Selam bayanlar :)
Aranıza yeni katıldım ve bildiğiniz üzere aynı dertten muzdaribim.
Burnumda hafif kemer var ve ucu düşük. Etrafımdakler sorun yok dese de kompleks yaptım aşırı derecede.. Babam ameliyat için destek değil olmayacak da.. Kendi paramı kazanıp yaptırmaya karar verdim. Ama fiyatların ne kadar olduğunu bilmiyorum 4.500 sanırım?
selam kizlar,
bende emre beye amaliyet olmayi düsünüyorum cok arastirdim kesinlikle cok begendim yaptigi burunlari cok dogal ve yüze yakisani yapiyor .. yurtdisindan gelicem kendime uygun bi tarih kesinlestirdktn sonra olan arkadaslara cok gecmis olsn diliyorum olmak istiyenlere bol sans...:)
sembur ve bensenben cok teşekkür ederim ii dileklriniz için...umarım sonuçtan mutlu ve çabucak iileşip dönerim foruma...:97:
merhaba :)
yeniden tüm ameliyat olmus olan arkadaslara gecmis olsun diyorum olmak isteyenlere de bol sans diliyorum :)
benim burnus tam 3 aylik olduzaman ne cabuk geciyo.. fakat bisey beni rahatsiz ediyor.. burnum daha sis bunu anliyorum da burnumun yanlari da sis.. yani yanaklarim.. gözlerimin alt kismi.. cok yumusak ve sis ici su toplamis gibi.. bilmem anlatabiliyormuyum :) türkcem biraz berbat.. ama o yanaklarimin sis olmasi beni gercekten rahatsiz etmeye basladi sürekli tepki geliyo cünki yanaklarina ne olmus falan diye.. bu nedir, ne zaman gecer bilen varmi acaba? yoksa ben kilomu aldim....
arkadaslar ben de selçuk öztunça amelıyat olmayı dusunuyorum
bilgisi olan yardım etsin lutfennnnn
Canim resim eklersen belki bizde yorum yapabiliriz, belkide sana öyle geliyor. Üc ay gecmis olsa bile birsey söylemek icin cok erken bence canim. Doktorlarin söyledigi 1 sene beklemek tamamen sisliklerin inmesi icin, ama gercekten seni rahatsiz ediyorsa Emre beyi ara derim ben.
onun ne olduğunu ben söyleyeyim size:) burun alçıdayken yüzümüz şişiyor ya o kısımlara baskı yaptığı için orada mercimek büyüklüğünde bir şişlik oluşuyor bende de oldu.hatta ilk ameliyatımda da oldu ikinci ameliyatımda da zamanla küçülüp bir süre sonra tamamen kayboluyor hiç sorun edilecek bir şey değil sıkmayın canınızı :))
emeraude cnm senindemi sag tarafindaydi bu bahsettigimiz mercimek kalinligindaki cikinti? hay allah moralim bozuldu simdi..tmm sonucda eski burunlarimizdan daha iyi oldu elbettiki simdiki burunlarimiz ama boyle birsey neden oluyorki acaba.. insallah cok belirgin olmazda herhangi bir mudaheleye gerek kalmaz ya
Evet arkadasımı ameliyat eden Yakup Avsar ama tasarım yapmadıgından bahsetti bana ve 5000€ vermis ameliyatına, arkadasım kendisi burnunu begeniyor ama hos görünmüyor ön taraftan bakınca eskisinden hiç bir fark yok burnu erkek burnu gibi onun icin bende onu gördükten sonra kararımı hemen degistirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?