- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 68
yaşlandıkça burun şeklinde herhangi bir değişiklik oluşuyor mu?
olmuyo emre beyin ameliyatlarinda. o zaten onu düsünerek ve planlayarak ameliyati yapiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşlandıkça burun şeklinde herhangi bir değişiklik oluşuyor mu?
olmuyo emre beyin ameliyatlarinda. o zaten onu düsünerek ve planlayarak ameliyati yapiyo
canım senin burnun süper olmuş bende senin gibi bir burun istiyorum hatta emre beyin yanına giderken senin emre beyin face'inde paylaştığını resimi gösterip tıpkısını isteyeceğim :) sen ne zaman burnunu yaptırdın eğer burnun yeniyse bence süper duruyor şiş gibi gözükmüyor hatta beni teşvik edende senin fotoğrafın oldu çünkü tam vazgeçmişken karşıma senin paylaştığın resim çıktı şimdi yine düşünme aşamasındayım =)) bu arada desteğin içinde teşekkürler
çok beğendim çok kibar olmuş ve çok yakışmış
ben bişeyi merak ettim, sen özellikle mi kalkık burun talep ettin? ben o kadar kalkık olmasını istemiyorum çünkü bana yakışmaz.
ben de bu yaz ağustosta bile yaptırmak istemedim aslında iyileşme evresini evde beklemek istiyorum o yüzden haziranda yaptırıcam. şimdi burnum şöyle oldu böyle indi ucu kalktı derken derslere odaklanamam.
Arkadaşlar estetik amelıyatlarında eğer hastanın da çok önemli bir problemi yoksa anestezıden uyanmama gibi bir durum söz konusu değil şayet zaten böyle bir hastalığın varlığı soz konusu değilse ve herşey gayet normalse böyle bir risk özenle çalışılan bır amelıyathanede söz konusu olmaz... Riskli bir durumun varlığı vs bunlar da tahlillerde belli oluyor zaten bende anestezi teknisyeniyim o yuzden bu işin içindeyim Canınızı sıkmayın...:)
heralde yinede kendin ödemelisin
ya benim bünye kaldırır mı bilmiyorum çünkü 42 kiloyum gören somaliye yapacağımız bağısı sana yapalım deyip moralimi bozuyorlar =(( peki diyelim ki bünyem kaldırmıyor o zaman ne olacak,estetik olmayacak mıyım??
canım bunyen kaldırmıyor dıye bısey olmaz merak etme cunku anestezık ilaçlar,dozları her hastaya özel veriliyor senin kilona yaşına farklı başkasınınkine farklı...
rica ederim tatlım:))) güldürdün benı:)) öyle bisey soz konusu olmaz zaten ınan buna hiç gerek yok:) senın sağlığın acısından uyanman daha ıyı zatn:))zeyzey12 yardımların için çok sağol, içim biraz olsun rahatladı :) peki, mesela ben ilk 2 gün uyanmak istemiyorum :) acaba beni uyandırmasalar olur mu?malum ilk 2 gün zorlu geçiyormuş![]()
rica ederim tatlım:))) güldürdün benı:)) öyle bisey soz konusu olmaz zaten ınan buna hiç gerek yok:) senın sağlığın acısından uyanman daha ıyı zatn:))
herkes aynı atlatmıyor ama gercekten bıraz zor ılk 2 gun ama dayanılmycak gıbı değil ınan sıkma bu kadar canını guzel seyler dusun
![]()
Ameliyat günüm yaklaşıyor ya saçmalıyorum işte idare etayy inşallah 6 gün sonra benim:86:de snn gibi güzel bir burnum olur yeter güzel olsun, iki gün ne ki demi
![]()
canım çok güzel olacağından eminim emre bey'e ne istediğini tam olarak anlattığından emin ol yeter canını sıkma rahat ol herşey cok guzel olacak görüceksin:)![]()
belki saçma gelecek herkese ama benim istediğim tek şey önden mükemmel olması. Profilden kötü olursada olsun yeter ki yüzümü güzelleştirsin başka hiçbirşey istemiyorum :) güzel temennilerin için sağol canım hepimizin burunları istediğimiz gibi olur inşallah -ki senin burnun muhteşem olmuş eski burnun benim burnuma benziyor![]()
onu ben de merak ediyorum. bilen varsa cevaplsn
çok nadir bulunan bir burun o.. sırtı kalın burun deniyo sanırım.
