- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
Merhaba ,
fotograflarinizi gorebilmem icin arkadaslik teklifimi kabul edebilir misiniz?
sedahas beni de eklersen resimlerini görmek isterim...
benide ekleeeeyin
tamam canım ekledim.
40 gün olmasına rağmen oturmuş bile.. Çok hoş görünüyor gerçekten.. hem güzel hem doğal..
tşk ederm sedahas:)
Bu arada arkadaşlar 40. gün fotolarımla yeni albüm yaptım ilgililere duyrulur :)
kızlar sizce emre bey sadece burun ucunu kaldırıp kanatları küçültse yani alçısız minik bi anesteziye ne kadar fiyat verir
cnm bnde 2si arasinda kalmistim ama baris beyde karar kildim.18 nisanda ameliyat olucam.cok arastirdim.baris bey kapali ameliyat yapio artik acik cok tercih edilmio.bide emre bey herkse ayni burnu yapio ben baris beyi oneriyorum.
baharcım sen de burdasın :))
napıyosun canım merak ettim denk gelmişken sorayım dedim nasıl oldu burnun, şişliklerin azaldı mı?
bi de istanbulda mısın hala yoksa döndün mü evine?
selam, Siz yine Emre Beye sorun ama ben kontrole gittiğimde tam bu şekilde bir talebi olan bir bayan vardı, kırıp dökme işlemi olmayacaktı, yani sadece burun ucunu kanatlarını daraltmak istiyordu onunla konuştuk biraz ve fiyat gene aynıydı 5000 tl. operasyon minikte olsa ameliyat sonuçta, Hastane yatış, aneztezi dr.nin ameliyata girmesi, ameliyathanenin ayarlanması,hemşire vs.. derken ortada burun dışı bir takım giderler var ve bu yüzden fiyat gene aynıya geliyor. Bilgine...
:) canım yeni gördüm bende ne yapayım walla şişliklerin geçmesini beliyorum :)) yavaş yavaş azalıyor şişliklerim ama daha fazlasıyla şiş v halada alışamadım yeni burnuma :) herkes yakıştıgını söyluyor ama ben hala alışamadım kötü demiyorum kesinlikle sadece alışamadım bakalım zamanla umarım gözüm alışır... hala istanbuldayım ben sanırım 3 nisanda dönüş yapacagım biraz daha burdayım anlayacagın geldim geleli amelyat falan filan hiç dışarı çıkıp gezmek için vakit bulamadım daha yeni yeni çıkıyorum şimdi istanbulda kalmayada çok alıştım dönerken nasıl olucak bilmiyorum :18: sen nasılsın resimlerini grdüm çok daha güzel olmuşssun canım gün geçtikçe daha da oturmuş yüzüne yeni burnun walla çok yakışmış güle güle kullan sende durum nasıl şişliklerin zaten kalmamıştı
bende estetik olmak istiyorum ama herkes karsı aılemde dahil tek ameliyata girmekten korkmasam bide istanbulda yasıyor olsaydım kesin gizli yaptırırdım. herkez gayet ıyı dıyor ama ben her aynaya bakmamda keske küçük olsaydı diyorum. dun ılk defa estetıklı bı burun gordum tabı estetık oldugu bellı bıle olmuyor sadece kızın eskı halını bıldıgım ıcın anladım cıdden cok guzeldı sankı kız genclesmıs.kıme yaptırdın dıe soramadım emınım emre beyde cok dogal yapıyordur keske ıstanbulda yasasaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?