Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

:D ayyy, bisey olmamistir insallah
bebekler 5 aylikken cook tatlilarrr, insanin icinde sevmek geliyor, bende yapardim[/QUOT

Olmadı gibi görünüyo zaten bir anlıktı agrısı,öyle vallahi bende dayanamadım işte tatlılıgına.

ay canım çok geçmiş olsun. benim de geçen akşam uykumda başıma geldi. Aynen senin dediğin gibi kamyon çarpmışa döndüm:) Eşimin eli yanlışlıkla çarptı burnuma, uyku sersemliğiyle pek anlamadım acısını ama, bu şişlik ondan sonra oluştu diye çok kafasının etini yedim:) sanmıyorum bir sorun çıkıcağını... için ferah tut bence sen de. geçmiş olsun tekrar

merhaba kızlar.. küçüklükten bu yana aklımda olan fakat cesaret edipde yaptıramadıgım burnunu sizin ve kadınlar kulubunun sayesınde sizden aldığım cesaretle dr.um emre ilhanı bulup yaptırdıgım için size çok ama çok tşk ediyorum:70:hep merak ediyordum bu doktoru neden bu kadar övüyorlar seviyorlar diye_ güzel burun yaptıysa yaptı başkalarıda yapıyor _onlar neden bu kadar övülmüyor _ doktorumuz okaadar güzel ilgileniyor ki hastasıyla anladım ki merhametli ve vicdanlı oluşundan bu kadar övülüyormuş :87:herkese tavsiye ediyorum hem doktorum emre beyi hemde acıbadem hastanesini ve çalışan hemşirelerini çok tatlılar Allah hepsinden razı olsun ben ve ailem çok memnun kaldık gerçekten:74:resim yüklemeye çalışacağım arkadaşlar...hepinizi öpuyorum...

haa bu arada tek derdim çooooooooooooook morardım herhalde burada kimse benim kadar morarmadı. olsun geçer diyorum

canım çoook geçmiş olsun! morarmalar çok önemli değil, geçici bir durum merak etme. önemli olan şişmemen aslında. ben neredeyse hiç morarmadım ama şişliklerim hala duruyo, neredeyse bir ay olucak. bence de çok doğru bir karar vermişsin.

canım çoook geçmiş olsun! morarmalar çok önemli değil, geçici bir durum merak etme. önemli olan şişmemen aslında. ben neredeyse hiç morarmadım ama şişliklerim hala duruyo, neredeyse bir ay olucak. bence de çok doğru bir karar vermişsin.

sagol canım sanada geçmiş olsun.senin şişlikler çok varmı .resim yok sanırım

arkadaşlar çok cil cevap bekliyorum bilenlerden.eşimle bakıcazda şimdi.hangi hastanede yapıyordu dr.bey ameliyatı.Acıbadem olduğunu biliyorumda hangisiydi acaba:)

merhaba kızlar.. küçüklükten bu yana aklımda olan fakat cesaret edipde yaptıramadıgım burnunu sizin ve kadınlar kulubunun sayesınde sizden aldığım cesaretle dr.um emre ilhanı bulup yaptırdıgım için size çok ama çok tşk ediyorum:70:hep merak ediyordum bu doktoru neden bu kadar övüyorlar seviyorlar diye_ güzel burun yaptıysa yaptı başkalarıda yapıyor _onlar neden bu kadar övülmüyor _ doktorumuz okaadar güzel ilgileniyor ki hastasıyla anladım ki merhametli ve vicdanlı oluşundan bu kadar övülüyormuş :87:herkese tavsiye ediyorum hem doktorum emre beyi hemde acıbadem hastanesini ve çalışan hemşirelerini çok tatlılar Allah hepsinden razı olsun ben ve ailem çok memnun kaldık gerçekten:74:resim yüklemeye çalışacağım arkadaşlar...hepinizi öpuyorum...

haa bu arada tek derdim çooooooooooooook morardım herhalde burada kimse benim kadar morarmadı. olsun geçer diyorum

cok gecmis olsun canim.
yazdiklarina katiliyorum, bende agustosta ameliyat olcam, sizin sayenizde buldum emre beyi. yazdiklarinizi okudukca korku diye bisey kalmiyo.

burnunmu sis yoksa yüzünde mi sis?
ben ameliyattan 3 hafta sonra ise baslicamda

merhaba canım. çok tşk ederim.evt zor bölümü atlattım şimdilik memnunum .tabi burun şeklide çok önemli zaman geçtikçe burun değişiyo:61:çok şükür arkamızda böyle yaptığı işten sorumlu bir doktor varken bir sorunda çıksa elinden geleni yapar .sende karar aşamasındasın sanırım bana sorarsan emre beye yaptır derim:1: tabi sen bilirsin.

hazalcım merhaba, evet ben de işin zor kısmını atlatdım sayılır doktoruma karar verdim. Emre beyle görüşüyorum. Yarın tasarım için randevum var ayın 12 sindede ameliyatım canım. Heyecanla beklemedeyim. Umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.

cok gecmis olsun canim.
yazdiklarina katiliyorum, bende agustosta ameliyat olcam, sizin sayenizde buldum emre beyi. yazdiklarinizi okudukca korku diye bisey kalmiyo.

