Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar burnumun 5ayı doldu hala biraz şişlik olmasına rağmen foto ekledim.ilk ameliyat olduğunuzda o şişler hiç değişmeyecek gibi geliyor hatta bilenler var yazmıştım çok şiş napcam ben filan diye buraya da ama gerçekten zamanla güzelleşiyor burun , her gün farklı bir burunla uyanıyordum ilk zamanlar :) insan zor sabrediyor biliyorum ama gerçekten beklemek gerekiyor , burnunuza cici bakınn =)

Hadi maşallah diyelim kurabiyecim:nazar:.sorma canım ya bugün 24.günüm o kadar sabırsız oluyorum ki sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo,ama sizin yorumlarınızı okuyunca sabretmem gerektigini anlıyorum,burnumun şekli mükemmel ama şiş hele ki sabah uyandıgımda patates gibi bişiyle karşılaşıyorum sabırrrr diyorum artık:)

:) canım yeni gördüm bende ne yapayım walla şişliklerin geçmesini beliyorum :)) yavaş yavaş azalıyor şişliklerim ama daha fazlasıyla şiş v halada alışamadım yeni burnuma :) herkes yakıştıgını söyluyor ama ben hala alışamadım kötü demiyorum kesinlikle sadece alışamadım bakalım zamanla umarım gözüm alışır... hala istanbuldayım ben sanırım 3 nisanda dönüş yapacagım biraz daha burdayım anlayacagın geldim geleli amelyat falan filan hiç dışarı çıkıp gezmek için vakit bulamadım daha yeni yeni çıkıyorum şimdi istanbulda kalmayada çok alıştım dönerken nasıl olucak bilmiyorum :18: sen nasılsın resimlerini grdüm çok daha güzel olmuşssun canım gün geçtikçe daha da oturmuş yüzüne yeni burnun walla çok yakışmış güle güle kullan sende durum nasıl şişliklerin zaten kalmamıştı

senin albümüne maalesef daha giremiyorum, ama resimlerine bakmistim gecen hafta, bence burnun cook güzel olmus, resimlerde burnun hic sis degildiki?!

ameliyattan kac gün sonra disari cimaya basladin canim?

kızlar burnumun 5ayı doldu hala biraz şişlik olmasına rağmen foto ekledim.ilk ameliyat olduğunuzda o şişler hiç değişmeyecek gibi geliyor hatta bilenler var yazmıştım çok şiş napcam ben filan diye buraya da ama gerçekten zamanla güzelleşiyor burun , her gün farklı bir burunla uyanıyordum ilk zamanlar :) insan zor sabrediyor biliyorum ama gerçekten beklemek gerekiyor , burnunuza cici bakınn =)

kurapiyeciğim merhaba,
darısı bütün yeni olmuş ve olacak arkadaşların başına. Yakında benimde emre beye ameliyatım var. Beni arkadaş olarak ekleye bilir misin?

Hadi maşallah diyelim kurabiyecim:nazar:.sorma canım ya bugün 24.günüm o kadar sabırsız oluyorum ki sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo,ama sizin yorumlarınızı okuyunca sabretmem gerektigini anlıyorum,burnumun şekli mükemmel ama şiş hele ki sabah uyandıgımda patates gibi bişiyle karşılaşıyorum sabırrrr diyorum artık:)

benim ucu hala şiş ama ilk zamanlar benm de uyandığımda kocaman oluyodu burnum .ince derili olup burun ucu bnimki gibi şiş olmayanlara bakıp benmki geçmicek heralde filan diyordum hatta biara burun merkezli yaşamaya başlamıştım ama zamanla düzeliyo sakin olmak gerekiyo gerçekten:)

senin albümüne maalesef daha giremiyorum, ama resimlerine bakmistim gecen hafta, bence burnun cook güzel olmus, resimlerde burnun hic sis degildiki?!

ameliyattan kac gün sonra disari cimaya basladin canim?

