Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

arkadaşlar emre beyle son görüşmemizi yaptım tüm sorularımı sordum, daha iyiyim burdan bir arkadaş daha sormuştu hemen söyleyeyim. bu operasyondan 1,5 ay sonra hamile kalabiliyormuşuz üreyebiliriz yani çok geçmeden bu önemli çünkü eşler buna takılabiliyolar. ayrıca son görüşmede hemşireyle de görüştürüyolar dolayısıyla ameliyat öncesi sonrası her şey anlatılıyo her soruya cevap alıyosunuz, iyi hissettim kendimi umarım ameliyat da iyi geçerse o zaman tam süper olacak :)
ameliyat öncesi kısım tamam yani.

Bende emre beye 40 gün önce ameliyat oldum hiç memnun değilim hatta pişmanım şimdiki aklm olsa aslaaa olmam kendi kendime kaşındım diyorum. çünkü hala burnum tas gibi şiş ara sıra sızlıyor bunlarıda bir kenara geçtim nefes tam alamıyorum 1. ay kontrolümde emre bey 6 ay bir şey yapamıyacağını 6 aydan sonra tekrar etleri küçülteceğini söyledi canım sıkıldı yani. olurmu öğle şey bir işlem bir kere yapılır artı ameliyat öncesi nefesproblemimde yoktu et problemimde resmen kaşındım ya sadece estetik amaçlı olmuştum. bu burun işi akıl karı değil yol yakınken yaptırmayan arkadaşlar vazcaysın bence.....
burnum nasıl biliyormusunuz taş gibi ya set sanki yüzüme bir sert maske takılmış gibi.... canımsıkıldı çok yaptıran arkadaşlar hiç nefes alma probleminden bahsetmemişler herkes oluk oluk nefesmı alıyor yaaa burun işi zor iş bennn hiç tavsiye etmiyorum. şekline gelince ehhhh işte idare eder aman aman da bir burun olmadı yani bunları çekecek kadar...... benden size tavsiye.

Bende emre beye 40 gün önce ameliyat oldum hiç memnun değilim hatta pişmanım şimdiki aklm olsa aslaaa olmam kendi kendime kaşındım diyorum. çünkü hala burnum tas gibi şiş ara sıra sızlıyor bunlarıda bir kenara geçtim nefes tam alamıyorum 1. ay kontrolümde emre bey 6 ay bir şey yapamıyacağını 6 aydan sonra tekrar etleri küçülteceğini söyledi canım sıkıldı yani. olurmu öğle şey bir işlem bir kere yapılır artı ameliyat öncesi nefesproblemimde yoktu et problemimde resmen kaşındım ya sadece estetik amaçlı olmuştum. bu burun işi akıl karı değil yol yakınken yaptırmayan arkadaşlar vazcaysın bence.....
burnum nasıl biliyormusunuz taş gibi ya set sanki yüzüme bir sert maske takılmış gibi.... canımsıkıldı çok yaptıran arkadaşlar hiç nefes alma probleminden bahsetmemişler herkes oluk oluk nefesmı alıyor yaaa burun işi zor iş bennn hiç tavsiye etmiyorum. şekline gelince ehhhh işte idare eder aman aman da bir burun olmadı yani bunları çekecek kadar...... benden size tavsiye.

gecmıs olsn cnm adına uzuldum yaa:50:ya amelıyt acık oldugu ıcın ne sorun varsa alınıyo dıye bılıyorm mesela bnm genız etı kemık artı sınuzt problmm var eger sndede bunlar varsa ve bılmıyosan bunlarada ıslem yapılıyosa acaba tekrrlayan seylermı bunlar bnmde aklıma takıldı smdı burnundakı et tam olarak ne acaba genız etımı ve 40 gun once alındıysa bu 40 gunde nasıl tekrrlar sasırdım dogrusu:26:tkrr cok gecmıs olsn cnm ınsallah bı ısleme gerek kalmadan duzelır burnunu merk ettm gormem mumkunmu acaba:26:

