin sanırım.
2. ilk 2-3 hafta içinde günlük şişlikler oluyor mu? mesela pazartesi balon gibi, salı biraz inmiş, cuma tekrar şişmiş gibi...aynen oluyor. ama gundne gune daha iyileşiyor ve sonunda oturuyor. yine de bandajlar cıkınca yada alcının bantın altındna goz atmaya calısma. insan takıyor kafaya.
3. ameliyat öncesi günlerde nasıl vakit geçirdiniz?gergin. ama inan bana gerilecek birşey yok. kendin için zevkli hale getirmeye bak. dvd al, kitap al, uzun zamandır okumak istedigin seyleri oku. sanki grip olmusun ve okul-iş koşturmacasındna fırsat bulmusun gibi ense yap derim ben. bir de bol sıvı tüket.
4. ameliyat sonrası günlerde nasıl vakit geçirdiniz?ben yukarıdaki gibi yaptım ve de bol bol uyudum.
5. ameliyat olacağınızı kimlere söylediniz?yakın aileme. zaten baska kimsenin de bilmesine gerek yok bence cok yakınların dısında. ameliyattan cıktıktan sonra ve iyileşirken zaten etrafında gereksiz kalabalık olmaması daha iyi bence.
6. dışarı bantsız çıkışınız kaçıncı gün oldu?10 gun sonunda cıktım, ilk iş kuafore gittim ve saclarımı yaptırdım
7. ameliyatta kaç hafta sonra okula-işe döndünüz?benim yazın yapıldı ameliyatım ama iyileşmene baglı olarak 2-3 hafta ok gibi bence
8. eğilerek ders çalışmak ne zamana kadar yasak?bunu dr soyleyecektir.
9. ya narkozdan uyanamazsam korkusu bir tek bende mi var?ahhh sorma ben her seferinde korkudan ağladım girerken. ama canım eskisi gibi değil. bırak narkozdna uyanmama olayını, narkozdan cıkınca eskisi gibi kusma vs de olmuyor. derin bir uyku gibi dusun. yalnız ben cıkınca narkozdna sayıklamısım. aman ne dediğine dikkat:))

emre ılhana oluyorum kararımı verdım kesınlıklen emre ılhan hemde acıbademde olucam hemde ıyı burunlar yapmıs hemde :D karsıda o bıraz can sıkıcı hemde suan maelıyat olsam martta olucam bankadan kredı cekmede gerek kalmıycak hepımıze hayırlı ugurlu olsun:D

Canim oncelikle gecmis olsun.
Emre bey reviZyon ameliyatlarinda d cpk basarili. Yanlis hatirlamiyorsam handemelek de revizyondu , harika bir burnu var bir incelemeni tavsiye ederim.
Emre bey'e de bir git cok seveceksin:)

Tikanik burunla bir omur de gecmezki :( carpinti yapio, ilerde kalp prob.vs...
Ama ameliyat sureci de oyle dis cektirmek gibi bsy degil tabii biraz
sabirli olmak gerekiyo. Benim suan 8.gunum, hala sabrediyorum mesela :)

cnm cok tesekkur ederim. senin msjlarını da okuyorum cok merak ediyorum nasıl oldu burnun diye.
valla ben n.celikle konustugumda (bir onceki mesajda backspace yapıp devam etmişim yazmaya sacma sapan birsey cıkmıs) olmamam gerektigini soyledi. ama iste... iki yandan farklı deliklerim ve onden egri olması bir yana 7-24 nezle gibiyim, agzımdan nefes alıyorum, sol taraf tamamen içeri gocmus halde, tıkalı. ve sorun gittikçe artıyor. yani 3.ameliyatımdan sonra nispeten iyiydi. seneler gectikce beter oldu.
emre ilhanın revizyonlarını bende duydum ve handemelekin resimlerine bakıp duruyorum valla maşallah cook guzel olmus yuzune cuk oturmuş. bir de onunda revizyon olması umut verdi bana.
bakalım ben gidince ne diyecek. bu arada randevum ocak basında ama ben bu haftaici arayıp biraz sımarıklık yapmayı dusunuyorum one alınsa diye.

