Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

benim burnum da sisti...bantlari cikartiktan sonra...ama geciyor...en gec ucu nun sislig gecior...ameliyat olali 6-7 ay gecti hala burnumun bi deligi ötekinden farkli duruyor:)) ama sis oldugundan...yavaw yavas oturyor...ilk basta ucu saga bakiordu burnumun...yerine oturuyor zamanla

kizlar bisey sorcakdim emre ilhan ameliyati ve muhayneyi nerde yapyior yani avrupa yakasindami anadolu yakasindami?

yok cnm adrese simdilik gerek yok ben yurtdisindan gelecegm icin sadece hangi yakada oldugunu ögrenmek istedim acaba yurt disindan gelenler hasstaneden cikinca nerde kaliyorlr ? yardimci oluyorlarmi yoksa herkes kendimi kalicagi yeri ayarliyo bi bilgin varmi canm?

Arkadaşlar merhaba istanbulda yaşıyorum ve sizler gibi hep aklımda birgün burnumdan rahatça nefes almak ve tabi düzgün görünmesi idi sağlıkçı olmama rağmen hep bi endişe, acaba nasıl olur bana yakışan olacak mı ameliyat sonrası çok ağrı oluyomu gibi bir sürü fobiler taki emre bey in bizim hastanemize gelip ameliyatlarını yapmasıyla başladı fakat kendisi ile birebir tanışmışlığımız da yok ameliyattan çıkan hastalarını takip ediyor,hasta katına,hemşirelerine sorarak araştırarak ve son olarak da buraya bakarak görüyorum ki çok başarılı.Emre bey in muayenehanesine gittim ve görüştüm hakikaten hastalarına karşı çok sıcak ve güven dolu 2. ve 3. görüşmemizde olacak 8 martata ameliyatım için gün aldım.Sizlerden ne kadar da olsa bilgi almak ve ameliyat sonrası neler yaşadıklarınızı öğrenmek istiyorum..

emre beyin başı saolsun bende cok üzüldm.arkadslar emre beyle ilk görüşme ücretsiz ama ikinci görsmede tasarm yaparkn ücret alıomus acaba ne kadr onu sorcaktım.

emre beyin başı saolsun bende cok üzüldm.arkadslar emre beyle ilk görüşme ücretsiz ama ikinci görsmede tasarm yaparkn ücret alıomus acaba ne kadr onu sorcaktım.

emre beyin muayene ücreti 150 tl sanırım özel sigortan varsa çok az ödüyorsun benim özel sigortam olduğu için 16 tl ödedim. allianz ile anlaşmalı olduğunu biliyorum. anlaşmalı olduğu diğer sigorta şirketlerini ofisini arayarak öğrenebilirsin.

Nasıl yaaaa :KK43:((((((( nerden duydunuz kizlar annesinin vefat ettiğini :KK43:(( offf çok üzüldüm. o gün bandajlarımı takarken annesi hastanede yatıyodu yanımda telefonda konuşmuştu :KK43:(( ama ciddi olabileceğini düşünmemiştim :KK43: Allah rahmet eylesin :KK43:( Allah sabır versin..

Son düzenleme:
puff harika olmuş cnm burnun yaa çok beğendim. hatta bu sitede en beğendiğim burun diyebilirim.Ve kesin olarak kararlıyım emre beye ameliyat olucam bende. çok güzel yaa zemuszemus

ayyy çok üzüldüm allah sabır varsin bende annemi kaybettim acısını bilirim ne diceğimi bilemiyorum:çok üzgünüm:

X