canım korkulacak birşey yok burun ameliyatı oluyoruz ama öyle canını yakacak bir ağrı olmuyo.tabi herkesde farklı olabilir.inşallah istedğin gibi olur:70:

hazalcım merhaba, evet ben de işin zor kısmını atlatdım sayılır doktoruma karar verdim. Emre beyle görüşüyorum. Yarın tasarım için randevum var ayın 12 sindede ameliyatım canım. Heyecanla beklemedeyim. Umarım her şey, hepimiz için çok güzel olur.

herşey gönlünce olsun canım .inşallah istediğin sonucu alırsın. ameliyattan sonra arnica kreme dikkat et gözüne kaçırma.gözü yakıyo amannnn.

bende kardesimle birlikte ameliyat olduk emre beye ve cok menmunuz herkeze tavsiye ederim.ayrica ameliyattan korkulacak bir sey yokmus, cok ilgili ve kibar bir doktor.

bende kardesimle birlikte ameliyat olduk emre beye ve cok menmunuz herkeze tavsiye ederim.ayrica ameliyattan korkulacak bir sey yokmus, cok ilgili ve kibar bir doktor.

kardelen merhaba, çok geçmiş olsun. Ameliyat sonrası nasıl bir süreç yaşadınız. Bizimle paylaşa bilirmisiniz. Şişlik, morarma fazla oldumu ve işe dönmeniz ne kadar zaman sonra oldu. Sevgiler... :71:

arkadaşlar merhaba.ameliyat tarihim kesinleşti.19 nisan.çok heyecanlıyım.ameliyat sonrası korkularım var ama bir karara varmış ve kesinleştirmiş olmak beni çok rahatlattı.belirsizlik kötü gerçekten.Dr.Emre İlhan a araştırmaya başlayalıdan beri pozitif bakıyorum.sadece ona odaklandım ve araştırma yaptım.Allahım pişman etmez inşallah.Asistanıda çok tatlı bir bayandı.çok ilgilendi sağolsun benimle telde.

desteğinizi esirgemeyin benden lütfen.çok heyecanlıyım.doya doya nefes alacağım günler yakındır inşallah..

arkadaşlar merhaba.ameliyat tarihim kesinleşti.19 nisan.çok heyecanlıyım.ameliyat sonrası korkularım var ama bir karara varmış ve kesinleştirmiş olmak beni çok rahatlattı.belirsizlik kötü gerçekten.Dr.Emre İlhan a araştırmaya başlayalıdan beri pozitif bakıyorum.sadece ona odaklandım ve araştırma yaptım.Allahım pişman etmez inşallah.Asistanıda çok tatlı bir bayandı.çok ilgilendi sağolsun benimle telde.

desteğinizi esirgemeyin benden lütfen.çok heyecanlıyım.doya doya nefes alacağım günler yakındır inşallah..

Allahım pişman ettirmesin,emre beye sonuna kadar güvenmelisin bence sadece ne isteyip ne istemedigini söylemen yeterli olucaktır.İnan ben ameliyatımı 4 gözle bekledim geldi geçti bile inan anlamıyosun heyecan tabii olucak ama gereksizmiş heleki korkuylada birleşince bie tuaf hisse kapılıyor insan bugün ise tam 29 gün oldu:)Burcu Hanımla görüştünüz sanırım gerçekten çok şeker hemşiresini tanısanız birde:)

Allahım pişman ettirmesin,emre beye sonuna kadar güvenmelisin bence sadece ne isteyip ne istemedigini söylemen yeterli olucaktır.İnan ben ameliyatımı 4 gözle bekledim geldi geçti bile inan anlamıyosun heyecan tabii olucak ama gereksizmiş heleki korkuylada birleşince bie tuaf hisse kapılıyor insan bugün ise tam 29 gün oldu:)Burcu Hanımla görüştünüz sanırım gerçekten çok şeker hemşiresini tanısanız birde:)

amin canım.desteğin için teşekkür ederim.eminim sende benim gibi korkular yaşamışsındır.mutlusun anladığım kadarıyla.evet Burcu Hanım la görüştüm.sağolsun kendisi benim için elinden geleni yaptı yardımcı oldu.az önce kesinleşti daha.tuhaf duygular içerisindeyim.ameliyata girsem böyle olmaz:))

erdemilk merhaba, ben de senin gibi heyecanla ameliyat günümü bekliyorum. Yarın akşam tasarım 12 Nisan dada ameliyatım var. Benimde içimde kelebekler uçuşuyor. Ben K.K. okuduğum yorumlarla çok hızlı ve kararlı bir şekilde sonuca varabildim. Herkes yaşadıklarını anlatıp olumlu olumsuz yorumlar yaptığı için ben de burada yer alan bilgilere çok inandım. Emre beye karar verdim ve gidip görüşme yaptım. K.K. haricinde de araştırdım ve doğru doktorlardan biri olan Emre beye karar verdiğimiz ve ameliyat gününü netleştirdiğimiz için aslında baya bir yol katedmiş olduk. İş bundan sonra sabırla operasyon gününü beklemek. :1:

Back