• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Benim de 1.5 ay oldu burnum cok şişiyor gün içinde mesela koca bır burunla dolaşıyorum bende. ama masaj yaptığımda iniyor onun dısında sabah kalktığımda ya da gün içinde aynaya bakmak ıstemediğim zamanlar oluyr:) ama bunlar geciciymiş benım de sabretmem gerekıyor uzun surecekmiş sislerimin tamamen ınmesi...

27 eylül'de yani salı günü Emre İlhan'a burun ameliyatı olacağım fakat hala kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum :( çevremdeki herkes estetik olmama karşı sürekli olumsuz şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorlar.Burun estetiği olan arkadaşlar acaba tecrübelerini yazabilirler mi? benim öyle çok kötü bi burnum yok sadece takıntı yaptığım için olacağım hatta ilk randevum da emre beyin hastaları benim ameliyat olduğumu bile düşündüler :) emre beyin dediğine göre ince deriliymişim ve bana çok güzel bi burun yapacakmış fakat kafamda o kadar çok soru var ki nasıl yapacağım bilemiyorum :( acaba vazmıgeçsem napsam offffff =(( ya burnum düşürse ya eğrilirse ya bişii olursa ya eski :84::84:burnum daha güzelse o zaman naparım hayatım biter valla.. babam kemiklerimi harbi kırar bu sefer zaten zar zor ikna ettim bide kötü olursa vay halime olacakları düşünmek bile istemiyorum acaba estetik yerine bi psikoloğa mı gitsem ya napacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun nolur arkadaşlar:50:

canım öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun sımdıden:) benım de cok abartılı br burnum yoktu etrafımdakıler yaptırma dıyordu bende takıntı yapmıştım,hatta bende hastanede çalıştığım için oradakı bazı drlar bıle yaptırma demişti. yani insanlar hep bişeyler söylüyorlar ama sen gerçekten amelıyat olmak istiyormusun yani kararlı mısın ve doktoruna gerçekten güveniyormusun içine sindi mi bunları düşün ve verdiğin cevap evetse hiçkimsenin söylediğini kafana takma.. Hatta yaptırmadan önce ınsanlar nasıl konusuyorlarsa inan bana yaptırdıktan sonra da herkes bırcok sey diyebilir cünkü biliyorsunki şişlerin inmesi vs. biraz zaman alıyor insanlar dışarıdan bakıp hemen bir sonuc görmeyi bekliyorlar yani demek istediğim kimseyi ve kimsenin söylediklerini kafana takma:) Ameliyattan sonra şişlik ve morluklar olabılır belkı cok olabılır bunu da kafana takma hepsi geçici...Sen bu kararı içinde verdiysen Emre bey'e güven ve gerisini merak etme canım:) Bu bir süreç sonucta,bünyeye göre kimi ağır kimi hafif atlatıyor ama sonucta atlatılıyor:)

canım öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun sımdıden:) benım de cok abartılı br burnum yoktu etrafımdakıler yaptırma dıyordu bende takıntı yapmıştım,hatta bende hastanede çalıştığım için oradakı bazı drlar bıle yaptırma demişti. yani insanlar hep bişeyler söylüyorlar ama sen gerçekten amelıyat olmak istiyormusun yani kararlı mısın ve doktoruna gerçekten güveniyormusun içine sindi mi bunları düşün ve verdiğin cevap evetse hiçkimsenin söylediğini kafana takma.. Hatta yaptırmadan önce ınsanlar nasıl konusuyorlarsa inan bana yaptırdıktan sonra da herkes bırcok sey diyebilir cünkü biliyorsunki şişlerin inmesi vs. biraz zaman alıyor insanlar dışarıdan bakıp hemen bir sonuc görmeyi bekliyorlar yani demek istediğim kimseyi ve kimsenin söylediklerini kafana takma:) Ameliyattan sonra şişlik ve morluklar olabılır belkı cok olabılır bunu da kafana takma hepsi geçici...Sen bu kararı içinde verdiysen Emre bey'e güven ve gerisini merak etme canım:) Bu bir süreç sonucta,bünyeye göre kimi ağır kimi hafif atlatıyor ama sonucta atlatılıyor:)

Arkadaşlar ben de muayene içn randevu aldım muayene için ancak bende korkudan çok doğru mu yapıyorum endişesi var benim burnumda da abartı bir sorun yok. eşim çok istekli değil arkadaşlarım çok pahalı olduğunu düşünüyorlar.. ve muhetemelen ailem ve arkadaşlarıma fiyat ve anlamazlarsa ameliyatı söylemek bile istemiyorum :D

Arkadaşlar ben de muayene içn randevu aldım muayene için ancak bende korkudan çok doğru mu yapıyorum endişesi var benim burnumda da abartı bir sorun yok. eşim çok istekli değil arkadaşlarım çok pahalı olduğunu düşünüyorlar.. ve muhetemelen ailem ve arkadaşlarıma fiyat ve anlamazlarsa ameliyatı söylemek bile istemiyorum :D

yani herkes aynı sıkıntıları yaşadı mı ve açıkçası emre beyin hastalarından sıkıntılı olan hiç mi kimse yok merak ediyorum.ağrı sızı iz kalma gibi sıkıntılar yok değil mi? ayy karasızlık diz boyu!

