- 9 Mart 2011
- 317
- 1
- 68
Arkadaşlar merhaba,
emre beyle ilgili diğer topiğe de yazdım ama çok sabırsızım ve bugünlerde bir karar vermem gerekiyor.Aslında veli bey e gitmeyi düşünüyordum ameliyat için ancak son dönmede çok şikayet olması nedeniyle kararsızlığım depreşti.Emre beyde ameliyatı gerçekleşen arkadaşlardan özellikle ameliyat sürecini kaç gün sonra işe başlanacağını çok ağrı olup olmadığını masaj var mı yok mu bunları öğrenmek istiyorum? bir de tabi ücret meselesi var tabi? örneğin boğaziçi tıp mrk ücrette kolaylı sağlıyodu ve fiyat uygundu. Emre bey in çalıştığı hastane hangisi ve böyle bir avantaş sunuyo mu ? Son dönem Emre bey e ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
ben 6 hafta önce emre beyde ameliyat oldum, ilk 3 gün baya zor geciyo, agri falan yok ama yüzün sisiyo, agzindan nefes almalisin, ondan dolayi agzin hep kuruyo, geceleri rahat uyuamiyorsun, 3 yastikla yüksekte uyumalisin, ama bandajlar ciktiktan sonra hersey cok iyi oluyor. ise 8-10 gün sonra baslaya bilirisin. masaj ben yapmadim hic. emre beyin fiyatlari hep ayni pazarlik yapmiyo, acibademde yapiyo 5500 tl. sirf ilk 3 gün zor, ondan sonra cok cabuk insan düzeliyor. bütün sislikler ve morluklar gecene kadar bende 10 gün sürdü. bence emre beyi secmekle en dogru karari verirsin, cok iyi bir doktor