Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yeni resımler koydum son halim yorumlarınızı bekliyorum :)
Sevgili sedahas eski burnunu görmemizde sakınca var mı acaba şimdiki güzel olmuş geçmiş olsun
kızlar yeni resımler koydum son halim yorumlarınızı bekliyorum :)
baktım canım, yorumumu oraya yaptım, burdan da söyliyim dedim, çok güzel olmuş burnunhem güzel hem doğal tam benim sevdiğim gibi :) günden güne daha da güzelleşeceğine eminim. güle güle kullan canım :)
bu mercimek büyüklüğündeki çıkıntı nedir anlayamadım aynı doktorun ameliiyat olduğu 2 hastada görülmesi ilginç geldi gördüğüm kadarıyla az şişlikle ve erken oturan burun sedahas olmuş çok beğendim
Problem çok muydu burnunda? Daha önce nerede ameliyat olmuştu?
evet canım benimde sağ tarafımda.çok sıkıntı yapmıyorum sonuçta eski burnumla kıyaslayınca çok çok farklı.haa müdahalenin şekli nasıl olur bilmiyorum bakalım bekliyorum suan..
Tiffani banada ayni fiyati verdi 5000 euros ama bana cok geldi sonucta daha indirimli guzel isinde uzman kisiler varken ne gerek var o kadar para vermeye diye dusundum tabi bu beim sahsi dusuncem paraya kiyip veren hastalarina saygi duyarim bana abarti geldi...Ben arastirma yaparken doktorla ilgili mesaj gonderdi Yakup bey'de fiyati ve tasarimi gonderdi oldukcada hakkini yemiyim basarili geldi tasarim en azinda be begendim bilemem nasil yapmis arkadasina ama genelde formda okudugum kadariyla herkes memmun hastalarindan ..bana yaptigi tasarimda altta.. Emre bey tabiki isinde uzman oldukca iyi bir doktor benim tercihimde Emre bey'den yana tasarim yapmadi bana ama okudugmca burdan hastalarini olumlu izlenim edindim kendisine karsin gorustugumde tam kararimi vericem Eki Görüntüle 168792 3 ay sonra ameliyat olmayi dusunuyorum ..
Arkadaşlar, benim de bugün 26. gün. şişliklerim neredeyse tamamen geçti ama bende de sol tarafta sert bir şişlik oluştu. Henüz erken olduğu için midir yoksa yeniden müdahele gerekecek mi acaba? çok korkuyorum gerçekten![]()
Kızlar sabah sabah başıma gelene bakın yayigenim geldi bende seveyim dedim daha 5 aylık önünde eyildim hangi akla hizmet yaptıysam bunu,başı öne dogru düştü burnuma dankkkk etti kamyon çarpmışa döndüm ama fazla sürmedi agrısı umarım bişi olmamıştır burnuşuma ühühühühühhüü
![]()
ayyy, bisey olmamistir insallah
bebekler 5 aylikken cook tatlilarrr, insanin icinde sevmek geliyor, bende yapardim[/QUOT
Olmadı gibi görünüyo zaten bir anlıktı agrısı,öyle vallahi bende dayanamadım işte tatlılıgına.
kizlar bu sabah emre bey beni aradi, nasilsin iyimisin hersey yolundami falan diye sordu..gercekten cok memnun oldum, hastalariylan bu sekilde ilgilenmesi cok guzel birsey.. Emre beye size daha once bahsettigim burunla goz arasindaki cikintidan bahsettim, boyle seyler olabilir sikinti edilcek birsey yok dedi, kemik kesildiginden kemikde sisme olabilir dedi.. gozle gorulur birsey yoksa canini hic sikma dedi ve 6 ve 8 ay arasinda azalan birseymis..eger azalmassa ve gozle gorulur bir sekilde olursa 8 aydan sonra kucuk bir iyneli mudahelelen hallediliyormus..icimi rahatlatti:))
merhaba kızlar.. küçüklükten bu yana aklımda olan fakat cesaret edipde yaptıramadıgım burnunu sizin ve kadınlar kulubunun sayesınde sizden aldığım cesaretle dr.um emre ilhanı bulup yaptırdıgım için size çok ama çok tşk ediyorumhep merak ediyordum bu doktoru neden bu kadar övüyorlar seviyorlar diye_ güzel burun yaptıysa yaptı başkalarıda yapıyor _onlar neden bu kadar övülmüyor _ doktorumuz okaadar güzel ilgileniyor ki hastasıyla anladım ki merhametli ve vicdanlı oluşundan bu kadar övülüyormuş :87:herkese tavsiye ediyorum hem doktorum emre beyi hemde acıbadem hastanesini ve çalışan hemşirelerini çok tatlılar Allah hepsinden razı olsun ben ve ailem çok memnun kaldık gerçekten
resim yüklemeye çalışacağım arkadaşlar...hepinizi öpuyorum...
haa bu arada tek derdim çooooooooooooook morardım herhalde burada kimse benim kadar morarmadı. olsun geçer diyorum
merhaba kızlar.. küçüklükten bu yana aklımda olan fakat cesaret edipde yaptıramadıgım burnunu sizin ve kadınlar kulubunun sayesınde sizden aldığım cesaretle dr.um emre ilhanı bulup yaptırdıgım için size çok ama çok tşk ediyorumhep merak ediyordum bu doktoru neden bu kadar övüyorlar seviyorlar diye_ güzel burun yaptıysa yaptı başkalarıda yapıyor _onlar neden bu kadar övülmüyor _ doktorumuz okaadar güzel ilgileniyor ki hastasıyla anladım ki merhametli ve vicdanlı oluşundan bu kadar övülüyormuş :87:herkese tavsiye ediyorum hem doktorum emre beyi hemde acıbadem hastanesini ve çalışan hemşirelerini çok tatlılar Allah hepsinden razı olsun ben ve ailem çok memnun kaldık gerçekten
resim yüklemeye çalışacağım arkadaşlar...hepinizi öpuyorum...
haa bu arada tek derdim çooooooooooooook morardım herhalde burada kimse benim kadar morarmadı. olsun geçer diyorum
hazalcığım merhaba, çok geçmiş olsun. Ameliyatın en zor bölümünü atlatmışsın (doktor araştırması, karar vermek ve ameliyat gününü beklemek) ne mutlu sana. En kısa zamanda çabucak iyileşmen dileğiyle. Yeni burnuşunla sağlıklı mutlu günler. Sevgiler...![]()
Hadi büyük geçmiş olsun canım,sabırlı ol zaten şişlik ve morluk ilk iki gün tavan yapıyor sonra hızla düzeliyor sıkma kendini bence dert etmeye degmiyor..