• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba, ben de iki kez ameliyat oldum ve özellikle ikinci ameliyattan sonra tam bir hüsran yaşadım. Emre beyi ben de forum vasıtasıyla duyuyorum ama kendisine mesajla ulaştığımda bana söylediği rakam çok yüksek geldi. Acaba pazarlık yapsam mı?

rakamdan kastınız 5500 mü?

benım eski burnum için mi söyledin canım?

ay pardon cnm. ben seni başka bir üyeyle karıştırdım.

benim bahsettiğim burun şöyle
$36792_144934392197787_144885652202661_350500_638076_n.jpg

Arkadaşlar bende emre beye ameliyat oldum.evet memnunum gerçi benim eski burnum kötü değildi ben kaşındım biraz sağolsun emre bey çok ilgilendi.fakat benim burnumda hafif sağa doğru.sağ taraf biraz şiş.1.5 sene oldu.fakat ben kafaya takmıyorum umrumda değil sonuçta buda iyi yani dümdüz bir burunda çok yapmacık geliyo bu şekilde hafif yamuk olduğunda daha doğal duruyo benim burnumun estetik olduğunu söyleyen hiç olmadı sadece gözlerinde bir değişiklik var diyolar emre beyinde amacı gözleri ön plana çıkarmaktı. tabi Allah beterinden korusun.Ne yapsa yeridir diyeceğim fakat işte insan yapmada olsa kıyamıyor burnuna.. herkeze geçmiş olsun diyorum..

Arkadaşlar bende emre beye ameliyat oldum.evet memnunum gerçi benim eski burnum kötü değildi ben kaşındım biraz sağolsun emre bey çok ilgilendi.fakat benim burnumda hafif sağa doğru.sağ taraf biraz şiş.1.5 sene oldu.fakat ben kafaya takmıyorum umrumda değil sonuçta buda iyi yani dümdüz bir burunda çok yapmacık geliyo bu şekilde hafif yamuk olduğunda daha doğal duruyo benim burnumun estetik olduğunu söyleyen hiç olmadı sadece gözlerinde bir değişiklik var diyolar emre beyinde amacı gözleri ön plana çıkarmaktı. tabi Allah beterinden korusun.Ne yapsa yeridir diyeceğim fakat işte insan yapmada olsa kıyamıyor burnuna.. herkeze geçmiş olsun diyorum..

bak şimdi korkuttun beni yaaa =(( memnuniyetsizlik ve pişmanlık var gibi..İşte bende bundan korkuyorum pişman olmaktan..emre beyin ilgili olup olmaması benim için önemli değil öenmli olan burnumu güzel yapması yoksa buradaki herkes kimseyi tanımamasına rağmen ilgili davranmakta..off yaa moralim bozuldu şimdi =(((((((

burnun neden yamuk canım ya neden şiş hala? emre beyle konustun mu bu konuyu hiç?

Arkadaslar benim konaklama ile ilgili bir sorum olacakti.

Yurtdisindan veya istanbul disindan gelip ve ameliyat olanlar hangi otelde kaldiniz siz?

Emre bey'in anlasmali oldugu The marmara Camlica var. Acaba bu uygun bi otelmi, kalan varmi?
Sanirim yemek kendin disaridan veya kendin pisirmen lazim burda.

Yoksa baska bildiginiz iyi bi otel varmi? tavsiye edebileceginiz

al işte, dün derya ya emre bey yamuk burun yapacak değil herhalde diyordum!!!!
Keyfim kaçtı ya..

al işte, dün derya ya emre bey yamuk burun yapacak değil herhalde diyordum!!!!
Keyfim kaçtı ya..

:)
tuhaf gercekten 1,5 sene sonra hala öyle saga dogru egri ve sis olmasi...
benimde burnum saga dogru hafif egri, emre bey o sistendir dedi
zaten öyle asiri rahatsiz etmiyo beni, cok belli degil yani, ama resimlerde fark ediyorum

zaten %100 hic kimseninki süper ve perfect degildir. ben mesela cok memnunum, hele yandan burnumu cok seviyorum
ama iste burun delikleri esit degil ve saha dogru hafif egri. yinede memnunum ve iyiki yapmisim, eski burnumdan cok cok güzel cünkü

zaten öyle asiri rahatsiz etmiyo beni, cok belli degil yani, ama resimlerde fark ediyorum

zaten %100 hic kimseninki süper ve perfect degildir. ben mesela cok memnunum, hele yandan burnumu cok seviyorum
ama iste burun delikleri esit degil ve saha dogru hafif egri. yinede memnunum ve iyiki yapmisim, eski burnumdan cok cok güzel cünkü