Ben Emre bey ile gorusmemde bu soruyu 2 kere sordum,dusme,yamulma olmaz degilmi iciniz rahat olsun kizlar , eger boyle risk varsa goze alamazdim ameliyati sahsen dogruyu soyliyim ..Emre bey keisnlikle boyle bir sorun olmaz dedi,oldukca guven verdi bana sagolsun bende olucagini dusunmuyorum cok rahatim yani boyle bir sorun olmussa doktor hatasi birakin ustune para vermeyi beni magdur ettigi icin,cnaimi yaktigi icin ameliyat oyle kolay degil hakkimi ararim yasal olarak ne demek yapicak 2 yil sonra dusucek sonra ben uste para vericem yine ameliyat olucam aylarca cekicem sisini morlugunu yapmasin biraksin veya onceden hastaya gerekli bilgiyi versin..
Kizlar ameliyat cok basit ,sonrasinda bir hafta oyle agri sanci olmuyor sislikler,morluklar zaten bekliyorsunuz ameliyat sonrasi korkmayin sekil almasida 6 ay suruyor su an benim burnum eksi halinden buyuk yuzume gore ,eski burnum ufakti su an sis ama inicek sekli oturacak yani sekli 6 ay 1 sene icnde oturuyor ben ameliyat oncesi bilincsizdim 15,gun ise donersin dedikelrinde sisleirm iniyor normal hayatima devam ediyorum gibi dusundum oyle degilmis cahillik iste cok kucumsemeyin ameliyat sonucta agri,sizi olmuyor ama ilk gunler goruntusu kanli,sis,mor oldugu icin hos olmuyor sonrasindada aylarca seklinin oturmasini bekliyorsunuz 2 ay ici yara nefes alma problemi yasiyorsunuz ama degiyor guzle oldu burnum sekli belli sislerde inicek zamanla sabir sadece su an bana gerekli Emre bey cok iyi sakinlestiriyor insani dusme,cokme yasama riskiniz bence yok isinde uzman adam niye olsun giderseniz bir doktora 2 milyarada ameliyat yapan var cokerde ,duserde doktor iyi olucak Emre beyde boyle sorun yasanmaz,ben simdiye kadar arastirmalarimda Emre bey'in magdur hastasini goredim sikayet eden hic ama hic gormedim :)
Merhaba, ben de iki kez ameliyat oldum ve özellikle ikinci ameliyattan sonra tam bir hüsran yaşadım. Emre beyi ben de forum vasıtasıyla duyuyorum ama kendisine mesajla ulaştığımda bana söylediği rakam çok yüksek geldi. Acaba pazarlık yapsam mı?Benım kızkardesım emre beye revızyon amelıyatı oldu ve sonuc cok güzel.tekrar amelıyat olacagım dedıgınde aptal oldugunu söylemıstım ona bu kezde yıne hüsran olursa sonuc sasmasın ama öyle olmadı.havaalanından aldıgımda onu burnu sargılı oldugu halde cok güzel duruyordu.
Ben daha önce ıkı kez amelıyat oldum ve artık bende amelıyat olmayı düsünüyorum cünkü kızkardesımın burnunu gördükce hıcbırseyın ımkansız olmadıgını düsünüyorum ve emre beyın gercekten revızyonda cok ıyı bır doktor oldugu bır gercek nede olsa su an evın ıcınde onun yaptıgı daha önce ıkı kez amelıyat olmus bır burun dolasıyor ve öncekı sonrakı halını canlı gören bırıyım![]()
Merhaba, ben de iki kez ameliyat oldum ve özellikle ikinci ameliyattan sonra tam bir hüsran yaşadım. Emre beyi ben de forum vasıtasıyla duyuyorum ama kendisine mesajla ulaştığımda bana söylediği rakam çok yüksek geldi. Acaba pazarlık yapsam mı?