Herkese için hayırlı olsun,

Ameliyat olalı 48.gün oldu c.tesi kontrole gittim hala %70 şişmiş anlıyacağınız hala koca bir burunla dolaşıyorum, şu an ne resim koyabilecek nede yorum yapabilecek durumda değilim çünkü hiçbirşey net değil.6 ay,1 sene diyor emre bey bakalım sabırla bekliyorum.

Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Korkacak birşey yok 3 gün zorlanacaksınız o da nefes, yemek yerken birde gece uyku problemi, bunlar dışında çok fazla prob. yok, tabiki şişmeler ve morluklar oluyor ama çok can asıkıcı bir durum değil en güzel yanı ağrı sıfır.

Canim senin burnun hala oyle sismi yaa, kalin derilimisin?
Benim sislikler hic belli olmuyo daha, bitek sabahlari sis burnum. Nefes alma sorunuda yok bende. Ben baya sanslimisim bilmiyodum.
Benim bitek sorunum burun delikler esit degil, burnum o yÜzden bazen egri duruyo. Ama baska sorunum hic yok

canım senin burnun süper olmuş bende senin gibi bir burun istiyorum hatta emre beyin yanına giderken senin emre beyin face'inde paylaştığını resimi gösterip tıpkısını isteyeceğim :) sen ne zaman burnunu yaptırdın eğer burnun yeniyse bence süper duruyor şiş gibi gözükmüyor hatta beni teşvik edende senin fotoğrafın oldu çünkü tam vazgeçmişken karşıma senin paylaştığın resim çıktı şimdi yine düşünme aşamasındayım =)) bu arada desteğin içinde teşekkürler

Ameliyat olalı 48.gün oldu c.tesi kontrole gittim hala %70 şişmiş anlıyacağınız hala koca bir burunla dolaşıyorum, şu an ne resim koyabilecek nede yorum yapabilecek durumda değilim çünkü hiçbirşey net değil.6 ay,1 sene diyor emre bey bakalım sabırla bekliyorum.

Korkacak birşey yok 3 gün zorlanacaksınız o da nefes, yemek yerken birde gece uyku problemi, bunlar dışında çok fazla prob. yok, tabiki şişmeler ve morluklar oluyor ama çok can asıkıcı bir durum değil en güzel yanı ağrı sıfır.

1,5 ayı geçmiş...
ben emre beyin bekleme salonunda 2,5 aylık birini gördüm. 3.aya az kalmış.
şekli güzeldi ama boyut olarak her yeri çok şişmişti.
kalın derili misin dedim, evet dedi.

Evet canım aynı gün ameliyat oluyoruz. Benim perşembe görüşmem var. ama sen sanırım biraz kararsızsın. Ben tam bir sene araştırıp bekledim karar verene kadar.

ben tam yedi yıldır doktor araştırması yapıyordum ve zamanı bekliyordum şimdi her şey tamam bu seferde ben kararsızım. Neyse daha 6 gün var iyice düşünüp öyle karar vereceğim gerekirse emre beyle bu konuyu detaylıca görüşürüm, eğer o güveni verirse yaptırırım :( benim görüşmelerim 24nde ve 26sında bakalım ne olacak umarım herşeyin hayırlısı olur hakkımızda. Sanırım siz İzmir'den gelecekmişsiniz emre bey öyle dedi bende Ankara'dan geleceğim.

çok beğendim çok kibar olmuş ve çok yakışmış

ben bişeyi merak ettim, sen özellikle mi kalkık burun talep ettin? ben o kadar kalkık olmasını istemiyorum çünkü bana yakışmaz.

Canim senin burnun hala oyle sismi yaa, kalin derilimisin?
Benim sislikler hic belli olmuyo daha, bitek sabahlari sis burnum. Nefes alma sorunuda yok bende. Ben baya sanslimisim bilmiyodum.
Benim bitek sorunum burun delikler esit degil, burnum o yÜzden bazen egri duruyo. Ama baska sorunum hic yok

evet canım ya hala çok şiş kütük gibi önden çok geniş ve garip duruyor, kalın deriliymişim. evet siz çok şanslısınız sen, zey zey, saadet aynı zamanda ameliyat olduk sizinkiler çok güzel görünüyor maşallah ben hala bekliyorum bakalım ne zaman inecek. Yakınlarım eşim, annem, kardeşim güzel görünüyor diyor ben üzülmiyim diye ama dün site görevlisinin eşi ile karşılaştım burnunuz çok şiş böylemi kaşacak dedi şaşkın şaşkın:)
benimde burun deliklerimde bir eşitsizlik var ama sanki ilk güne oranla biraz daha düzeldi gibi merak etme bence onlar şişlikle alakalı ve zamanla düzelir emre bey yamuk bir burun yapmaz herhalde diye düşünüyorum:)

yine bi şeyi daha merak ediyorum :)

hani bandajlardan sonra şişiyor diyorsunuz ya.. alçı çıktığı zamanki burun hiç şişmemiş hali mi?