Hayir geniz Et'im yok sadece burun Et'im varmış goya EMRE beyin demesine göre ama ben daha onceden iyi nefes alıyordum zaten burnum tas gibi esmersen bile acıyor ben sadece estetik amaçlı oldum zaten öküzden diyorum yaaaa nefeside yarım alıyorum EMRE beyde eğer nefes Alman z2ayda geçmezse 6ay sonra tekrar et küçültmek yaparım dedi canımı sıktı onceden birşeyim yoktuda ameliyattan sonramı oldu peki canım sıkıldı öküzden kimseye tavsiye etmiyorum bedende çok pişmanım kaşıntım resmen

Hayir geniz Et'im yok sadece burun Et'im varmış goya EMRE beyin demesine göre ama ben daha onceden iyi nefes alıyordum zaten burnum tas gibi esmersen bile acıyor ben sadece estetik amaçlı oldum zaten öküzden diyorum yaaaa nefeside yarım alıyorum EMRE beyde eğer nefes Alman z2ayda geçmezse 6ay sonra tekrar et küçültmek yaparım dedi canımı sıktı onceden birşeyim yoktuda ameliyattan sonramı oldu peki canım sıkıldı öküzden kimseye tavsiye etmiyorum bedende çok pişmanım kaşıntım resmen

Merhaba Ahudan bence sabırlı ol çünkü ilk bir kaç ay burun içi şiş oluyor ve nefes alınamıyor gerçekten başlarda bende nefes problemi yaşıyorum diye düşünüyordum ama 2 3 aydan sonra nefesim düzeldi . Hatta tam anlamıyla nefesimin açılması 6. aydan sonra oldu. Canını sıkma bence çünkü herkeste aynısı oluyor işte nefes alamıyorum falan diye ama sonradan geçiyor ameliyatın daha çok yeni geçecektir bence ;)

s

selam ahudan operasyona bu kadar az kala şoktayım, nefes problemi cidden ilk kez duydum, şekille ilgili neleri beğenmedin tam olarak.
ve son dönem ameliyat olan arkadaşlar derya açelyamm... vs cevap dönerlerse çok iyi olur. emre bey in hastalarında pek duymadığımız şeyler bunlar. senin adına da çok üzüldüm evet 2. amaliyat fikri ürkütücü umarım gerek kalmaz açılır nefesin.

s

selam ahudan operasyona bu kadar az kala şoktayım, nefes problemi cidden ilk kez duydum, şekille ilgili neleri beğenmedin tam olarak.
ve son dönem ameliyat olan arkadaşlar derya açelyamm... vs cevap dönerlerse çok iyi olur. emre bey in hastalarında pek duymadığımız şeyler bunlar. senin adına da çok üzüldüm evet 2. amaliyat fikri ürkütücü umarım gerek kalmaz açılır nefesin.

herkese selam, ben emre beye 4 ay önce ameliyat oldum herşey süper mi? derseniz, hayır herşey süper değil, ancak ben biliyordum çok kolay bir süreç olmayacağını, şu an konuşmak için erken bir dönem 6-8 ay dolduktan sonra tam anlamıyla yorum yapmak doğru olur diye düşünüyorum.

40 gün olan arkadaş biraz sabır daha çok yeni ameliyat olmuşsun burnunun %70 şiş içide dışıda dolayısıyla nefes probleminde şu an için doğal bence, dediğim gibi benim 4 ay oldu içide dışıda hala şiş, bende eskisi gibi nefes alamıyorum ama şunuda düşünmek lazım geniş bir burnun varsa küçültülüp inceltiliyor dolayısıyla içide küçülüyor eski performans alınamayabilir ama yinede en az 3 ay, kalın deriliysen dahada fazla süre lazım.

herkese selam, ben emre beye 4 ay önce ameliyat oldum herşey süper mi? derseniz, hayır herşey süper değil, ancak ben biliyordum çok kolay bir süreç olmayacağını, şu an konuşmak için erken bir dönem 6-8 ay dolduktan sonra tam anlamıyla yorum yapmak doğru olur diye düşünüyorum.

