• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

merhaba cok hos gorunuosun burnunda oyle,burnunla goz altının arasında ınce cızgı seklınde sıslık gorunuyo sende farkettınmı? bende de aynı sıslıkler var da

tesekkur ederim cnm..tuhaflik var onun farkindayim ama sislik mi deil mi dikkat etmedim 2.op.dan sonra cok fazla agladim uzuldum o yuzden olmustur diorum:)bide yas 26 artik 20 yasinda ki halimden farkli olcaini dusunuorum..takmiyorum sende takma bosver ayrintilara baka baka daha beter oluor.uyku problemim var sigarada iciorum ameliyatin etkiside olabilir ama 2.op.dan sonra cok deisti yuzum yanaklrmda odem mi artik herneyse sislik kaldi bazen cok belirgin bazen hic yok. sadece burnum islem gorduu iicin yuzumdeki anormallikleri ona baglamiorum artk:)mutlu olduum zmn duzenli uyku beslenme olduu zaman gayet derli toplu bir yuzum oluor.:)

Canım ben bi süredir sağdan soldan, ünlülerden ya da bu siteden gördüğüm burunlardan resim biriktiriyorum. beğendiklerim ve beğenmediklerim diye iki klasöre fotoları kaydediyorum, tasarımda emre beye böyle istiyorum ya da böyle istemiyorum diye örnekler üzerinde anlatıcam. Senin fotonda beğendiğim burunlar klasöründe zaten:)
Sen kalkıklığından şikayetçi oldun mu hiç? Pişman oldun mu sonradan. Ben pişman olacağımı sanmmıyorum ama sana da sormak istedim. Yani kalkık istemeseydim keşke dediğin oluyor mu? Ya da çok anlaşılıyor mu seni tanımayanlar tarafından.

Canım ben hiç pişman olmadım yani zaten kalkık kavisli olsun istiyodum hatta estetik olduğu belli olsun dedim hep:)) Aslında garip bir şekilde çok anlasılmıyor bılıyormusun belkı daha oncekı burnum cok problemlı olmadığı ıcındir ama bu haliyle bile doğal göründüğünü söyleyenler var:)

Evetttttttt arkadaslar nihayet sonunda bende ameliyat tarihi aldim :)

ama simdiden heyecan ve biraz korku basladi.....

Sen de bekleme salonundaki yerini aldın yani. Ameliyat tarihi alıp beklemek de ayrı bi stresmiş. Ben tarih alalı neredeyse buçuk ay oluyor. Hala 1 ay 10 günüm var:) Sen ne zamana tarih aldın?

Sen de bekleme salonundaki yerini aldın yani. Ameliyat tarihi alıp beklemek de ayrı bi stresmiş. Ben tarih alalı neredeyse buçuk ay oluyor. Hala 1 ay 10 günüm var:) Sen ne zamana tarih aldın?

Evet canim ben baya uzun zamandan beri dusunuyordum zaten ama bi turlu cesaret edemiyordum hep erteleyip durdum. Ama artik kararliyim ve 23 kasimda tarih aldim. Allah yardimcimiz olsun insallah hersey cok guzel olur. Senin tarih ne zaman? Ben aslinda daha erken tarih isterdim ama hep doluymus.

Evet canim ben baya uzun zamandan beri dusunuyordum zaten ama bi turlu cesaret edemiyordum hep erteleyip durdum. Ama artik kararliyim ve 23 kasimda tarih aldim. Allah yardimcimiz olsun insallah hersey cok guzel olur. Senin tarih ne zaman? Ben aslinda daha erken tarih isterdim ama hep doluymus.

Tahmin ediyorum canım. Ben de 1 senedir erteliyodum korktuğum için. tam karar verdim ki, Emre Bey'in programı çok yoğun olduğu için 2,5 ay sonraya tarih verdiler.Karar vericek gücü bulduktan sonra bir an önce olsun bitsin istiyo insan ama başka bir doktora güvenemeyeceğimi düşündüğüm için beklemeye karar verdim. 31 Ekim'de benim ameliyatım. Bu haftasonu tasarım yapıcaz Emre Bey'le. Bu bile çok heyecanlı. Bu gidişle ameliyat günü narkoza gerek kalmadan bayılabilirim heyecandan:)

İnşallah istediğimiz gibi olur, sorunsuz olur herşey.

yarın Allah nasip ederse hayırlısıyla ameliyatımı oluyorum...
Yaklasık 2 ay once bu tarıhı almıstım Emre Bey den ameliyat ıcın nasıl gunler gunlerı kovaladı da buraya geldık sonunda.
Cok heyecanlıyım yahu içimde filler dans ediyo ediyo desem yeridir.
En kısa zamanda en tazesınden edindiğim deneyimlerimi yazacağım.

