Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba kızlar. emre ilhan' a yakın zamanda muayene ya da kontrol için giderseniz benim için bir soru sorabilir misiniz? daha önce açık teknikle yapılmış burundaki dikiş izi için ameliyat yapar mı? sadece dikiş izinin düzeltilmesi gerekiyor. sorarsanız çok sevinirim. bir de maliyeti ne olur ve normal ameliyat gibi şişme morarma olur mu diye sorabilir misiniz?

cuma günü gidicem cnm sorarim senin icin. Ama tahminimce şişme morarma olmaz.. çünkü şişme morarma burun içindeki dokular, kıkırdaklar ve kemiklerle oynandığı için oluyo.. bu tamamen dışarıdan belkide lokal anesteziyle yapılıcak bi işlem olur.. ama tabi Emre bey mi yapar yoksa bi estetisyen mi önerir bi fikrim yok.. soralim bakalim

Son düzenleme:

tatlımm gelirim tabii ki, özelden haberleşiriz, saat kaçta olacak ameliyatın ona göre (yani yorgun olmana göre, sonuçta seni bunaltmak istemem) o gün ya da ertesi gün gelip sana bir geçmiş olsun demek isterim,
hiç olmadı kontrol gününde Emre bey'in muayenehanesine gelirim,
valla bu ameliyatlardan sonra bütün kıslar toplanıp kutlayasım var
eminim süpperr olacak kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

Canım bir gideyim istanbula ben sana detaylı bilgi veririm..Çok sevindim tanışacağımıza...olumunekankayizsmile Yazıcam sana ameliyat saatini falan öğrenince canım...zemuszemus opuyorumnanaktan

arkadslar yarın tasarım ctesi ameliyatım var.dua bekliyorum.

Canım sana şimdiden geçmiş olsun diliyorum..Çok rahat ol, harika bir burnun olacak, emin olabilirsin...dualarımız seninle....:Saruboceq: Senden sonra sıra bende...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Canım bir gideyim istanbula ben sana detaylı bilgi veririm..Çok sevindim tanışacağımıza...olumunekankayizsmile Yazıcam sana ameliyat saatini falan öğrenince canım...zemuszemus opuyorumnanaktan

tamam cnm, inş sağsağlim ulaş İst.a herşey kesinleşsin, burnuşunu kutlamaya gelirim, bayanssulusmile
opuyorumnanaktan

senin de bir şey kalmadı rahat ol eminim çok iyi geçecek,inan ben öncesinde düşünürken çok daha stres yapıyordum ama benimde dün tasarımımı yaptık Emre bey le, çok rahattım ve şimdi daha iyi anlıyorum ki bu kendisine duyduğum güvenden ileri geliyor.Sağlık çalışanıyım ve bir çok doktorla görüştüm fakat hiç bir zaman evet diyememiştim şimdi bakıyorum da 12 sinde ameliyatım ve çok cesurum bu da Emre bey den kaynaklanıyor o yüzden herkesin böyle düşünmesini istiyorum.inşallah beklentilerimiz de gerçekleşecek.Bu arada demothy' nin burnu harika olmuş çok beğendim...şimdiden geçmiş olsun hepimiz için....

herkese cok tesekkür ederim.inş herseyin hayrlısı olur.burda emre bey hakkında yorum yapanlara fotoraf koyanlara Allah hepsinden razı olsun demk istiyoruum.pazar görsrz dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum hepinizi.

ameliyat olacak arkadaşlara herşeyin gönüllerince olmasını diliyorum. inşallah çok başarılı sonuçlar alırsınız.

Puff burnun süper görünüyor. Maşallah. Emre Bey'e burun ucu dikiş izi için ameliyat yapılabildiğini sorabildin mi canım? Cevabını bekliyorum. Teşekkürler..

Yeni foto yükledim kızlar .. şiş halini görün diye.. çok şişti ucu ya.. :)

yüzüne uyumlu güzel bi burun olmus canim.
sislige gelince onasilsa gececek önemli olan burnunun güzel abartisiz olmasi bence.
bide ben kurtulsam su ameliyat derdinden bende kesin he yerim mor mor olur benim korkum:gitme:

puff çok teşekkür ederim canım cevabın için. özelden msj gönderemediğim için burdan yazdım.

bnce ck dogal görünüyo ben bayldm. zaten cok güzel birisin bide burun tamamlamis güzelligini canim. bende bi atlatabilsem alahm yaaa offf korkuyrum cokk
burnundaki bandajlar kacinci günden sonra cikarildi canim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…