Ben de burnumu cok merak ediyorum :) umarim mutlu mutlu paylasirim sizlerle.
Aynen ben de dedigin gibi yapmistim araya hatta bAyram falan giriyodu nolur beni araya skstrin demistm dayanamayip tamam demisti asistani, oneririm yani :)

Genellikle 1 gun kaliyorsun

Daha 9.gunum oldugu icin bu soruya net cvp veremiyrm :)

Ben onceki aksam basket macina gttim kafa dagitmak icin mesela

Suan o surecteyim :) kitap-dergi okuyorum . Tv, internet, misafirler falan derken zaman geciyo bi sekilde

Ailem ve cok yakin arkadaslarim

Or egilmek bana hala yasak

tek degilsin. Bende de y uyuyamazsam, narkoz bana islemezse, ya bilincim acik kalirsa gibi paranoyalar vardi. Hicbsy olmuyo hemencecik uyaniyosun artik

şimdiden teşekkürler.

Bir de farkli yorum olsun dedim :)

emre ılhana oluyorum kararımı verdım kesınlıklen emre ılhan hemde acıbademde olucam hemde ıyı burunlar yapmıs hemde :D karsıda o bıraz can sıkıcı hemde suan maelıyat olsam martta olucam bankadan kredı cekmede gerek kalmıycak hepımıze hayırlı ugurlu olsun:D

Hadi bakalim sonunda :) hayirlisi olsun insallah :)

Bende yasadiklarimi paylasmak istiyorum hihoyyyt

yillardir, kücücük yasimda bile burnumdan asiri derecede rahatsiz oluyordum, hep burun estetigi vardi dilimde... ama hic birzaman cesaret edipte yaptircagimi düsünmüyordum imkansiz gibi geliyordu...yillar gecdi.. ben ise basladim parami kazaniyordum ve arkadasimla karar verip doktor arastirmaya basladik... sonra bu kadinlarkulübüne rastlamis arkadasim ve Emre beyi kesfetmis, bana anlatti mail yazmaya karar verdik... bi kac baska doktorlarlada görüsdük ama en ilgili Emre beydi yaptigi burunlarida begendik aradik konustuk tarihi ayarladik hooopp bi baktik istanbuldayiz =)) hersey okadar hizli gelistiki anayamadim bile.. rüya gibiydi benim icin cok istedigim birsey gercek oluyordu ...

Istanbulda bizi Emre beyle calisan bi amca karsiladi oda cok tatli ve ilgiliydi, aldi bizi Emre beyin yanina götürdü... vardigimizda kapida cok karizmatik sempatik güler yüzlü sicak genc bi doktor karsiladi :)) zamanimiz kisitli oldugu icin 3 görüsmeyi biz 1 görüsmede hallettik, resmimizi cekti burnumuzu beraber tasarladik konustuk ameliyat hakkinda ve 2 gün sonra ameliyat olduk, ilk ben oldum benim ardimdan arkadasim :) hersey okadar süperrrr gectiki agrisiz sizisiz morarmalar ve sisme disinda :) onlarin bile ayri anisi var benim icin ehuheu =) Emre bey sagolsun sürekli ziyarete geldi moral verdi bize ... sonra kontrollere gittik, ilk kontrol ameliyattan yanlis hatirlamiyorsam 5 gün sonraydi ve alcimiz ve tamponlar alindi yerine ince bant takildi... tamponlari alirken bile hic aci hissetmedim.. hep cok cok ilgiydi.... ( hic abartmadan anlatiyorum gercekten cok tatli ve basarili bi doktor) kontroller, gel git derken bizim zamanimiz bitti gitmeden son kez kontrole gittik ve geri döndük.. ve simdi bile hala görüsüyorum kendisiyle, yani ameliyati yapip hadi bye diyen doktorlardan degil !! ilk zamanlar sagolsu arayip sordu hep nasil gidiyor diye =) neyse cok uzun yazmisim :) Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz Emre beyle görüsün derim, yazdiklarima hak verceksiniz ;) !!!!! ( resimlerimi merak edenler albüme bakabilirler :))
ayrica burnumdan cok memnunum hem fonksiyon acisindan hemde görüntü acisindan kesinlikle tavsiye ederim :)

canım ekledim seni resim gormek için. ben de dr arastırıyorum gorsumeler falan ama sorun cıkmazsa - beni geri çevirmezse - emre bey olucak inşallah dr.um

hayırlı uğurlu olsun....:)

Back