Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

sanirim bir cok kisi tipplastyi bilmiyor yada sadece burun ucu ameliyatinin var oldugunu. :)

evet bence de bilinmiyor burun tamamıyla burun ucu operasynu farklıymış ama benim gibi farklı olduğunu bilip de ismini bilmeyen cahiller de var işte

Son düzenleme:

Arkadaşlar kapalı da açık da ameliyat oldum. 2. defa da kbb prof. bana seninki kapalı ile halledilebilecek bişey değil dedi. Yani demek ki açık ameliyat da daha rahat çalışıyolar belki ama asla garantisi yok ve başarısız olursa da size kalan kesi izi ve üstelik benimkini düzgün de dikememiş... Yani bence kapalı teknik tercih edin, özellikle ilk kez olacaksanız kesinlikle açık olmayın derim. Bence Emre Bey kbb uzmanı olmasına karşın çok estetik yapıyo burunları, öte yandan Barış Beyin yaptıkları ise daha doğal burunlar. Bunun da sebebi kapalı da fazla oynanamıyo burnun doğal yapısına bambaşka bi şekil vermek mümkün değil yani... :89:

tamam canim, cok sagol bilgi icin

doktordan doktora değişir ben açık amelyat oldum ve emre bey yaptı kesi izide neredeyse kalmadı şu an 34 gün oldu amelyat olalı ufacık bi iz var ve buda zamanla eminimki görünmeyecektir bu doktorun maharetine kalmış bişey olmalı bide herkesin yapısı ile alakalı bişey olmalı. mesela benim burnumun estetik oldugunu kimse farkedemiyor açık yada kapalı olması farketmiyor bence açıkta daha rahat çalışıllıyor ve ince detayları açık teknikle görerek yapıyorlar benim fikrim bu talihsizlik yaşamışsın çok üzüldüm geçmiş olsun.

Diğer forumları da okudunuz mu bu şişlikler herkeste oluyor mu ve 5 6 ay kadar sürüyor mı

yani o senin yapınla alakalı bişey kiminin 1-2 ayda şişlikleri iniyor kalın deri ince derili olanlar var onların şişlikleri daha geç zamanda geçiyor beslenmeylede alakalı bişey ben dikkat etmiyorum çok fazla o şişlikleri zaten sen farkeiyorsun dışardan anlaşılmıyor

canım inşallah her şey dilediğin gibi olur. eminim şuan çok streslisindir ama hiç korkma rahat ol anlamadan geçicek. bi uyanacaksın her şey bitmiş olacak...

teşekkür ederim sedahas evet stres bastı beni acaip...biran önce herşeyin bitmiş olduğu ana gelmek istiorum..

28 martta ameliyatım vaaaaarrr kızlaarrrrr.....amanınnn...:18:

feminineciğim şimdiden geçmiş olsun. Umarım her şey istediğini gibi olur. Bu iki gün su gibi akıp gider. Ben de ameliyat olacağım günü düşündükce karnımın içinde bir şeyler oluyor. Heyecan, stres, merak hepsi var. Çabucak iyileşirsin inşallah

fotoğrafı ve süreci bizimle paylaşırsın artık bir şey sorucam tasarım derken ne kadar sürede karar verdiniz olması gereken şekle

fotoğrafı ve süreci bizimle paylaşırsın artık bir şey sorucam tasarım derken ne kadar sürede karar verdiniz olması gereken şekle

şehir dışından ist gidicem de ben direk muayene randevusu aldım emre beyden karar veremezsem mail yoluyla iletişim kurabiliyor muyuz randevuda hemen tasarım yapıyor mu eso unicorn ne diyorsunuz

Selam kizlar,

Bayadir forum'a giremiyordum sinavlar falan.. Ameliyat olali 32 gun oldu bugun tam, burnumda cok az sis var, gorenler nekadar minik bir burnun oldu diyolar bana simdiden:)) Tabi yeni yuzume benimde cevreminde alismasi gerekiyor..

Bu arada kizlar canimi sIkan bir durum var, nasil tarif edeyim tam bilmiyorum ama anlatmaya calisayim..Burunla gozumuzun birlestigi yer varya, orada benim boyle kemik sertliginde bir cikinti var, elleyince elime geliyor..bakinca fark edilmiyor ama elleyince anlayabiliyorum..korkuyorum bu kemikmidir yoksa sismidir diye.. Sizin basiniza boyle birsey geldimi? kizlar odem'le sisligin arasindaki fark nedir..

babyloon merhaba,
öncesi fotoğrafını birazdan eklerim. Tasarım için bu akşam görüşmem var. Daha hiç bir şekle karar vermiş değilim. Benim asıl istediğim çene büyütmeydi işe oradan başladım ama bu arada evlendiğim günden beri uykuda rahat nefes alamadığımı eşim söyler dururdu. Emre beye muayene olunca deviasyon olduğu ve bu sorun çözülürken dışarıdanda görüntüyü biraz düzeltmemiz gerektiğini konuştuk. Ben dışarıdan çok ciddi değişiklikler istemiyorum. Hele bu yaştan sonra minicik kalkık bir burun asla düşünemiyorum. Bakalım Emre beyin benim için yapacağı tasarım nasıl olacak. Onu da muhakkak paylaşırım.

canım senin bahsettiğin şey bendede var burunla göz aramda minik bişey mercimek tanesi kadar ufak yani böle beze gibi ellediğimde ben farkediyorum buda amelyattan sonra oldu ne oldugunu bende bilmiyorum (

canım senin bahsettiğin şey bendede var burunla göz aramda minik bişey mercimek tanesi kadar ufak yani böle beze gibi ellediğimde ben farkediyorum buda amelyattan sonra oldu ne oldugunu bende bilmiyorum (

onun ne olduğunu ben söyleyeyim size:) burun alçıdayken yüzümüz şişiyor ya o kısımlara baskı yaptığı için orada mercimek büyüklüğünde bir şişlik oluşuyor bende de oldu.hatta ilk ameliyatımda da oldu ikinci ameliyatımda da zamanla küçülüp bir süre sonra tamamen kayboluyor hiç sorun edilecek bir şey değil sıkmayın canınızı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…