- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
bende eşimimi götürsem acaba :26:
götür götür denemekte fayda var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eşimimi götürsem acaba :26:
sanirim bir cok kisi tipplastyi bilmiyor yada sadece burun ucu ameliyatinin var oldugunu. :)
götür götür denemekte fayda var :)
emin ol ki benim açık teknik oldu daha 1 ay olmasına ragmen iz kalmadı diyebilirim sana benim amelyatım 5 saat sürdü resimlerime ayıraca bakarsanız bendede başka arkadaşlarımdada 3 yada 4 günden sonra morluk oldugunu sanmıyorum emre bey evet kbb uzmanı burun estetiği ve yüz estetiği yapıyor plastik cerrahlar gibi her yere estetik yapmıyor o yüzden bana göre benim fikrim bu emre bey burun konusunda gayet başarılı ve herkese aynı burun yapmıyor... emre beyi beğenmiyor olabilirsiniz burası emre bey topiği farkındaysanız.. iyi akşamlar
ben ameliyat olduğum gece hastanedeyken hapşırmam geldi çok hapşırırım ben:) baktım olmuyor hapşırdım hapşırcam annemi yolladım hemşireye sor dedim napiyim hapşırmam geldi, hemşire de sıkmasın kendini ağızdan hapşırsın tutmasın demiş. çünkü tutmaya çalıştıkça burun zorlanıyor. neyse ağzımdan hapşırdım aksilik ya kaç kere üstüste hem de. çok şükür bişy olmadı. dikkatli olursan hapşırırken ağıza ağırlık vermeye çalışırsan burun pek etkilenmiyor. en azından bende öyle oldu. garip bi durum, geldi mi tutamıyo ki insan ne kadar yasak olsa da :)
evet bence de bilinmiyor burun tamamıyla burun ucu operasynu farklıymış ama benim gibi farklı olduğunu bilip de ismini bilmeyen cahiller de var işte![]()
Arkadaşlar kapalı da açık da ameliyat oldum. 2. defa da kbb prof. bana seninki kapalı ile halledilebilecek bişey değil dedi. Yani demek ki açık ameliyat da daha rahat çalışıyolar belki ama asla garantisi yok ve başarısız olursa da size kalan kesi izi ve üstelik benimkini düzgün de dikememiş... Yani bence kapalı teknik tercih edin, özellikle ilk kez olacaksanız kesinlikle açık olmayın derim. Bence Emre Bey kbb uzmanı olmasına karşın çok estetik yapıyo burunları, öte yandan Barış Beyin yaptıkları ise daha doğal burunlar. Bunun da sebebi kapalı da fazla oynanamıyo burnun doğal yapısına bambaşka bi şekil vermek mümkün değil yani... :89:
Diğer forumları da okudunuz mu bu şişlikler herkeste oluyor mu ve 5 6 ay kadar sürüyor mı
28 martta ameliyatım vaaaaarrr kızlaarrrrr.....amanınnn...:18:
canım inşallah her şey dilediğin gibi olur. eminim şuan çok streslisindir ama hiç korkma rahat ol anlamadan geçicek. bi uyanacaksın her şey bitmiş olacak...
feminineciğim şimdiden geçmiş olsun. Umarım her şey istediğini gibi olur. Bu iki gün su gibi akıp gider. Ben de ameliyat olacağım günü düşündükce karnımın içinde bir şeyler oluyor. Heyecan, stres, merak hepsi var. Çabucak iyileşirsin inşallah![]()
fotoğrafı ve süreci bizimle paylaşırsın artık bir şey sorucam tasarım derken ne kadar sürede karar verdiniz olması gereken şekle
fotoğrafı ve süreci bizimle paylaşırsın artık bir şey sorucam tasarım derken ne kadar sürede karar verdiniz olması gereken şekle
Selam kizlar,
Bayadir forum'a giremiyordum sinavlar falan.. Ameliyat olali 32 gun oldu bugun tam, burnumda cok az sis var, gorenler nekadar minik bir burnun oldu diyolar bana simdiden:)) Tabi yeni yuzume benimde cevreminde alismasi gerekiyor..
Bu arada kizlar canimi sIkan bir durum var, nasil tarif edeyim tam bilmiyorum ama anlatmaya calisayim..Burunla gozumuzun birlestigi yer varya, orada benim boyle kemik sertliginde bir cikinti var, elleyince elime geliyor..bakinca fark edilmiyor ama elleyince anlayabiliyorum..korkuyorum bu kemikmidir yoksa sismidir diye.. Sizin basiniza boyle birsey geldimi? kizlar odem'le sisligin arasindaki fark nedir..
canım senin bahsettiğin şey bendede var burunla göz aramda minik bişey mercimek tanesi kadar ufak yani böle beze gibi ellediğimde ben farkediyorum buda amelyattan sonra oldu ne oldugunu bende bilmiyorum(
Selam kizlar,
Bayadir forum'a giremiyordum sinavlar falan.. Ameliyat olali 32 gun oldu bugun tam, burnumda cok az sis var, gorenler nekadar minik bir burnun oldu diyolar bana simdiden:)) Tabi yeni yuzume benimde cevreminde alismasi gerekiyor..
Bu arada kizlar canimi sIkan bir durum var, nasil tarif edeyim tam bilmiyorum ama anlatmaya calisayim..Burunla gozumuzun birlestigi yer varya, orada benim boyle kemik sertliginde bir cikinti var, elleyince elime geliyor..bakinca fark edilmiyor ama elleyince anlayabiliyorum..korkuyorum bu kemikmidir yoksa sismidir diye.. Sizin basiniza boyle birsey geldimi? kizlar odem'le sisligin arasindaki fark nedir..