Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

biri vardı açık ameliyattaki alt kesiden ve izinden korkan.. nickini şu an hatırlamıyorum .. 14. gün bandajlar cıktıktan sonra alltan bi resim cekti emre bey aşağıya ekliyorum .. korkulucak bişey olmadığını görmesi için.. tabi her cilt aynı tepkiyi vermez ama zaten cok kalıcı bi iz olmuyo.. (ki çıplak gözle alt kesi bende hic görünmüyo.. fotoğraf makinesinin ne derece ayrıntılı cektiğini düşünürsek..) ki üzerine tekrar basıyorum 14.gün.. annemde iz kalırmı diye endişe etmişti.. dün beni görünce gülümsedi ohoo hic iz yok sende diye :)

puff ayy şansa bak en korktuğum şey senin başına gelmiş dikkat et kendine ben çok ağır geçiririm gribi allah korusun c vitamini al ilaç vs sende önlem alırsın muhakkak geçmişolsun cnm inşallah kolay geçer bende biraz kırgınım çok korkuyorum

sorma cnm ya.. fena fena :))) iş yerindeyim bide.. ilacta yok.. eve gidene kadar cekicem artık..

puff burnun cok yakismis sana cokda güzel olmussun, ayrica gecmis olsun !
bide kirmizi kazakli bi foton var orda cok hos cikmissin ve fahriye evcene benzemissin :):):)

puff galiba bende grip oluyorum burnum içi yanıyo halsizim yandım ya inşallah kolay atlatırım sen nasıl oldun

pufff maşallh kesi izin neredeyse gecmıs bıle bırde burun delıklerın okadr sımetrıkkı gerckten nazar değmesin hıc kusur yok tamamen bırbırnın aynı olmus burun delklerı bırde yanlarda kırmızlklar var oradamı keslme oldu yada delıklerının kucultlmesınden dolayımı o kırmızlklar

canım senin salı günü görüşmen vardı
nasıl geçti

puff galiba bende grip oluyorum burnum içi yanıyo halsizim yandım ya inşallah kolay atlatırım sen nasıl oldun

cnm Allah yardım etti ya :)) dün işteyken cantamı karıştırdım bi agrı kesici içmek icin.. tesadüf Emre beyin yazdığı antibiyotiğin bi tanesini içmeyi unutmuşum.. cantamdaymış oda.. biliyosun üst solunum yolu enfeksiyonuna karşı bi antibiyotikti.. ayhh oymuş yani.. hemen gecti gitti.. şimdi zımba gibiyim.. ama bandajlar cıktıktan sonra burnum tombul sosise döndü :)))))) aynada cok komik görünüyo gözüme :)) misserable cnm yanlarda dikiş vardı benim.. burun deliklerimde küçültüldü ya.. onun kırmızılığı.. cıplak gözle hic belli olmuyoda resimlerde kırmızı kırmızı duruyo.. zaten resimlerde tüm kusurlar kabak gibi görünüyo :))

ya benm bi arkadasım var minicik burnu fln hep övünür bide sürekli burundan konu acar nedense bende tabi hep bozuntulu bi ifade insanları sinir etmek neden bazılarının hosuna gider anlamam ama yazın bende olmayı düşünüorum bakalım belkide ben onu sinir ederim sonradan(
(not=puffcum sennki ondan daha güze ve daha minik hayalimde rüyalarımda kendimde görüdğüm burunl:=)

canimm inş senin daha guzel olur purnuşun :)

arkadaslar bende emre ilhana yaptrmak istiyorum burnumu.ailemi cok zor ikna ettim.emre betden baska bi doktora güvenemm.ilk görüşmeyi yaptık.burayada emre beyle ilgili cok güzl yorumlar yapmıssınız.lütfen biraz daha yardımcı olurmusunuz.yaptrıpta memnun kalmayan varmı?şimdiden tesekkrler

kizlar yeni resimlerimi yükleyebildim nihayet.

bebekkk, emre beye ameliyat olup ta memnun olmayan yok, bu kesin:) iyi bi karar vermissin...bende senin gibi düsünüyordum yani emre beyden baska bi doktora güvenemedim.

cwp verdğin içn tesekürler balea.bide evim avrupa yakasında olugu içnde karaszm kontrollere fal gitmk sorun olur dio annm yakın olsun dio.şimdi bi tek onu ikna etmk kaldı.bende emre beyden baskasına güvenemm.msn adresn varsa detaylı konuscak birine cok ihtiyacm var.

bebekkk bisey degil,, uzaklik var evet....ben sirf bu amelyiat icin almanyadan istanbula gittim, günüm sInIrlI oldugu icin bandajlarimi emre bey acmadi..döndükten sonra kendim acmak zorunda kaldim du$ altinda....bidaha hic kontrole gidemedim. uzaklik degdi, almanya burun ameliyatlari felaket yapiyorlar.....iyiki emre beye yaptirdim ameliyatimi....

Son düzenleme:
cnm takma kafanı geçiyor 2 gün sabret bende çok endişe ettim ama geçiyo bantlar sıkıyor tabi banttan çıkınca başlıyo şişmeye geçicek hiç üzme kendini benimde burnum çok kaşınıyor sabretmeye çalışıyorum neyapalım

cnm şişmeden önceki zarif halini bildiğim için gözüme devasal görünüyo şuan :)) off burnum çok şişti büyüdü dediğimde insanlar şaşırıyo tabi ''neresi büyük ya küçücük burnun''.. ama işte gelde bana anlat :))) o güzelim kavisi kalkıklığı filan gitti .. dümdüz şu an şişler yüzünden 3 gün oldu bandaj çıkalı.. bugun daha bi şişmiştim.. benimki geçiceğine şişiyo :)) şişmediği günlerin acısını cıkardı.. bide bandajlarım çarşamba akşam cıktı, perşembe sabah süprizz bişey oldu :))) .. ondan sanırım daha cok şiştim .. anladin sen onu zaten bu dönemler hep burnum filan şişer ödem olur heryerim.. bide ameliyatlı olunca sanırım etkiledi bayagı..

Son düzenleme:
ya bu kadar tesadüf olur aynısı benim başıma geldi bant çıkmadan 1 gün önce evt etkiliyor gerçekten ama bitince baya iniyor 1 2gün sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…