Ameliyat olucak arkadaslara simdiden gecmis olsun,ameliyat uyuyorsunuz uyaniyorsunuz korkulacak bir durum yok korkmayin ,Emre bey zaten insnai cok rahatlatiyor ,emin ellerdsiniz ins kolayca atlatirsiniz..

Tahmin ediyorum canım. Ben de 1 senedir erteliyodum korktuğum için. tam karar verdim ki, Emre Bey'in programı çok yoğun olduğu için 2,5 ay sonraya tarih verdiler.Karar vericek gücü bulduktan sonra bir an önce olsun bitsin istiyo insan ama başka bir doktora güvenemeyeceğimi düşündüğüm için beklemeye karar verdim. 31 Ekim'de benim ameliyatım. Bu haftasonu tasarım yapıcaz Emre Bey'le. Bu bile çok heyecanlı. Bu gidişle ameliyat günü narkoza gerek kalmadan bayılabilirim heyecandan:)

İnşallah istediğimiz gibi olur, sorunsuz olur herşey.

Haydi hayirlisi canim artik karar verdik. Allah utandirmasin :) Umarim cok ama cokca mutlu oluruz bizde burda fotograflarimizi paylasiriz arkadaslarla.
Tasarim cok heyecanli canim, insallah cok olumlu gecer istedigin gibi olur. Simdiden basarilar.

yarın Allah nasip ederse hayırlısıyla ameliyatımı oluyorum...
Yaklasık 2 ay once bu tarıhı almıstım Emre Bey den ameliyat ıcın nasıl gunler gunlerı kovaladı da buraya geldık sonunda.
Cok heyecanlıyım yahu içimde filler dans ediyo ediyo desem yeridir.
En kısa zamanda en tazesınden edindiğim deneyimlerimi yazacağım.

Simdiden gecmis olsun canim. Insallah hersey istedigin gibi olur. Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla olup biter.

Arrkadaşlar bende ocak sonuna tarih almaya gidicem. Ocakta ist. nasıl olur ve kışın ameliyat olan var mı??

Bir de gidi ameliyat günü yerleşsem, 2 gün hastanede kalabilirmiyim? Beni en çok düşündüren nerde nsıl kalıcam!!!

27 eylül'de yani salı günü Emre İlhan'a burun ameliyatı olacağım fakat hala kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum :( çevremdeki herkes estetik olmama karşı sürekli olumsuz şeyler söyleyip kafamı karıştırıyorlar.Burun estetiği olan arkadaşlar acaba tecrübelerini yazabilirler mi? benim öyle çok kötü bi burnum yok sadece takıntı yaptığım için olacağım hatta ilk randevum da emre beyin hastaları benim ameliyat olduğumu bile düşündüler :) emre beyin dediğine göre ince deriliymişim ve bana çok güzel bi burun yapacakmış fakat kafamda o kadar çok soru var ki nasıl yapacağım bilemiyorum :( acaba vazmıgeçsem napsam offffff =(( ya burnum düşürse ya eğrilirse ya bişii olursa ya eski :84::84:burnum daha güzelse o zaman naparım hayatım biter valla.. babam kemiklerimi harbi kırar bu sefer zaten zar zor ikna ettim bide kötü olursa vay halime olacakları düşünmek bile istemiyorum acaba estetik yerine bi psikoloğa mı gitsem ya napacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olun nolur arkadaşlar:50:

Pinky sen ameliyattan sonra öyle bir güzelleşeceksin ki umurunda olmayacak söylenenler. Ben bir yıldır takip ediyorum Emre beyin hastalarını. Kimiyle yüz yüzede görüştüm hatta. Sonuçlar çok başarılı. Bende 27 eylülde olucam nihayetttt...

aaaa bende 27eylül de ameliyat olacağım =)) ben bugün emre beyi aradım saat 10nda sizin olacak daha sonrada ben olacağım saat 14:00'te

aaaa bende 27eylül de ameliyat olacağım =)) ben bugün emre beyi aradım saat 10nda sizin olacak daha sonrada ben olacağım saat 14:00'te

Evet canım aynı gün ameliyat oluyoruz. Benim perşembe görüşmem var. ama sen sanırım biraz kararsızsın. Ben tam bir sene araştırıp bekledim karar verene kadar.

Herkese için hayırlı olsun,

Ameliyat olalı 48.gün oldu c.tesi kontrole gittim hala %70 şişmiş anlıyacağınız hala koca bir burunla dolaşıyorum, şu an ne resim koyabilecek nede yorum yapabilecek durumda değilim çünkü hiçbirşey net değil.6 ay,1 sene diyor emre bey bakalım sabırla bekliyorum.

Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Korkacak birşey yok 3 gün zorlanacaksınız o da nefes, yemek yerken birde gece uyku problemi, bunlar dışında çok fazla prob. yok, tabiki şişmeler ve morluklar oluyor ama çok can asıkıcı bir durum değil en güzel yanı ağrı sıfır.

Back