- 20 Şubat 2010
- 36
- 0
arkaslar bişey daha sormak istiyorum benm burnumda sadece estetik acısından sorun var nefes problemm yok sizce estetik cerahınamı yoksa kulak burun bogaz umanınamı yaptrmalıyım?
arkadaslar ben emre beye karar verdm.ama arkadsım naci çeliği önerdi napcagmı bilmiorum kararsızım yardmlarnızı bekliorum
Merhaba kellyr, fotograflarini merak etdim, benide eklersen sevinirim!arkadaşlar bugün 1. ay kontrolüm vardı, yandan ve önden yeni fotolar koydum. eski ve yeni burnumun fotoları yan yana gelince değişim açıkça görülüyor. o yüzden fotolarımı bu şekilde ekledim ki, doktor araştıran arkadaşlar için daha aydınlatıcı olsun.
arkadaşlar bugün 1. ay kontrolüm vardı, yandan ve önden yeni fotolar koydum. eski ve yeni burnumun fotoları yan yana gelince değişim açıkça görülüyor. o yüzden fotolarımı bu şekilde ekledim ki, doktor araştıran arkadaşlar için daha aydınlatıcı olsun.
emre beyin muayene ücreti 150 tl sanırım özel sigortan varsa çok az ödüyorsun benim özel sigortam olduğu için 16 tl ödedim. allianz ile anlaşmalı olduğunu biliyorum. anlaşmalı olduğu diğer sigorta şirketlerini ofisini arayarak öğrenebilirsin.