Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

ay cnm benim gercektenmi, insallah ayni seydir bizimkide zamanla inip gider insallah..vallahi icime sikinti cokmustu.. yanliz benimki mercimek kadar degil pirinc kadarvar:66: birazda boyle assagiya dogru gidiyo o kalinlik.. Uzakda olmanin kotu yani bu iste, istanbulda olsam direkt atlar giderim doktorun yanina ama bu sekilde olunca napacami sasiriyorum vallahi..

Selam bayanlar :)
Aranıza yeni katıldım ve bildiğiniz üzere aynı dertten muzdaribim.
Burnumda hafif kemer var ve ucu düşük. Etrafımdakler sorun yok dese de kompleks yaptım aşırı derecede.. Babam ameliyat için destek değil olmayacak da.. Kendi paramı kazanıp yaptırmaya karar verdim. Ama fiyatların ne kadar olduğunu bilmiyorum 4.500 sanırım?

sembur ve bensenben cok teşekkür ederim ii dileklriniz için...umarım sonuçtan mutlu ve çabucak iileşip dönerim foruma...:97:

selam kizlar,
bende emre beye amaliyet olmayi düsünüyorum cok arastirdim kesinlikle cok begendim yaptigi burunlari cok dogal ve yüze yakisani yapiyor .. yurtdisindan gelicem kendime uygun bi tarih kesinlestirdktn sonra olan arkadaslara cok gecmis olsn diliyorum olmak istiyenlere bol sans...:)

Selam bayanlar :)
Aranıza yeni katıldım ve bildiğiniz üzere aynı dertten muzdaribim.
Burnumda hafif kemer var ve ucu düşük. Etrafımdakler sorun yok dese de kompleks yaptım aşırı derecede.. Babam ameliyat için destek değil olmayacak da.. Kendi paramı kazanıp yaptırmaya karar verdim. Ama fiyatların ne kadar olduğunu bilmiyorum 4.500 sanırım?

5000 tl Fiyat benim içinde öyle diyorlardı ama insanın kendisinin nasıl hisettigiyle alakalı,ben yaptırdım çokda memnunum. .

selam kizlar,
bende emre beye amaliyet olmayi düsünüyorum cok arastirdim kesinlikle cok begendim yaptigi burunlari cok dogal ve yüze yakisani yapiyor .. yurtdisindan gelicem kendime uygun bi tarih kesinlestirdktn sonra olan arkadaslara cok gecmis olsn diliyorum olmak istiyenlere bol sans...:)

Bence dogru bi karar pişman olmayacaksınız emin olun:)

Merhaba kizlar ben de burnumu yaptiricam. Gördüğüm kadarıyla yaptıran herkes emre ilhandan çok memnun bu da sevindirici bir şey çünkü güvenecek doktor bulmak hiç kolay değil. Emre beyle görüşmeye gittim bir kez ve kendisi ameliyatın çok başarılı olabilecgini, hatta sonrasında kimsenin farketmeyecegini soyledi. Öyle büyük bir burnum yok. Sadece geçirdiğim kaza nedeniyle egrilme var.

Profilden gayet iyiyim ama karşıdan bakınca yamuk benim burnum. Hatta yüzüm simetrik dgil. Kaslarim birbirinden farklı, bir yanağım daha sis.. Böyle bir sorunu olan var miydi) aranızda?

merhaba :)

yeniden tüm ameliyat olmus olan arkadaslara gecmis olsun diyorum olmak isteyenlere de bol sans diliyorum :)
benim burnus tam 3 aylik oldu :P zaman ne cabuk geciyo.. fakat bisey beni rahatsiz ediyor.. burnum daha sis bunu anliyorum da burnumun yanlari da sis.. yani yanaklarim.. gözlerimin alt kismi.. cok yumusak ve sis ici su toplamis gibi.. bilmem anlatabiliyormuyum :) türkcem biraz berbat.. ama o yanaklarimin sis olmasi beni gercekten rahatsiz etmeye basladi sürekli tepki geliyo cünki yanaklarina ne olmus falan diye.. bu nedir, ne zaman gecer bilen varmi acaba? yoksa ben kilomu aldim.... :25:

merhaba :)

yeniden tüm ameliyat olmus olan arkadaslara gecmis olsun diyorum olmak isteyenlere de bol sans diliyorum :)
benim burnus tam 3 aylik oldu :P zaman ne cabuk geciyo.. fakat bisey beni rahatsiz ediyor.. burnum daha sis bunu anliyorum da burnumun yanlari da sis.. yani yanaklarim.. gözlerimin alt kismi.. cok yumusak ve sis ici su toplamis gibi.. bilmem anlatabiliyormuyum :) türkcem biraz berbat.. ama o yanaklarimin sis olmasi beni gercekten rahatsiz etmeye basladi sürekli tepki geliyo cünki yanaklarina ne olmus falan diye.. bu nedir, ne zaman gecer bilen varmi acaba? yoksa ben kilomu aldim.... :25:

Canim resim eklersen belki bizde yorum yapabiliriz, belkide sana öyle geliyor. Üc ay gecmis olsa bile birsey söylemek icin cok erken bence canim. Doktorlarin söyledigi 1 sene beklemek tamamen sisliklerin inmesi icin, ama gercekten seni rahatsiz ediyorsa Emre beyi ara derim ben.