40 gün olan arkadaş biraz sabır daha çok yeni ameliyat olmuşsun burnunun %70 şiş içide dışıda dolayısıyla nefes probleminde şu an için doğal bence, dediğim gibi benim 4 ay oldu içide dışıda hala şiş, bende eskisi gibi nefes alamıyorum ama şunuda düşünmek lazım geniş bir burnun varsa küçültülüp inceltiliyor dolayısıyla içide küçülüyor eski performans alınamayabilir ama yinede en az 3 ay, kalın deriliysen dahada fazla süre lazım.
4 ay geçmiş ama yine de geçmiş olsun, anlamadığım bir şey var herkeste farklı mı bu durumlar yoksa biraz pembeye boyayıp mı anlatıyoruz, bir de sizin mesela ameliyat öncesi kalın derili olduğunuzu söylemiş miydi emre bey? ha bir de davet gönderdim resim varsa eklrseniz sevinirim. son mesajdan sonra karamsarlaştım pek sıkıntı olmazdı emre bey in hastalarından yana.??? şimdiden teşekkürler

Ya gercekten ben sansizim cunku bu is zor is ve zor bir surec dusunsenize burnunuz tas gibi esnerken hala aciyor seklini gectim nefes alamiyorum. Yarim aliyorum vede ici cok kuruyor en iyi doktorlardan biri diye emre beyi sectim direk sanirim bende oldu sorun ama kizdigim nokta birseyim yokken 6ay sonra radyofrekansla et kucultme olayina girmek bana cok uzucu geldi. Bazi arkadslerimiz bazi gercekleride yansitmiyor olabilir gercekten adolina yol yakinken tekrar dusun derim ben gercekten cok moralim bozuluyor diger arkadaslarin dedigi gibi yeni olablir ama bu kadarda sorun olmazki ayrica burnum kallin derili degilmis normal deriliymis benden 1gun sonra olan arkadaslada gorusuyorum oda benim gibi nerdeyse 2-3arkadasinkide ayni cok pismanlar yaaa acaba sadece benmi ogle dusunuyorum diyorum ama yok vala ben 2-3ay sonrada uzelecegini pek sannetmiyorum 1.5ay oldu bir gelisme yok. Zeynepde 3ay olmus oda hala nefes alamiyorum diyor ne kotu degilmi arkadaslar. Beklicez tabiiii sabredecegiz yapacak bir sey yok tonimer elimde geziyorum valla

Yada keske kapali yaptirsaydim diyorum 2arkadasim kapali yaptirdi biri yakup beye digeri baris cakira onlarin bandajlari cikinca nefes almaya basladi sans iste burunlari benim kadar sisde degil hic ameliyat olmamis gibiler valaaaaabenim hala davul gibi ayrica zaten cok buyuk burnum yoktu kemik duzeltilip ucunu kaldirmak istedim sadece cok canim sikiliyor cooook anlatamam

Ya gercekten ben sansizim cunku bu is zor is ve zor bir surec dusunsenize burnunuz tas gibi esnerken hala aciyor seklini gectim nefes alamiyorum. Yarim aliyorum vede ici cok kuruyor en iyi doktorlardan biri diye emre beyi sectim direk sanirim bende oldu sorun ama kizdigim nokta birseyim yokken 6ay sonra radyofrekansla et kucultme olayina girmek bana cok uzucu geldi. Bazi arkadslerimiz bazi gercekleride yansitmiyor olabilir gercekten adolina yol yakinken tekrar dusun derim ben gercekten cok moralim bozuluyor diger arkadaslarin dedigi gibi yeni olablir ama bu kadarda sorun olmazki ayrica burnum kallin derili degilmis normal deriliymis benden 1gun sonra olan arkadaslada gorusuyorum oda benim gibi nerdeyse 2-3arkadasinkide ayni cok pismanlar yaaa acaba sadece benmi ogle dusunuyorum diyorum ama yok vala ben 2-3ay sonrada uzelecegini pek sannetmiyorum 1.5ay oldu bir gelisme yok. Zeynepde 3ay olmus oda hala nefes alamiyorum diyor ne kotu degilmi arkadaslar. Beklicez tabiiii sabredecegiz yapacak bir sey yok tonimer elimde geziyorum valla

meraba canim bende emre beye yaklasik 10 ay once burun amelyati oldum egrilik nefes problemi falan filan vardi.. su an 10 ayimdayim ve sisliklerim hala devam ediyor ki sen daha cok yeni amelyat olmussun ben 1,5 ayliikken burnumda senin dedigin sikayetlerim vardi ama zamanla bu problemlerin hepsi gecicek ama sen biraz sabirli olmasin benim su anda nefes problemim yok amelyattan yaklasik 3-4 ay boyunca nefes problemim oluyordu simdi hersey cok normal sadece odemlerim devam ediyor o odemlerde herkesin bunyesi farkli oldugu icin iyilesme surecleride farkli oluyor bence sen bunlari demek icin cok yenisin emre bey inan iyi bi doktor