şişliklerim hani bakıldıgında insanlar anlamıyor ama ben dokundugumda falan şiş oldugunu çok fazlasıyla anlıyorum mandal sıkmışssın gibi sert ödemli her geçen gün burun kanatlarımda azar azar şişlikler inmeye başladı bugun 34. gün oldu amelyat olalı ve ben 15 ün boyunca kontroller dışında evden çıkmadım çünkü hava çok soguktu ve sogukta aşırı etkileniyordum ben burnum ağrıyordu şişliklerim daha fazla oluyordu 15 gün zaten emre bey kesin istirahat veriyor. daha yeni yeni kendimi yormadan dışarıya çıkmaya başladım ama şimdilerde sorun olan güneş :)) çok rahatsız ediyor biliyorsundur sende 8 hafta kesinlikle emre bey güneşe çıkılmamasını öneriyor şişliklerin artmaması için bakalım öyle işte amelyat değil önemli olan amelt sonrası bakımı istirahat etmek çok önemli

haa bi sorum daha var, hapsirmak yasak heralde demi?! nasil önlüyosunuz

zaten tamponlar çıkana kadar hapşırmıyorsun tamponlar hapşırmanı önlüyor çünkü burnunun içine toz vs. bişey giremiyor tamponlardan ee tamponlar çıktıktan sonra 2 gün dikkat edeceksin sonrasında hiç problem yok en azından ben hiç problem yaşadım hapşırdıgımda falan

canım eminim çok güzel olmuştur burnun. bi ara yeni fotoğraf koy da bakalım:)
benim durum iyi ya fena değil şişlikler konusunda şanslıyım çabuk geçiyor benimki:nazar: ama tabi hala hergün sadece benim farkedebildiğim küçük değişiklikler oluyor sanki. hatta biara ufak bi kemer oluştu burnumda, baya bi taktım ona, sonra baktım yavaş yavaş geçiyor ödemmiş demek ki. her sabah heyecanla bakıyorum aynaya bugün bi fark var mı diye:) ama tabi daha yeniyiz çok normal bunlar. çok şükür pek bi sorun yaşamadım yani.
sen de baya kalmışsın istanbulda, bir ayın dolmadan gideceğini söylüyordun yanlış hatırlamıyorsam, dönmüşsündür diye düşünmüştüm o yüzden. gez tabi ya ameliyat stresini at da öyle dön. fazla da yorma kendini, biliyosun yeni burunlarımız hala çok duyarlı yorulmaya, yanlış beslenmeye vs. :61:

evet sen gerçekten :nazar: senigördüğümdede iyi durumdaydın ödemlerin falan neredeyse kalmamıştı ama her geen gün daha da değişecek bunu sen daha iyi anlarsın bende öyle her geçen gün şişliklerim azar azar iniyor burun kanatlarımda çok az miktarda şişliklerim azaldı hissizlik hala var. aynen walla her geçen daha heycan oluyor çünkü dediğin gibi her sabah uyandıgında daha farklı bişiler oluyor :)) umarım bi an önce geçer ya şişlikler falan...
bende işte daha gitmedim buralardayım ama gitmeme çok az kaldı hiç sorma üzülüyorum şimdide gidicem diye istanbula çok alıştım annemi bırakıp gitmkte çok zor olucak ya :((güneşe maruz kalmadan dikkat ederek işte fazlada yormadan kendimi biraz biraz çıkıyorum dışarıya ne yapayım wallahi ya :))

tabi ki, kabul ettim bile :)

teşekkür ederim.

canım bahsettiğin ailelerle ilgili direnme sürecini birçoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. bence aileni ikna etmenin en iyi yöntemi sadece bilgilenmek bahanesiyle bir doktorla görüştürmek. mesela Emre Bey görüşmeler için ücret almıyor. aileni onunla görüştürsen eminim fikirleri değişecektir. biz de ilk görüşmeye gittiğimizde bi gidelim fikir alalım diye gittik, Emre Bey o kadar güven veriyordu ki görüşmeden çıktığımızda hiç kararsızlık kalmadı kesin ameliyat kararı verdik. aynı şekilde sen de bi yolunu bulup bi görüştürsen onların da şüpheleri azalır ikna etmen daha kolay olur belki. çünkü rinoplasti artık eskisi gibi zor ve sorunlu bi operasyon değil, aileler tabiki başta şüpheyle bakıyorlar ama bir uzmanla görüştüklerinde sandıkları gibi bişey olmadığını anlıyorlar diye düşünüyorum. bi dene istersen...

bende eşimimi götürsem acaba :26:

beni ekleyebilir misiniz ?

