Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

çok teşekkür ederim canım sağol o resimde çok farkedilmiyo ama profilden düşük duruyo ki zaten nefes almamda da problemim var..

Bende emre bey'e ameliyat olucam..birkac hafta kaldieyvahedigeldismile
Arkadaslarin ekledigi fotograflari gördükce cok heyecanlaniyorum, ama kk'ya girmeden yapamiyorum..kk'kolik oldum yaa :-)))))))

a.s bende görüstüm telefondan kendisiyle beni ikna etti diyebilirim simdi tek sorun hangi tarih malum almanyada kaliyorum cok kisitli bi zamanda ameliyat olup dönmek istiyorum.
ama icim kipir kipir anlatamam size ulasamayinca telefondan üzülmüstüm baya.
beni geri ariyacagini hic tahmin etmiyordum uzun bi süre konustuk ve cok soruyu cvp bula bildim sayesinde. cok merak ediyorum acaba ne zaman burda ben ameliyat oldum ck memnunum diye yazacagim tekrar insallah yakind buda gercek olur. adim adim yaklasiyorum artk önceden bi hayaldi cok korkuyordum ve kendime güvenemiyordum ama artik eminim guclubacismile

adim adim yaklasiyorum artk önceden bi hayaldi cok korkuyordum ve kendime güvenemiyordum ama artik eminim guclubacismile
aynen öyle! Bende cok düsündüm, ama en zoru doktor secmek...en cok Emre Bey icime sindi, gercekten uzman biri, ne yaptigini biliyor. Insallah ameliyatdan sonraki sonuc umdugumdanda güzel olur! Bundan sonrasi kader ;-) Üstüme düsen vazifemi yaptim ve iyi bir doktor sectim, gerisi $ans i$i...hayirlisi;-)

aynen öyle! Bende cok düsündüm, ama en zoru doktor secmek...en cok Emre Bey icime sindi, gercekten uzman biri, ne yaptigini biliyor. Insallah ameliyatdan sonraki sonuc umdugumdanda güzel olur! Bundan sonrasi kader ;-) Üstüme düsen vazifemi yaptim ve iyi bir doktor sectim, gerisi $ans i$i...hayirlisi;-)

insallah canim sen benden ilerdesin tarihinde bellii.bide ben ayarlaya bilsem kendimi:KK43:
ama mayis ayinda kafamdaki planim bakalim hayirlisi artik.

Evet bebekkkk, Sana katiliyorum! Bunu Sanada diliyorum! Sen daha yaptirmadin degil mi?

canım hayr daha yaptrmadım.ben karar verdim.tasarım için çarşamba gidicem emre beyin yanına.cok heycanlıyım.Allahım ne ne kadar zormus karar vermk ama burdan yardmcı olan arkadslara cok tesekkür ederm.bide güzel olursa dualarım hep onlarla olcak.yaptrıcak arkadaslarada bol şans.ben bu burun yaptrma olayına karar verdgmde yakup avşar diye tuturmuştm.bu olay bide kısmet meselesi rüyalarıma kadar girdi emre ilhan umarım hayrlı olur.burdan herkesi öpüorum.dualarınızı eksik etmeyin nolur.buarda puffun burnuda bi harikayerimsenibenyerimseniben.

aaaaa cevom yaaaa süper bi haber bu.. kız ben seni yaza filan olcaksin saniyodum :) inş süper olucak süper.. hepinizin purnuşuda harika olucakkk.. bu hafta cuma günü 1.ay kontrolüm var benimde.. aksam 6 dan sonraya randevu alıcam.. cuma günü giden varsa görşürüz orda :KK66:

aaaaa cevom yaaaa süper bi haber bu.. kız ben seni yaza filan olcaksin saniyodum :) inş süper olucak süper.. hepinizin purnuşuda harika olucakkk.. bu hafta cuma günü 1.ay kontrolüm var benimde.. aksam 6 dan sonraya randevu alıcam.. cuma günü giden varsa görşürüz orda :KK66:[/QUOTE

Evet canım olcam kurtulcam artık sabredemedim.opuyorumnanaktan

cevo senin adına çok sevindim.dualrım seninle.canm benim umarım diledğin buruna kavuşursun.bende çarşamba gidcem tasarım için çok heycanlıyım şimdiden.

Merhaba kızlar,
Siteye yazmasam da mesajlarınızı hep okudum, takip ettim.. Ben de sayenizde Dr. A. Emre ılhan ile tanıştım, gerçekten dedikleriniz kadar var. Çok iyi, çok güven verici bir doktor. Perşembe tasarım yaptırcam. Ayın 10unda da ameliyat düşünüyoruz kısmet olursa. Benim ameliyatım bir çoğunuzunkinden daha zor, küçükken bir kaza geçirmiştim ve burnumda gözle çok rahatlıkla görülebilecek kadar hasar var bilmiyorum nasıl olacak ama çok korkuyorum. ınşallah istediğim gibi olur. Tabiki doktoruma da güveniyorum.. ınşallah hepimiz istediğimiz burunlara kavuşuruz.Herşey de yolunda gider.. :)

arkadslar çarsamba günü tasarım yaptrıcam emre ilhanı gercekten cok istiyorum.ama babam tamer tas diye bi doktorla görsmüş 2 milyar istiyomus beni ona olmam için ikna etmeye calısıyor.şu ameliyatı emre beye olursam cidden bu bi mucize olucak gercekten cok zor sartlar benm için.destek beliyorum.

Yeni foto yükledim kızlar .. şiş halini görün diye.. çok şişti ucu ya.. :)

X