- 15 Eylül 2008
- 67
- 0
merhaba kızlar. emre ilhan' a yakın zamanda muayene ya da kontrol için giderseniz benim için bir soru sorabilir misiniz? daha önce açık teknikle yapılmış burundaki dikiş izi için ameliyat yapar mı? sadece dikiş izinin düzeltilmesi gerekiyor. sorarsanız çok sevinirim. bir de maliyeti ne olur ve normal ameliyat gibi şişme morarma olur mu diye sorabilir misiniz?
Emre beyin fiyatları fix yani ister yurtdışından ister yurtiçinden olsun herkese aynı fiyat olulyor diye biliyorum..
Canım çok memnun olurum canım ya, ben hastanede kalıcam ve gelirsen görüşürüz, seni tanımaktan mutluluk duyarım....Dileklerin için çok teşekkür edrim canım benim..İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak...olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
tatlımm gelirim tabii ki, özelden haberleşiriz, saat kaçta olacak ameliyatın ona göre (yani yorgun olmana göre, sonuçta seni bunaltmak istemem) o gün ya da ertesi gün gelip sana bir geçmiş olsun demek isterim,
hiç olmadı kontrol gününde Emre bey'in muayenehanesine gelirim,
valla bu ameliyatlardan sonra bütün kıslar toplanıp kutlayasım var
eminim süpperr olacakkaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
arkadslar yarın tasarım ctesi ameliyatım var.dua bekliyorum.
Canım bir gideyim istanbula ben sana detaylı bilgi veririm..Çok sevindim tanışacağımıza...olumunekankayizsmile Yazıcam sana ameliyat saatini falan öğrenince canım...zemuszemus opuyorumnanaktan
arkadslar yarın tasarım ctesi ameliyatım var.dua bekliyorum.
yeni resimler ekledim kızlar..
Yeni foto yükledim kızlar .. şiş halini görün diye.. çok şişti ucu ya.. :)