• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

yaşlandıkça burun şeklinde herhangi bir değişiklik oluşuyor mu?

soru soracak soru bulamıyorum yaa:9:

ya benim okulum 4 ekimde açılıyor acaba emre bey 1 aylık rapor verir mi?

ince bir deriye sahibim, ameliyatım daha mı kolay olur :p

son 5 soru idare edin arkadaşlar kusura bakmayın nolur

burnun düşmesi doktor hatası mı yoksa yıllar geçtikçe herkeste olan bir olay mı?

son 3 soru :( az kaldı

anesteziden uyanamama gibi bir ihtimal var mı?

evet sonunda mesaj sayımını tamamladım arkadaşlar duvar kirliliği yarattığım için kusura bakmayın, anlayışınız için çok teşekkür ederim=)

ameliyat olduktan kaç gün sonra ideceksin okula?

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ameliyatım 27sinde yani salı günü 1 hafta sonrada okulum açılıyor ama gidemem malum 1 hafta sonra tamponlar açılıyor birde zaten istanbul'da olacağım okulum ise Ankara'da hacettepe unv

aynısını sordum emre bey cevapladı: doktor hatası. kapalı teknikten kaynaklanıyor. emre bey açık teknik yapıyor.

peki diyelim ki burnun düşmesi doktor hatasıdır o zaman yeniden düzelttirmek istediğimizde tekrar ücret ödüyor muyuz?

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Ameliyatım 27sinde yani salı günü 1 hafta sonrada okulum açılıyor ama gidemem malum 1 hafta sonra tamponlar açılıyor birde zaten istanbul'da olacağım okulum ise Ankara'da hacettepe unv

ben de bu yaz ağustosta bile yaptırmak istemedim aslında iyileşme evresini evde beklemek istiyorum o yüzden haziranda yaptırıcam. şimdi burnum şöyle oldu böyle indi ucu kalktı derken derslere odaklanamam.

yine bi şeyi daha merak ediyorum :)

hani bandajlardan sonra şişiyor diyorsunuz ya.. alçı çıktığı zamanki burun hiç şişmemiş hali mi?

yok alci cikincada cok sis hali tabi, ama bandajlar cikinca iyice bi güzel sisiyo tüm burnun. ama o da geciyo. bende 1 ay falan sürdü sisliklerin inmesi, tabi hala sis burnum ama önceki gibi degil. benim simdi 7 hafta oldu

Back