Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

muayene ücreti tek seferlik o da tasarım yapıldığı zaman veriliyor. bilgi almak amaçlı yapılan görüşmeler ücretsiz

kısllar lütfen yardım edın ben dün emre beyle gorustum gercekten ıyı bı doktor bnmkı burun estetığı değıl sadece çene estetği olcakk burun güzel allahtan ama bana kullanılacak madde olarak prolen mesh dedı. en ıyısı ve bana uygun olanı bu dedı bu maddeyı daha once kullanan memmun olan arkdslar yazssın lütfenn kısslaarrr:)

valla kullanmadığım için bişey diyemicem :) Ama Emre bey uygun diyosa uygundur :KK66:

hiç merak etme iclal emre bey vicdanıyla çalışan ve her durumda hastasının yanında olan bir doktor ona güven ve gerisini ona bırak inşallah her şey istediğin gibi olur.

evet gerçi canım zaten öyle olmasa cesaretim yoktu insan yine de düşünüyo işte sonuçta..sağol yine de canım yaa cesaret verdiğin için...

gördünmü sen benm profilmdeki resmimi öle işte bakalım ameliyat sonrası resimlerimi de koyarım..

tatli bir yüzün var bana burnun fazla büyük gelmedi biraz genis gördügüm kadariyla... ameliyattan sonra kesin dahada bir güzel olacaksindir. Hersey istedigin gibi olur insallah.

merhaba kızlar
dün emre beyle görüştüm çok samimi oldukça iyi bi doktor. bana 02.03.2010 veya 15.03.2010 için ameliyat için gün verdi. ben dün 15.03.2010 yazdırdım kendimi ama az evel işyerimle görüştüm 02.03.2010 da ameliyat için izin aldım.az evel aradım Emre beyi fakat ameliyattaymış eğer dün kimseye o güne söz vermediyse 02.03 de salı günü ameliyat oluyrum.
acaip bi heyecan korku tuttu şimdi beni.:bbo:

napıcam bilmiyorum tırsmaya başladım iyice kızlar yaaa

merhaba kızlar
dün emre beyle görüştüm çok samimi oldukça iyi bi doktor. bana 02.03.2010 veya 15.03.2010 için ameliyat için gün verdi. ben dün 15.03.2010 yazdırdım kendimi ama az evel işyerimle görüştüm 02.03.2010 da ameliyat için izin aldım.az evel aradım Emre beyi fakat ameliyattaymış eğer dün kimseye o güne söz vermediyse 02.03 de salı günü ameliyat oluyrum.
acaip bi heyecan korku tuttu şimdi beni.:bbo:

napıcam bilmiyorum tırsmaya başladım iyice kızlar yaaa

hadi gözün aydın burcin ya darısı başıma kaydirigubbakcemile3
hiç korkma ameliyat sonrası güzelleşeceğini düşün

hadi gözün aydın burcin ya darısı başıma kaydirigubbakcemile3
hiç korkma ameliyat sonrası güzelleşeceğini düşün

teşekkür ederim yağmur. bakalım yarın gidicem emre beye .
aradım ama ameliyattaymış asistanıyla görüştüm bakalım geri dönecek inşallah 02.03 dolmamıştır o gün bana kalır

arkadşlar bende emre beye karar verdim.çarşamba tasarım için gidicem.ameliyat tarihinide alıcam.çok şaşkınım ve heycanlıyım.sanki bütün hayatım buna baglıymıs gibi geliyor.burdan emre ilhan hakkında yorm yapan resim paylaşan arkadslara cok teşekkür ederim.tasarım yapılrken aklmda bulunması gerekn bşi varmı?yardmlarınızı bekliyorum.

ARKADASLAR MERHABA BEN ALMANYADA KALIYORUM karar cok zor.....

fotoraflarinizi görmek mümkünmü önden profilden ....

istanbulda yasayanlar gercekten biraz daha sanslisiniz ...._:))))

arkadşlar bende emre beye karar verdim.çarşamba tasarım için gidicem.ameliyat tarihinide alıcam.çok şaşkınım ve heycanlıyım.sanki bütün hayatım buna baglıymıs gibi geliyor.burdan emre ilhan hakkında yorm yapan resim paylaşan arkadslara cok teşekkür ederim.tasarım yapılrken aklmda bulunması gerekn bşi varmı?yardmlarınızı bekliyorum.

Canım hayırlı olsun..Kolaylıkla atlatmanı diliyorum..Ama doğru karara varmışsın diyebilirim:) Ben de 9unda ameliyat oluyorum..Tasarım yaparken Emre bey senin nasıl bir burun hoşuna gidecekse ona karar vermeni sağlayacaktır. Bana yaptığı tasarımı ben çok beğenmiştim..İki tasarım yapmıştı ve ben ikincisini beğendim..Onun da fikri ikincisinden yana oldu..İlk ameliyatın sanırım ve ilk ameliyatında Emre bey gibi bir şansın var, o yüzden hiç kafana takma sürecin keyfini çıkar..Göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidecek göreceksinnn...opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Bende emre bey'e ameliyat olucam..eyvahedigeldismile
Arkadaslarin ekledigi fotograflari gördükce cok heyecanlaniyorum, ama kk'ya girmeden yapamiyorum..kk'kolik oldum yaa :-)))))))

Son düzenleme:
X