4 ay geçmiş ama yine de geçmiş olsun, anlamadığım bir şey var herkeste farklı mı bu durumlar yoksa biraz pembeye boyayıp mı anlatıyoruz, bir de sizin mesela ameliyat öncesi kalın derili olduğunuzu söylemiş miydi emre bey? ha bir de davet gönderdim resim varsa eklrseniz sevinirim. son mesajdan sonra karamsarlaştım pek sıkıntı olmazdı emre bey in hastalarından yana.??? şimdiden teşekkürler

canım ben ameliyattan sonra çok fazla yorumlara katılmadım çünkü şuan kimseye tavsiye verebilecek durumda değilim,bekliyorum daha 4 ay oldu bana 6-8 ay sürer dedi emre bey, burnumunda soldan sağdan şişlikler olduğu için yamukluklar var ama dediğim gibi bekleyip göreceğiz, evet kalın derili olduğumu ameliyattan önce söyledi ama kalım derili olmak kötü burun sahibi olmak anlamına gelmez diye düşündüm sonuçta işinin ehli bir doktor.Resim koymadım canım çünkü resimlerde şimdilik çok iç açıcı gözükmüyor, esnin için ve ameliyat olacak arkadaşlar için hayırlı olsun.

canım ben ameliyattan sonra çok fazla yorumlara katılmadım çünkü şuan kimseye tavsiye verebilecek durumda değilim,bekliyorum daha 4 ay oldu bana 6-8 ay sürer dedi emre bey, burnumunda soldan sağdan şişlikler olduğu için yamukluklar var ama dediğim gibi bekleyip göreceğiz, evet kalın derili olduğumu ameliyattan önce söyledi ama kalım derili olmak kötü burun sahibi olmak anlamına gelmez diye düşündüm sonuçta işinin ehli bir doktor.Resim koymadım canım çünkü resimlerde şimdilik çok iç açıcı gözükmüyor, esnin için ve ameliyat olacak arkadaşlar için hayırlı olsun.

yedisekiz seninle bir kontrolde karşılaştık mı? bundan 1,5 ay önce bekleme salonunda tesettürlü bir bayanla karşılaşmıştım burnu çok çok şişti, ne kadarlık dedim 2.5 ay dedi. kalın derili dedi. o sen miydin?

Bu yorumları okuyunca insan tereddüte düşüyor :( benim kemerli bir burnum var ve uzun zamandır ameliyat korkumdan erteliyordum ama nefes problemimden dolayı artık daha fazla ertelemedim emre beye karar verdim çok güvende duydum ama olumsuz yorumları görünce de üzerinde düşünüyorsunuz..Umarım yaşanılan sorunlar sadece şişlik ile ilgilidir

Evet gercekten insan etkileniyor cok zor bir karar ben de seninle aynı durumdayım bugün bir ara arayıp vazgeçeyim diye bile düşündüm icim cok huzursuz:5:

Evet gercekten insan etkileniyor cok zor bir karar ben de seninle aynı durumdayım bugün bir ara arayıp vazgeçeyim diye bile düşündüm icim cok huzursuz:5:

ben 2 kere erteledim 3. ye kısmetse ocakda hala ertelemedim olacağım sanırım :) ama kafanıza koyduysanız ne kadar ertelerseniz erteleyin kafayı kurcalıyor bir de doktora güvendiğiniz zaman endişeleriniz daha da azalıyor... herkesde aynı sonuç olacak değil bazı istisnalar oluyor maalesef...

Merhaba ahu,

Cok uzuldum adina, benim aksine nefes almam duzeldi. Ben emre beye nlden geldim ve suan cok mutluyum. Bu burundan buruna degisiyor galiba.. Ben estetik amaçli olmustum ama bir tarafimda tikanikta vardi, onuda duzelticekti emre bey.. Suan daha tam nefes alamiyorum ama eskisinden iyi diyebilirim. Birde burnunun icini iyi temizle bazen icindekiler nefes almamizi etkiliyor. Deniz suyuyla bol bol temizle. Insallah duzelir canim.