Tabi tabi bencede çok bariz olmasa gerek milimlik bir durum da çok kafaya takılacak birşey değil bencede, oturup aynanın karşısına milim milim inceleyince çıkar zaten birşeyler mutlaka, bende yazıyorum ya sürekli şu an hoş gözükmüyor diye ama dün akşam annemlerle eski burnumun resimlerine baktık ki annem ameliyatın çok gerekli olmadığını düşünenlerdendi ama akşam bakınca ay çok kötüymüş gerçekten iyiki olmuşsun dedi :)) o resimlere bakınca bu hali bile bana süper geliyor.

Senin resimlerde hiç belli olmuyor söylemesen kimse farketmez bile bence, daha öncede yazmıştım benimde sola yamuk diye ama şimdi sağdaki şişler indikçe yavaş yavaş düzeliyor.

her doktorda,her ameliyatta % 10 revizyon gerekebilir bu her yerde yaziyor sanmiyorum yamuk bir burun yapicagini Emre bey'in bence gorus eger varsa bir sorun ben eminim yardimci olucaktir ,sonucta buda kul yapimi allah yapimi bile bzen sorun yaratiyor arkadaslar..
varsa eger ciddi bir sorun ben ucretsiz duzelticegini dusunuyorum Emre bey'in.

ya bisey dicem haddim olmadan:-))ben dünyaca taninmis onur erola son 3 ameliyatimi oldum,her defasinda burnumun sekli sürekli degisti,degismeyen bisey vardi ki oda burun deliklerimin hic bir ameliyatimda esit olmayisiydi:-)))arkadaslar demekki burnunuz o kadar güzelki ancak kafanizi kaldirdiginizda görülen burun deliklerinize takiyosunuz kafanizi..yatin kalkin ve birinci ameliyatda güzel burunlara sahip oldugunuz icin sükredin.beterin beteri var valla:27:
ya slm cnm bende doktor arıyorum emre ilhan bide onur erol var aklımda ama kararsızım onur eroldan memnun kaldınmı? bide ilk ameliyatta nekadar alıyor. şimdiden tesekkür edrim cnm

Şu anlamda çok katılıyorum..Hiç bir doktorun %100 her hastasında başarılı olabilmesi mümkün değil...Bu tıpın her alanında böyledir..Biri bir doktor tavsiye eder,memnun kalır,sen gidersin aynı memnuniyeti hissetmezsin..İnsanla alakalı her meslekte %100 diye bir şey yoktur..Çünkü insanız hepimizin farklı bir yapısı var..Ben de öğretmenim ama her öğrenciden aldığım dönüt tabiki aynı değil.Ama şu çok önemli;Evet doktorlar da başarısız olabilir,bunda bir çok etmen olabilir, ama hastayı da yarı yolda bırakmamak gerekir.Bu arada bir dip not daha,bana göre burundaki en son takılacak şey burun deliği eşitsizliğidir.Ona gelmeden daha neler neler var..

ince bir deriye sahibim, ameliyatım daha mı kolay olur :p

Çok çok ince ise ,"Keşke keşke kalın derili olaydım!" diyorsun...Ama normal incelikte ise sonuç gerçekten iyi olur ki doktorların da ameliyata en uygun gördüğü normal deri,doktorun kim bilmiyorum ama bu konuda seni bilgilendirir..

Arkadaşlar takılacak bir durum değil yani dümdüz bi burnum olsun istemem ben yanlış anlattım galiba emre beyin ilgisine alaksanına lafım yok bence işindeed başarılı benim çok milimetre sağ tarfa bazen şiş oluyo bilmiyorum çok darbe yedim ağır değillerdi ama ne bilim ben hep sağa yattım belki ondan bilmiyorum ama benim doğal duruyo zaten kişiler estetik olduğunu anlamadıkları için beni seveyim derken burnuma değiyolar olay bundan ibaret yoksa emre bey yamuk yaptı diyemem hakkını yiyemem kimsenin ben sadece genel olarak çok dikkat etmemiz gerekiyor temizliğine bakımına onda bazen sıkılıyorum orjınal burnumu arıyorum okadar ama burnum güzel şükür...

Arkadaşlar ocak ameliyat olmak için iyi bir vakit mi? olan var mı hiç ?

Back