puff ayy şansa bak en korktuğum şey senin başına gelmiş dikkat et kendine ben çok ağır geçiririm gribi allah korusun c vitamini al ilaç vs sende önlem alırsın muhakkak geçmişolsun cnm inşallah kolay geçer bende biraz kırgınım çok korkuyorum
puff burnun cok yakismis sana cokda güzel olmussun, ayrica gecmis olsun !
bide kirmizi kazakli bi foton var orda cok hos cikmissin ve fahriye evcene benzemissin :):):)
pufff maşallh kesi izin neredeyse gecmıs bıle bırde burun delıklerın okadr sımetrıkkı gerckten nazar değmesin hıc kusur yok tamamen bırbırnın aynı olmus burun delklerı bırde yanlarda kırmızlklar var oradamı keslme oldu yada delıklerının kucultlmesınden dolayımı o kırmızlklar
puff galiba bende grip oluyorum burnum içi yanıyo halsizim yandım ya inşallah kolay atlatırım sen nasıl oldun
ya benm bi arkadasım var minicik burnu fln hep övünür bide sürekli burundan konu acar nedense bende tabi hep bozuntulu bi ifade insanları sinir etmek neden bazılarının hosuna gider anlamam ama yazın bende olmayı düşünüorum bakalım belkide ben onu sinir ederim sonradan(
(not=puffcum sennki ondan daha güze ve daha minik hayalimde rüyalarımda kendimde görüdğüm burunl:=)
cnm takma kafanı geçiyor 2 gün sabret bende çok endişe ettim ama geçiyo bantlar sıkıyor tabi banttan çıkınca başlıyo şişmeye geçicek hiç üzme kendini benimde burnum çok kaşınıyor sabretmeye çalışıyorum neyapalım