Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Çok üzüldüm çoookk...Allah'ım rahmet eylesin..Mekanını cennet eylesin..

arkadaslar ben emre beye karar verdm.ama arkadsım naci çeliği önerdi napcagmı bilmiorum kararsızım yardmlarnızı bekliorum

arkaslar bişey daha sormak istiyorum benm burnumda sadece estetik acısından sorun var nefes problemm yok sizce estetik cerahınamı yoksa kulak burun bogaz umanınamı yaptrmalıyım?

ben her iki doktorla da görüştüm ikisi de burun konusunda çok iyi ancak tercihimi emre beyden yana kullandım özellikle ameliyattan sonraki süreçte gösterdiği ilgiye dayanarak çok doğru bir tercih yaptığımı söyleyebilirim.. kesinlikle iki doktorla da görüş, aklındaki herşeyi sor ve aldığın yanıtların seni tatmin etme derecesine göre tercihini yap çünkü ben öyle yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkaslar bişey daha sormak istiyorum benm burnumda sadece estetik acısından sorun var nefes problemm yok sizce estetik cerahınamı yoksa kulak burun bogaz umanınamı yaptrmalıyım?

nefes probleminin olmaması kbb uzmanına ameliyat olmıcağın anlamına gelmez cnm.. sonuc olarak ne estetisyenler gördük, estetik yaptığı burunda nefes alma sorunu oluşturan.. iyi bi kbb uzmanı yada iyi bi estetisyen olmalı bence.. estetiği yaparken ameliyattan sonra nefes alma sorunu olmıcak bi burun yapmalı.. iyi bi estetiğin şartları arasında şu geçiyo ''nefes alma sorununuz yoksa ameliyattan sonrada olmamalı'' .. iyi şanslar opuyorumnanaktan

arkadaslar ben emre beye karar verdm.ama arkadsım naci çeliği önerdi napcagmı bilmiorum kararsızım yardmlarnızı bekliorum

her ikiside çok başarılı doktorlar.. bence ikisiylede görüş.. görüştükten sonra kararını verirsin..

Ben de Emre bey de karar verdim ve 8 martta amelyatım var benmde nefes alma ve tabi görntü bozukluğu var Emre bey e güveniyorum ve eminm çok güzel iyi geçecekk..ki çok başarılı kafanı karıştırma bence görüş bi derim kendisiyle..

zaten emre beyle görüştüm bide naci beyle görüşüüm dedm ama ancak martn 18 randevu verdiler.görüşmk içn bukadr bekleyemm.emre beye olucam galiba.

Selam arkadaşlar
Emre beyle yarın randevum var ücret konusunda net bilginiz var mı?
Ve kredi kartına taksit yapıyorlar mı?
Lütfen yardımcı olun...

arkadaşlar bugün 1. ay kontrolüm vardı, yandan ve önden yeni fotolar koydum. eski ve yeni burnumun fotoları yan yana gelince değişim açıkça görülüyor. o yüzden fotolarımı bu şekilde ekledim ki, doktor araştıran arkadaşlar için daha aydınlatıcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bugün 1. ay kontrolüm vardı, yandan ve önden yeni fotolar koydum. eski ve yeni burnumun fotoları yan yana gelince değişim açıkça görülüyor. o yüzden fotolarımı bu şekilde ekledim ki, doktor araştıran arkadaşlar için daha aydınlatıcı olsun.
Merhaba kellyr, fotograflarini merak etdim, benide eklersen sevinirim!

Arkadaşlar, çok sevdiğimiz doktorumuz Emre ılhan'ın annesi 1 hafta önce vefat etmiş. Allahtan sabır diliyorum, toprağı bol olsun.. Siz de arayıp başsağlığı dilerseniz iyi olur...

kellry fotolarını göremiyoruz sanırım herkeze açık değil fotoların yardımcı olursan sevinirim..

ameliyat ücreti dışında muayeneler için ne kadar ücret ödeniyor , bilen var mı?
ilk görüşme ücretsiz ama daha sonraki görüşmeler için ne kadar alınıyor??

arkadaşlık isteği gönderen herkesinkini kabul ediyorum arkadaşlar, özelde fotolarım nasıl herkese açık yapılır bilmiyorum

@seninadin

emre beyin muayene ücreti 150 tl sanırım özel sigortan varsa çok az ödüyorsun benim özel sigortam olduğu için 16 tl ödedim. allianz ile anlaşmalı olduğunu biliyorum. anlaşmalı olduğu diğer sigorta şirketlerini ofisini arayarak öğrenebilirsin.

kellycim çok hoş doğal yüzüne yakışan bir burun olmuş süper ii günlerde sıhhatle kullan cnm

emre ilhana ameliyat olan arkadslar yanıtlarsa sevinirm.emre bey tasarım yaptktan kac gün sonraya ameliyat tarihi veriyor.bide emre beye karar vererk iyimi yaptım sizce?

X