Selam baharkaynak, bandaglarin cikti mi? Nasil oldu burnun? Resimlerin var mi?

Selam baharkaynak, bandaglarin cikti mi? Nasil oldu burnun? Resimlerin var mi?

selam :) bandajlarım çıktı 20 gün oldu çıkalı bandajların yeni resimler daha koymadım şimdilerde şişlikler var ödem var yavaş yavaş inmeye başladı. dikkat ediyorum hala şişliklerin inmesi 6 ayı alır dedi emre bey bakalım her geçen gün azar azar iniyor yakın zamanda yeni resimler koyucam :)

bahsettiginiz sey mini degil yanilmiyorsam tipplasty. sadece burun ucuna müdahele ediliyor.

cnm evet isim olarak yanlış biliyormuşum ben tipplasty miş:) sadece burun ucuna müdahale ediliyormuş boğaziçi tıp merkezini aradım bugün bayan fiyat olarak tabiki fark olacağını söyledi muayeneye gelmem gerekiyormuş

cnm evet isim olarak yanlış biliyormuşum ben tipplasty miş:) sadece burun ucuna müdahale ediliyormuş boğaziçi tıp merkezini aradım bugün bayan fiyat olarak tabiki fark olacağını söyledi muayeneye gelmem gerekiyormuş

sanirim bir cok kisi tipplastyi bilmiyor yada sadece burun ucu ameliyatinin var oldugunu. :)

selam :) bandajlarım çıktı 20 gün oldu çıkalı bandajların yeni resimler daha koymadım şimdilerde şişlikler var ödem var yavaş yavaş inmeye başladı. dikkat ediyorum hala şişliklerin inmesi 6 ayı alır dedi emre bey bakalım her geçen gün azar azar iniyor yakın zamanda yeni resimler koyucam :)

Diğer forumları da okudunuz mu bu şişlikler herkeste oluyor mu ve 5 6 ay kadar sürüyor mı

haa bi sorum daha var, hapsirmak yasak heralde demi?! nasil önlüyosunuz

ben ameliyat olduğum gece hastanedeyken hapşırmam geldi çok hapşırırım ben:) baktım olmuyor hapşırdım hapşırcam annemi yolladım hemşireye sor dedim napiyim hapşırmam geldi, hemşire de sıkmasın kendini ağızdan hapşırsın tutmasın demiş. çünkü tutmaya çalıştıkça burun zorlanıyor. neyse ağzımdan hapşırdım aksilik ya kaç kere üstüste hem de. çok şükür bişy olmadı. dikkatli olursan hapşırırken ağıza ağırlık vermeye çalışırsan burun pek etkilenmiyor. en azından bende öyle oldu. garip bi durum, geldi mi tutamıyo ki insan ne kadar yasak olsa da :)

evet sen gerçekten :nazar: senigördüğümdede iyi durumdaydın ödemlerin falan neredeyse kalmamıştı ama her geen gün daha da değişecek bunu sen daha iyi anlarsın bende öyle her geçen gün şişliklerim azar azar iniyor burun kanatlarımda çok az miktarda şişliklerim azaldı hissizlik hala var. aynen walla her geçen daha heycan oluyor çünkü dediğin gibi her sabah uyandıgında daha farklı bişiler oluyor :)) umarım bi an önce geçer ya şişlikler falan...
bende işte daha gitmedim buralardayım ama gitmeme çok az kaldı hiç sorma üzülüyorum şimdide gidicem diye istanbula çok alıştım annemi bırakıp gitmkte çok zor olucak ya :((güneşe maruz kalmadan dikkat ederek işte fazlada yormadan kendimi biraz biraz çıkıyorum dışarıya ne yapayım wallahi ya :))

tabi zor olur ama alışırsın canım bikaç güne ya, eşini de özlemişsindir, yeni burnunu o da merak eder :)

Back