Burun ameliyati sabir isteyen bir surec sanirim ben biraz aceleci ve fevri davrandim. Herseyin 1ay icinde duzelecegini zanettim oysaki emre bey bu surecin kisiden kisiye ve burun derisine gore degisecegini ve benim burnumun kalin derili olmasada zor bir burun oldugunu yapilacak bir cok islemin oldugunu bana odemlerimin en az 6-7ayda inecegini defalarca soylemisti. İste benim boyle sabirsiz davranisim aceleci yorumlarim sizi lutfen etkilemesin gercekten emre bey isinde gercekten basarili bir doktor ve butun hastalariylada cokilgili isine saygisi olan birisi. emre beye haksizlik ettigimi dusunuyorum. Yanlis anlasilmasin lutfen Sizi asla yaniltmak istemem kaldiki hepimiz buradaki yorumlara dayanarak etkilenerek ameliyat oluyoruz bu cok onemli bende ayni sekilde burdaki arkadaslarimizin olumlu yorumlarina dayanarak gittim ve gercektende ayni guveni bende hissettim .Tereddut etmeden ameliyatimi oldum Bu konuda inanin iciniz rahat olsun sadece zamana ihtiyacim var hersey cok yeni zamanla burnumun tam oturacagini ve odemlerimin gidecegini dusunuyorum. Tekrar soyluyorum iciniz gercekten rahat olsun bende sizlerin yorumlariyla bu ameliyati oldum.sadece kendime cok kiziyorum bir anda dusunmeden sabretmeden boyle anlamsiz yorumlar yaptigim icin.

az önce emre beyle uzun uzun konuştum bende 1ay sonra ameliyat olacağım ve yazdıkların gerçekten beni şaşırttı çünkü 3ay önce annem ameliyat oldu yaklaşık 2sene önce de yengem ameliyat oldu süreci çok iyi biliyorum.ilk zamanlar nefes almakda zorluk çekiliyor ama bu süre kişinin burnunun anatomik yapısına göre değişiyor..sizin 40gün olmuş emre bey burun içindeki sümüklerin kuruyup nefesi bu sürecde zorlaştırabileceğini ve bunun normal olduğunu söylüyor tonimerle burnunuzu sürekli temizlemelisiniz.bence 40. günde şikayet etmeniz yanlış 6-8 ayda oturuyor burun eğer o zaman da nefes alamıyorsanız o zaman şikayetinizde haklısınız. ve emre bey burnunuzun kolay bir burun olmadığını söylüyor siz burnunuzda pek birşey olmadığını söylemiştiniz ve zamanla burnunuzun oturup şekillenip gayet güzel olacağını söylüyor:) benim gibi şaşıran arkadaşlar olmuştur onlar için de yazdım ben çok takıntılıyım ama emre beyi çok iyi tanıyorum gerçekten yapamayacağı birşeye kalkışmaz ve çok açık sözlüdür herşeyi net bir şekilde söyler ben süreci iyi biliyorum annemden ve yengemden..annemin 3ay oldu hala burnu sert bunun nedeni ilerde burun ucunun düşmemesi.. eğer yumuşak olursa o zaman korkmalısınız :)annemin burnu ara ara tıkanıyor ama temizleyince geçiyor daha 3 4 ayı daha var tamamen düzelmesi için sizin daha çok yani.. ben emre beyle konuştuklarımı ve bana söylediklerini yazdım hala içinde kuşku olan varsa emre beyle konuşabilir... eğer psikolojiniz hazır değilse dünyanın en güzel burnunu da yapsa beğenmeyeceksinizdir..

Ahudan kendine kızmana hic gerek yok burada herkes kendi yaşadıklarını tarafsız bir sekilde belirtiyor dogrusu da bu zaten sende yaşadıklarını anlatmissin, kaldı ki insan en yakınlarına bile dert yanamıyorduk tahmin ederim inşallah problemin düzelir cnm bu günlere güler geçersin öylede olacağını düşünüyorum bizde çıktık bir yola hersey hepimiz icin iyi olur inşallah.:49:

Back