Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Canım hayırlı olsun..Kolaylıkla atlatmanı diliyorum..Ama doğru karara varmışsın diyebilirim:) Ben de 9unda ameliyat oluyorum..Tasarım yaparken Emre bey senin nasıl bir burun hoşuna gidecekse ona karar vermeni sağlayacaktır. Bana yaptığı tasarımı ben çok beğenmiştim..İki tasarım yapmıştı ve ben ikincisini beğendim..Onun da fikri ikincisinden yana oldu..İlk ameliyatın sanırım ve ilk ameliyatında Emre bey gibi bir şansın var, o yüzden hiç kafana takma sürecin keyfini çıkar..Göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidecek göreceksinnn...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Cevoomm, 9nda ameliyat oluyormuşsun.
cnm bnmm sayılı günlerin kaldı süper burnuna kavuşmana, bayanssulusmile
inş rahat geçecek ve atlatacaksın,
gerç, Emre bey söz konusu olunca eminim süperr olacak
yüzünden gülücükler hiççç eksilmesin

öpüyorum cnmm
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Cevoomm, 9nda ameliyat oluyormuşsun.
cnm bnmm sayılı günlerin kaldı süper burnuna kavuşmana, bayanssulusmile
inş rahat geçecek ve atlatacaksın,
gerç, Emre bey söz konusu olunca eminim süperr olacak
yüzünden gülücükler hiççç eksilmesin

öpüyorum cnmm
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Canım çok teşekkür ederim..Karar verdim artık, olsun bitsin kurtulucam..Böyle dolaşınca daha çok kafamı takıyorum..Beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum...Dualarına ihtiyacım var canım...Çok teşekkür ederim ilgin ve iyi dileklerin için...zemuszemusopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Canım çok teşekkür ederim..Karar verdim artık, olsun bitsin kurtulucam..Böyle dolaşınca daha çok kafamı takıyorum..Beklemenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum...Dualarına ihtiyacım var canım...Çok teşekkür ederim ilgin ve iyi dileklerin için...zemuszemusopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

süperrrr hadi bakalımmm hayırlısı ayhh cok az kalmış :KK70: .. valla tamponların cıktığı gün haber ver bende gelcem :)) görmem lazim

bende siteyı uzun zamandır takıp edıyorum bende revızyon oalcagım kesın verdım ben karar szıler sayesınde inş bu kez istedıgım buruna kavustum özellıkle revızyonda başarılı oldugu ıcın emre beyi tercıh edıyorumm .. puff burnunu cok begenıyorum puffcum ya allah nazarlardan saklasın onden de delıkler eşit degılmı? peki neden şişti burnun bantlar ckınca ya bıde 25 gun olmasına ragmen burnuşun küçüçük ya kızlar bana destek olun acıkcası yıne hayal kırıklıgı yaşamak istemıyorum emre beyle goruştum gercekten cok rahatlatıoyr ınsanı güzel bı burun yaparım sana dedı:) nasıl mutlu oldum ağzım acık gıttım eve:p:=:) bakalım bende guzel fotolar ekleyeceım inşş

süperrrr hadi bakalımmm hayırlısı ayhh cok az kalmış :KK70: .. valla tamponların cıktığı gün haber ver bende gelcem :)) görmem lazim

Canım haber veririm tabii..Bilgisayarım yanımda olacak, buradan yazarım gelişmeleri size..Ben de çok merak ediyorum nasıl sonuç alacağımızı hatta çatlıyorumm meraktan yaa...Az kaldı..kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

bende siteyı uzun zamandır takıp edıyorum bende revızyon oalcagım kesın verdım ben karar szıler sayesınde inş bu kez istedıgım buruna kavustum özellıkle revızyonda başarılı oldugu ıcın emre beyi tercıh edıyorumm .. puff burnunu cok begenıyorum puffcum ya allah nazarlardan saklasın onden de delıkler eşit degılmı? peki neden şişti burnun bantlar ckınca ya bıde 25 gun olmasına ragmen burnuşun küçüçük ya kızlar bana destek olun acıkcası yıne hayal kırıklıgı yaşamak istemıyorum emre beyle goruştum gercekten cok rahatlatıoyr ınsanı güzel bı burun yaparım sana dedı:) nasıl mutlu oldum ağzım acık gıttım eve:p:=:) bakalım bende guzel fotolar ekleyeceım inşş

cnm bandajlar çıkınca şişicek biraz demişti Emre bey.. dışardan bakınca aslında kimse anlamıyo zaten ufacık.. ama ben daha küçük halini bildigim için şiş geliyo bana :)) öndende çok güzel gerçekten burnum.. hatta ben önden daha çok beğeniyorum.. önden hiç resim çekmemişim.. koyucam

ewt kucucuk 6 ay 1 sene sonra nasıl olur süper olcak cok begendım MAŞALLAH:)

arkadaşlar yarın tasarım yaptırıcam destek nolurr.puffun burnunu sölicem zaten emre beye cok güzl bayılıyorum.çok heycanlıyım ailemi ikna etmek çok zor oldu.dualarınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar yarın tasarım yaptırıcam destek nolurr.puffun burnunu sölicem zaten emre beye cok güzl bayılıyorum.çok heycanlıyım ailemi ikna etmek çok zor oldu.dualarınıza ihtiyacım var.

cnm tasarım kısmına geldiyseniz gerisi kolay :) su gibi geçip gidiyo valla.. inş hayırlısı olsun senin için.. güzel purnuşunla bi sürü resmini bekliyoruz :)

çok tesekkür ederimpuffcgm.ahh bi güzl olsun resimden geçilmicek proflim:)hayrlısı olsun herks için.

Canımmm dualarım seninle, çok iyi anlıyorum insan bir an önce düzelmek istiyor.
Emre Bey bana biraz daha bekleyelim, çok yeni dedi, insan sabırsızlanıyor. Benim de o sıralar tarih için görüşmelerim olursa gelip seni görmeyi, tanışmayı da çok isterim olumunekankayizsmile
İnş güle oynaya çıkacaksın ameliyattan, ben teşekkür ederim desteklerin için...
opuyorumnanaktan

öncelikle cevoocumcok sevindim mutlu olursun inş ve
puffcum sen yanında nazarlık fln tasıomusun???yanni burnun sahaser gibi yani her yönüyle deliklerini fln orantlı küçük kavisli süper yani masallah

Canımmm dualarım seninle, çok iyi anlıyorum insan bir an önce düzelmek istiyor.
Emre Bey bana biraz daha bekleyelim, çok yeni dedi, insan sabırsızlanıyor. Benim de o sıralar tarih için görüşmelerim olursa gelip seni görmeyi, tanışmayı da çok isterim olumunekankayizsmile
İnş güle oynaya çıkacaksın ameliyattan, ben teşekkür ederim desteklerin için...
opuyorumnanaktan

Canım çok memnun olurum canım ya, ben hastanede kalıcam ve gelirsen görüşürüz, seni tanımaktan mutluluk duyarım....Dileklerin için çok teşekkür edrim canım benim..İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak...olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

puffcum sen yanında nazarlık fln tasıomusun???yanni burnun sahaser gibi yani her yönüyle deliklerini fln orantlı küçük kavisli süper yani masallah

Canım çok teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5

cevocum hayırlı olsun inşallah kolay kolay atlatırsın herşey umduğun gibi güzel olur allah kolaylık versin

evet cnm Emre bey 2 tane verdi nazar boncuğu :roflol:

cevo ya özelden bana ulaşırmısın cok önemlı ..özzel msj atamıyorum ben

canm suankı resmını koyarsan puffun burnuyla aynı tıp bı burnunn mu var peki

X