arkadaslar ben de selçuk öztunça amelıyat olmayı dusunuyorum
bilgisi olan yardım etsin lutfennnnn:52:

selam melikekorca, selcuk öztunca ilgili yardimci olmamiz imkansiz gibi birsey, cünkü burasi emre ilhanin ameliyatlariyla ilgili konusuyoruz. Selcuk öztuncla ilgili yazilari okuyabilirsin, belkide yardimi dokunur

Canim resim eklersen belki bizde yorum yapabiliriz, belkide sana öyle geliyor. Üc ay gecmis olsa bile birsey söylemek icin cok erken bence canim. Doktorlarin söyledigi 1 sene beklemek tamamen sisliklerin inmesi icin, ama gercekten seni rahatsiz ediyorsa Emre beyi ara derim ben.

profilimde bir sürü resim var canim ordan bakabilirsiniz :)
neyse ya ben cok dert ediyorum galiba fazla kafama takmasam daha iyi olur.. haklisin neladora henüz cok erken.. :)

onun ne olduğunu ben söyleyeyim size:) burun alçıdayken yüzümüz şişiyor ya o kısımlara baskı yaptığı için orada mercimek büyüklüğünde bir şişlik oluşuyor bende de oldu.hatta ilk ameliyatımda da oldu ikinci ameliyatımda da zamanla küçülüp bir süre sonra tamamen kayboluyor hiç sorun edilecek bir şey değil sıkmayın canınızı :))

kızlar merhabalar hatırlayanlarınız vardır benii uzun bi süredir yazamıyorum..tüm ameliyat olmuşlara geçmiş olsun diyorum :) 7. ay bitti benim.En başından beri o mercimek büyüklüğünde gözle burun arasındaki sertlik bende de var büyümedi ama yüzümdeki burnumdaki şişlikler artık baya bi azaldığı için dikkat edince fark ediliyo şuan.Emre beye söylediğimde telaşlanıcak bir durum olmadığını söyledi.bir sene dolduğunda eğer rahatsız edicek boyuttaysa ufak bi müdahaleyle hallederiz demişti en son gittiğimde.
Bunun dışında nefes almamda hiç bir problem yok çok mutluyum yeni burnumla hatta eski burnumu resimlerim de olmasa hatırlamıyorum o kadar benimsedim yeni halimi:) ameliyat olmak isteyip korkan karar veremeyen herkese sesleniyorum buradan hiç tereddüt etmeyin inanın bakışınız duruşunuz değişiyo ve insanlardan olumlu tepkiler almak inanılmaz bir mutluluk..dilerim herkesin istediği gibi olur:)görüşmek üzere..

emeraude cnm senindemi sag tarafindaydi bu bahsettigimiz mercimek kalinligindaki cikinti? hay allah moralim bozuldu simdi..tmm sonucda eski burunlarimizdan daha iyi oldu elbettiki simdiki burunlarimiz ama boyle birsey neden oluyorki acaba.. insallah cok belirgin olmazda herhangi bir mudaheleye gerek kalmaz ya:50:

Son düzenleme:
emeraude cnm senindemi sag tarafindaydi bu bahsettigimiz mercimek kalinligindaki cikinti? hay allah moralim bozuldu simdi..tmm sonucda eski burunlarimizdan daha iyi oldu elbettiki simdiki burunlarimiz ama boyle birsey neden oluyorki acaba.. insallah cok belirgin olmazda herhangi bir mudaheleye gerek kalmaz ya:50:

evet canım benimde sağ tarafımda.çok sıkıntı yapmıyorum sonuçta eski burnumla kıyaslayınca çok çok farklı.haa müdahalenin şekli nasıl olur bilmiyorum bakalım bekliyorum suan..

Evet arkadasımı ameliyat eden Yakup Avsar ama tasarım yapmadıgından bahsetti bana ve 5000€ vermis ameliyatına, arkadasım kendisi burnunu begeniyor ama hos görünmüyor ön taraftan bakınca eskisinden hiç bir fark yok burnu erkek burnu gibi onun icin bende onu gördükten sonra kararımı hemen degistirdim

Tiffani banada ayni fiyati verdi 5000 euros ama bana cok geldi sonucta daha indirimli guzel isinde uzman kisiler varken ne gerek var o kadar para vermeye diye dusundum tabi bu beim sahsi dusuncem paraya kiyip veren hastalarina saygi duyarim bana abarti geldi...Ben arastirma yaparken doktorla ilgili mesaj gonderdi Yakup bey'de fiyati ve tasarimi gonderdi oldukcada hakkini yemiyim basarili geldi tasarim en azinda be begendim bilemem nasil yapmis arkadasina ama genelde formda okudugum kadariyla herkes memmun hastalarindan ..bana yaptigi tasarimda altta.. Emre bey tabiki isinde uzman oldukca iyi bir doktor benim tercihimde Emre bey'den yana tasarim yapmadi bana ama okudugmca burdan hastalarini olumlu izlenim edindim kendisine karsin gorustugumde tam kararimi vericem xxxxxxx 3 ay sonra ameliyat olmayi dusunuyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back