Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

cherry senınde burnun çok güzel ve şişlikler indikçe dahada güzelliği ortaya cıkıyor süper bi değişim olmuş

Yazan herkese coook tsk ederim.. gun gectikce resim eklerim kizlar sislikler yavas yavas gidiyor gittikce degisiyor cidden.. guclubacismile

Merhaba Cherry,

Uzun zaman oldu senin estetik olali, burnun nasil, memnunmusun? Is het wel symmetrisch? Yani bir asimetrilik varmi? yada egrilik? Merakla cevabini bekliyorum...

ya portakal kusura bakma resimlerde eklemişin herhalde dr un çizimleri bunlar ben de atlıyorum gittin mi nooldu diye:)) ben daha ameliyat olmadım biraz heyecanlıyım da

Hayır canım onlar benim çizimlerim. Görüntüsünden rahatsız olduğum yerleri renkli çizgilerle anlatmaya çalıştım. Doktorla daha görüşmedim çünkü dişlerime ocakta tel takılacak. 8 ay sonra çenemede müdehale edilebilir. Ortodontistim ikisini (çene+burun) aynı anda yapmamı önerdi. Tel takıldıktan sonra Emre beyle görüşmeye gidecem :)

Hayır canım onlar benim çizimlerim. Görüntüsünden rahatsız olduğum yerleri renkli çizgilerle anlatmaya çalıştım. Doktorla daha görüşmedim çünkü dişlerime ocakta tel takılacak. 8 ay sonra çenemede müdehale edilebilir. Ortodontistim ikisini (çene+burun) aynı anda yapmamı önerdi. Tel takıldıktan sonra Emre beyle görüşmeye gidecem :)

aa tamam. baya baştan yaratılmış gibi olacak o zaman. ne güzel:)) hadi bakalım hayırlısı

Hepinize geçmiş olsun öncelikle.

Benim ameliyatıma 1 Buçuk Ay kaldı. Şimdi Bende bir korku, bir heyecan durumu var. Ve yaklaştıkça daha da endişelenicem diye düşünüyorum.

Ya kötü olursa korkusu değil tam olarak benimki. Beni ürküten şey 2 hafta evden çıkamayacak olmak, o süre içinde aynaya bakıp sürekli asıl olacağıı tahmin etmek vesaire...

Daha önce çeşili başlıklarda ameliyat sonrası günlerin nasıl geçtiğini okumuştum ama onlar daha çok fiziksel şeylerdi. Psikolojik olarak da nasıl bir süreç olduğunu merak ediyorum. Bu kaygıları taşıyan bir tek ben miyim, onu da merak ediyorum...

Bu yüzden bazı sorularım olacak. Ameliyatı geçiren arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.

1. aynı gün taburcu oluyor muyuz?

2. ilk 2-3 hafta içinde günlük şişlikler oluyor mu? mesela pazartesi balon gibi, salı biraz inmiş, cuma tekrar şişmiş gibi...

3. ameliyat öncesi günlerde nasıl vakit geçirdiniz?

4. ameliyat sonrası günlerde nasıl vakit geçirdiniz?

5. ameliyat olacağınızı kimlere söylediniz?

6. dışarı bantsız çıkışınız kaçıncı gün oldu?

7. ameliyatta kaç hafta sonra okula-işe döndünüz?

8. eğilerek ders çalışmak ne zamana kadar yasak?

9. ya narkozdan uyanamazsam korkusu bir tek bende mi var?

şimdiden teşekkürler.

soruları yanıtlayanlara teşekkürler. yanıtlayanlar dışındakiler de soruları görürse tecrübelerini paylaşabilirler ;):34:

portakal canım sen sanırım ortodontiste kara kıldın ? sorunumuz yakındı seninle ne kadara mal olacak sana bir bilgi verildi mi?

Evet canım tel için 4 bin tl istedi. Toplamda 1,5-2 yıl tel tedavisi sürecek.
Çenemle ilgili dışardan bakılınca görünürde pek sorun yok ama diş dizilimi bozukluğum ısırmamı ve konuşmamı etkiliyor. Eğer ortodontiyi yeterli bulmazsan 8 ay sonra ameliyat olursun dedi. (ayrıca sadece ortodontinin bile beklentilerimin çoğunu karşılayacagını söyledi)

Çene için ise : 7-10 bin tl arası fiyat verdi. Ayrıca + 1,5 bin tl teknisyen ücreti... Masraflı bi süreç anlayacağın..

Son düzenleme:
kizlar benide arkadas listenize ekleyinde bende resimlerini goreyim. Hala 25 mesaj yazamadigim icin goremiyorum:((

merhaba kızlar ben de yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok mutlu olucam...Bende burun estetiği olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum fakat randevum ocakta ama :) daha var.bide emre ilhana ameliyat olmuş arkadaşların resimlerini görmek istiyorum beni eklerlerse çok sevinicem :)yada ne yapmam lazım :)

merhaba kızlar ben de yeni üye oldum beni de aranıza alırsanız çok mutlu olucam...Bende burun estetiği olmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.bende emre ilhana ameliyat olmak istiyorum fakat randevum ocakta ama :) daha var.bide emre ilhana ameliyat olmuş arkadaşların resimlerini görmek istiyorum beni eklerlerse çok sevinicem :)yada ne yapmam lazım :)

Önceki sayfalara dönersen burda Emre Bey'e ameliyat olmuş bi çok kişi görürsün.
Fotoğrafları görmen için onlara arkadaşlık isteği göndermen.. Onay alman ve 25 mesaj sınırını doldurman lazım :)

diğer topic e yazdım ama tekrar yazayım buraya da. emre beyin hastalarına soruyorum masaj yapıyo muyuz masaj veriyor mu emre bey??

diğer topic e yazdım ama tekrar yazayım buraya da. emre beyin hastalarına soruyorum masaj yapıyo muyuz masaj veriyor mu emre bey??

canım her ameliyata burna gore değişiyordur o. sana ne dedi? bu arada oldun mu ameliyat sen? nasıl geçti nasılsın??

masaj yapmak doktordan doktora degisiyor. Bana doktorum ilk ameliyatimdan sonra masaj yapacagimi söyledi ve nasil yapacagimida gösterdi ama almanyadaki doktor hic bir sekilde masajdan falan bahsetmedi. Emre bey ne tavsiye ediyor bilemiyorum

Back