Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

baharcım sen de burdasın :))
napıyosun canım merak ettim denk gelmişken sorayım dedim nasıl oldu burnun, şişliklerin azaldı mı?
bi de istanbulda mısın hala yoksa döndün mü evine?

Son düzenleme:
40 gün olmasına rağmen oturmuş bile.. Çok hoş görünüyor gerçekten.. hem güzel hem doğal..

çok teşekkür ederim.
benim önceliğim doğallıktı zaten. öyle de oldu diye düşünüyorum Emre Bey sağolsun.
sizlerin de beğenmesi daha da mutlu ediyor beni :)

bende estetik olmak istiyorum ama herkes karsı aılemde dahil tek ameliyata girmekten korkmasam bide istanbulda yasıyor olsaydım kesin gizli yaptırırdım. herkez gayet ıyı dıyor ama ben her aynaya bakmamda keske küçük olsaydı diyorum. dun ılk defa estetıklı bı burun gordum tabı estetık oldugu bellı bıle olmuyor sadece kızın eskı halını bıldıgım ıcın anladım cıdden cok guzeldı sankı kız genclesmıs.kıme yaptırdın dıe soramadım emınım emre beyde cok dogal yapıyordur keske ıstanbulda yasasaydım...

kızlar sizce emre bey sadece burun ucunu kaldırıp kanatları küçültse yani alçısız minik bi anesteziye ne kadar fiyat verir

selam, Siz yine Emre Beye sorun ama ben kontrole gittiğimde tam bu şekilde bir talebi olan bir bayan vardı, kırıp dökme işlemi olmayacaktı, yani sadece burun ucunu kanatlarını daraltmak istiyordu onunla konuştuk biraz ve fiyat gene aynıydı 5000 tl. operasyon minikte olsa ameliyat sonuçta, Hastane yatış, aneztezi dr.nin ameliyata girmesi, ameliyathanenin ayarlanması,hemşire vs.. derken ortada burun dışı bir takım giderler var ve bu yüzden fiyat gene aynıya geliyor. Bilgine...

cnm bnde 2si arasinda kalmistim ama baris beyde karar kildim.18 nisanda ameliyat olucam.cok arastirdim.baris bey kapali ameliyat yapio artik acik cok tercih edilmio.bide emre bey herkse ayni burnu yapio ben baris beyi oneriyorum.

Sevgili glorias, aynı burun derken nasıl yanii ? Ben de ameliyat oldum ve sık sık kontrole gidiyorum gittiğimde de bir yığın hastasıyla karşılaşıyorum ve hiç benimkine benzeyen bir burun göremedim açıkçası Tamam oldu ki kabul ettik, tühh burunlar aynı olmuş ama tıpa tıp aynı burun bile herkeste faklı karakteristik bir görüntü arzeder çünkü herkesin kaşı gözü ağzı birbirinden farklı.

İkincisi, farklı burun derken kaç çeşit burun vardır ki zaten ?? 100 çeşit mi ???
.Dümdüz sırtı olan kavisi ve kalkıklığı olmayan burun,
.Az kavisli-az kalkık burun,
.Orta kavisli-orta kalkık burun,
.Çok kavisli-çok kalkık burun... Yada bunları kendi aralarında karıştırıp tekrar kombine ettiğinde çıksa çıksa 5-6 çeşit burun profili çıkar en fazla . Genel de insanlar artık doğallıktan yana olduğu için az kavisli- az kalkık yada orta kavisli- orta kalkık burunu tercih ediyor. Yelpaze daralıyor anlayacağın

Siz ne tarz bişey istemiştiniz? Dümdüz sırtı olan- çok kalkık mı ? Yoksa çok kavisli-sıfır kalkık mı?

baharcım sen de burdasın :))
napıyosun canım merak ettim denk gelmişken sorayım dedim nasıl oldu burnun, şişliklerin azaldı mı?
bi de istanbulda mısın hala yoksa döndün mü evine?

:) canım yeni gördüm bende ne yapayım walla şişliklerin geçmesini beliyorum :)) yavaş yavaş azalıyor şişliklerim ama daha fazlasıyla şiş v halada alışamadım yeni burnuma :) herkes yakıştıgını söyluyor ama ben hala alışamadım kötü demiyorum kesinlikle sadece alışamadım bakalım zamanla umarım gözüm alışır... hala istanbuldayım ben sanırım 3 nisanda dönüş yapacagım biraz daha burdayım anlayacagın geldim geleli amelyat falan filan hiç dışarı çıkıp gezmek için vakit bulamadım daha yeni yeni çıkıyorum şimdi istanbulda kalmayada çok alıştım dönerken nasıl olucak bilmiyorum :18: sen nasılsın resimlerini grdüm çok daha güzel olmuşssun canım gün geçtikçe daha da oturmuş yüzüne yeni burnun walla çok yakışmış güle güle kullan sende durum nasıl şişliklerin zaten kalmamıştı

saol cnm bilgiler için haklı olabilirsin ön bilgim olmuş oldu tekrar saol

canım eminim çok güzel olmuştur burnun. bi ara yeni fotoğraf koy da bakalım:)
benim durum iyi ya fena değil şişlikler konusunda şanslıyım çabuk geçiyor benimki ama tabi hala hergün sadece benim farkedebildiğim küçük değişiklikler oluyor sanki. hatta biara ufak bi kemer oluştu burnumda, baya bi taktım ona, sonra baktım yavaş yavaş geçiyor ödemmiş demek ki. her sabah heyecanla bakıyorum aynaya bugün bi fark var mı diye:) ama tabi daha yeniyiz çok normal bunlar. çok şükür pek bi sorun yaşamadım yani.
sen de baya kalmışsın istanbulda, bir ayın dolmadan gideceğini söylüyordun yanlış hatırlamıyorsam, dönmüşsündür diye düşünmüştüm o yüzden. gez tabi ya ameliyat stresini at da öyle dön. fazla da yorma kendini, biliyosun yeni burunlarımız hala çok duyarlı yorulmaya, yanlış beslenmeye vs.

canım bahsettiğin ailelerle ilgili direnme sürecini birçoğumuz yaşadık, yaşıyoruz. bence aileni ikna etmenin en iyi yöntemi sadece bilgilenmek bahanesiyle bir doktorla görüştürmek. mesela Emre Bey görüşmeler için ücret almıyor. aileni onunla görüştürsen eminim fikirleri değişecektir. biz de ilk görüşmeye gittiğimizde bi gidelim fikir alalım diye gittik, Emre Bey o kadar güven veriyordu ki görüşmeden çıktığımızda hiç kararsızlık kalmadı kesin ameliyat kararı verdik. aynı şekilde sen de bi yolunu bulup bi görüştürsen onların da şüpheleri azalır ikna etmen daha kolay olur belki. çünkü rinoplasti artık eskisi gibi zor ve sorunlu bi operasyon değil, aileler tabiki başta şüpheyle bakıyorlar ama bir uzmanla görüştüklerinde sandıkları gibi bişey olmadığını anlıyorlar diye düşünüyorum. bi dene istersen...

kızlar burnumun 5ayı doldu hala biraz şişlik olmasına rağmen foto ekledim.ilk ameliyat olduğunuzda o şişler hiç değişmeyecek gibi geliyor hatta bilenler var yazmıştım çok şiş napcam ben filan diye buraya da ama gerçekten zamanla güzelleşiyor burun , her gün farklı bir burunla uyanıyordum ilk zamanlar :) insan zor sabrediyor biliyorum ama gerçekten beklemek gerekiyor , burnunuza cici bakınn =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…