geçmiş olsun canım öncelikle, eminim burnun çok güzel olmuştur sıkma canını =) peki uyku sırasında yan yatamıyoruz değil mi, ben yüzüstü hayatta yatamam çünkü birde hastaneye giderken ne gibi özel eşyalar götürebiliriz bize tavsiye edeceğin herhangi bir şey var mı? pijama, iç çamaşır, krem, terlik vs... sanırım ben olayı biraz abarttım gibi :(

evet canım ya hala çok şiş kütük gibi önden çok geniş ve garip duruyor, kalın deriliymişim. evet siz çok şanslısınız sen, zey zey, saadet aynı zamanda ameliyat olduk sizinkiler çok güzel görünüyor maşallah ben hala bekliyorum bakalım ne zaman inecek. Yakınlarım eşim, annem, kardeşim güzel görünüyor diyor ben üzülmiyim diye ama dün site görevlisinin eşi ile karşılaştım burnunuz çok şiş böylemi kaşacak dedi şaşkın şaşkın:)
benimde burun deliklerimde bir eşitsizlik var ama sanki ilk güne oranla biraz daha düzeldi gibi merak etme bence onlar şişlikle alakalı ve zamanla düzelir emre bey yamuk bir burun yapmaz herhalde diye düşünüyorum:)

şişlikler konusunda emre bey ne diyor?

geçmiş olsun canım öncelikle, eminim burnun çok güzel olmuştur sıkma canını =) peki uyku sırasında yan yatamıyoruz değil mi, ben yüzüstü hayatta yatamam çünkü birde hastaneye giderken ne gibi özel eşyalar götürebiliriz bize tavsiye edeceğin herhangi bir şey var mı? pijama, iç çamaşır, krem, terlik vs... sanırım ben olayı biraz abarttım gibi :(

yoo niye abartasın hiçbirimiz her yıl ameliyat olmuyoruz bilmememiz çok normal bende sormuştum aynı soruyu.
ben pijoma ve hırka almıştım yanıma terlik almadım hastane terlikleri varya onlarla idare ettim zaten ilk gün ameliyattan sonra yatıyorsun ya birşeye gerek yok başka ertesi günde çıkıyorsun zaten, benim bilmediğim birşey vardı onuda hastanede hallettim "oje" kesinlikle oje istemiyorlar tırnakalrı temizlemek gerekiyor.
Uyku olayı evet sırt üstü ve baş yukarda yatmak gerekiyor bende normalde yüz üstü ve yastıkla boğuşarak yatardım ama ameliyattan sonra istesende başın alçakta yatamıyorsun rahat nefes alamıyorsun çünkü hatta ben hafif oturur pozisyonda yattın ilk 20 gün şimdide yine 2 yastıkla yatıyorum daha rahat ediyorum öyle.Gece yatarken yanınızda mutlaka bir sürahi su bulundurun gece 1lt yakın su içerdim ben insanın dili damağına yapışır derler ya nasıl oluyormuş anladım ben onu :)

aa birde dudak stick i yada yağlı bir krem ameliyattan sonra ağızdan nefes alıp verildiği için dudaklar çok kuruyor, yani benim öyle oldu..

yine bi şeyi daha merak ediyorum :)

hani bandajlardan sonra şişiyor diyorsunuz ya.. alçı çıktığı zamanki burun hiç şişmemiş hali mi?

alçılı halide şiş oluyor tabi ama o bandajlar şişlerin artmasını biraz daha engelliyor dolayısıyla çıkında şişler bir kaç gün artıyor.
benim bandajlarım 14 gün kaldı ben emre beye çıkarmayın onlarla yaşamaya razıyım dedim ama fazlasıda zarar dedi:)

alçılı halide şiş oluyor tabi ama o bandajlar şişlerin artmasını biraz daha engelliyor dolayısıyla çıkında şişler bir kaç gün artıyor.
benim bandajlarım 14 gün kaldı ben emre beye çıkarmayın onlarla yaşamaya razıyım dedim ama fazlasıda zarar dedi:)

aa birde dudak stick i yada yağlı bir krem ameliyattan sonra ağızdan nefes alıp verildiği için dudaklar çok kuruyor, yani benim öyle oldu..

tamam canım çok teşekkür ederim artık salı gününü beklemekten başka çarem yok. umarım o masadan sağ salim çıkarım tabii birde güzel bir burunla =)) yoksa emre beyi öldürürüm :9:

arkadaşlar malum aranıza yeni katıldım bu yüzden emre beyin yapmış olduğu burunların şeklini görmek için 11 defa mesaj göndermem lazım. bu mesaj sayısını tamamlamak için de çalışmalara başlıyorum.

şimdi benim burnumda kemik büyümesi var acaba ameliyat olduktan sonra da bu büyüme devam eder mi?

Back