- 8 Aralık 2009
- 33
- 0
Almanyadan katılan arkadaslar varmı ?????????
aaa cevoo bu aymı oluyosun baharda olmıckmıydın kaç ay gectı dıerınn uzerınden
Bende emre bey'e ameliyat olucam..birkac hafta kaldieyvahedigeldismile
Arkadaslarin ekledigi fotograflari gördükce cok heyecanlaniyorum, ama kk'ya girmeden yapamiyorum..kk'kolik oldum yaa))))))
aynen öyle! Bende cok düsündüm, ama en zoru doktor secmek...en cok Emre Bey icime sindi, gercekten uzman biri, ne yaptigini biliyor. Insallah ameliyatdan sonraki sonuc umdugumdanda güzel olur! Bundan sonrasi kader ;-) Üstüme düsen vazifemi yaptim ve iyi bir doktor sectim, gerisi $ans i$i...hayirlisi;-)adim adim yaklasiyorum artk önceden bi hayaldi cok korkuyordum ve kendime güvenemiyordum ama artik eminim guclubacismile
Evet bebekkkk, Sana katiliyorum! Bunu Sanada diliyorum! Sen daha yaptirmadin degil mi?umarım herkes hayalindeki buruna kavuşur..
aynen öyle! Bende cok düsündüm, ama en zoru doktor secmek...en cok Emre Bey icime sindi, gercekten uzman biri, ne yaptigini biliyor. Insallah ameliyatdan sonraki sonuc umdugumdanda güzel olur! Bundan sonrasi kader ;-) Üstüme düsen vazifemi yaptim ve iyi bir doktor sectim, gerisi $ans i$i...hayirlisi;-)
Evet bebekkkk, Sana katiliyorum! Bunu Sanada diliyorum! Sen daha yaptirmadin degil mi?
aaaaa cevom yaaaa süper bi haber bu.. kız ben seni yaza filan olcaksin saniyodum :) inş süper olucak süper.. hepinizin purnuşuda harika olucakkk.. bu hafta cuma günü 1.ay kontrolüm var benimde.. aksam 6 dan sonraya randevu alıcam.. cuma günü giden varsa görşürüz orda[/QUOTE
Evet canım olcam kurtulcam artık sabredemedim.opuyorumnanaktan
cevo senin adına çok sevindim.dualrım seninle.canm benim umarım diledğin buruna kavuşursun.bende çarşamba gidcem tasarım için çok heycanlıyım şimdiden.