Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

kızlar sizce emre bey sadece burun ucunu kaldırıp kanatları küçültse yani alçısız minik bi anesteziye ne kadar fiyat verir

kızlar sizce emre bey sadece burun ucunu kaldırıp kanatları küçültse yani alçısız minik bi anesteziye ne kadar fiyat verir

Bilemiyorum Emre Bey hiç pazarlıksız herkese aynı fiyatı veriyor bildiğim kadarıyla. Ama tabi daha farklı hafif bi operasyon olursa farkeder mi bilemiyorum ama pek sanmıyorum burun ucun kalkacak sonuçta, normal rinoplasti yani. Yine de görüşmekte fayda var.

Bilemiyorum Emre Bey hiç pazarlıksız herkese aynı fiyatı veriyor bildiğim kadarıyla. Ama tabi daha farklı hafif bi operasyon olursa farkeder mi bilemiyorum ama pek sanmıyorum burun ucun kalkacak sonuçta, normal rinoplasti yani. Yine de görüşmekte fayda var.

cnm operasyon 10 15 dk sürüyo ve kemiğe girmiyor bana da 3 4 milyar fyt veremez:S

belki acinca durum degiscek kemige girmesi gerekcek:S dakikaya gore mi belirlio emre bey fiyatlari:))sonucta estetik mudahale siz arayip sorun bence:)

hyr cnm 10 dk şu kadar para ediyo 20 dk bu kadar değil sadece minik bi operasyon deri ve içindeki kıkırdağın uç tarafta kesilip biçilmesi her estetik kötü bi burnu düzeltmek kemiği törpülemek demek deil zaten adı da mini rinoplasti minik bi rötüş burnu yeniden yapmıyor allah aşkına

:40:

Esma Hanım bence yanlış bi kanıdasınız,yani Emre Bey e bu teklifi sundugunuzda böyle bişiyin olamicagını size söylicektir.Belirli bi rakam vardır ve Emre Bey hastalarıyla asla böyle bi pazarlıga girmez..

cnm araştırdığım konuştuğum doktorlar var ve tabiki fiyat önemli ve pazarlıkta önemli bana şu kadar paraya yapın diye de bi pazarlık değil ve doğal olarak minik bi müdahalenin fiyat olarak daha az olcağı söylendi fiyat aralığı vardır belli aralıklardır ve o aralıkta bi fiyat verir diyosan o başkadır

hyr cnm 10 dk şu kadar para ediyo 20 dk bu kadar değil sadece minik bi operasyon deri ve içindeki kıkırdağın uç tarafta kesilip biçilmesi her estetik kötü bi burnu düzeltmek kemiği törpülemek demek deil zaten adı da mini rinoplasti minik bi rötüş burnu yeniden yapmıyor allah aşkına

Burun ameliyatları çok nitelikli ve hassas çalışılması gereken operasyonlardır. İyi cerrahlar gerektiği yerlerde zaten ince aletlerle ve hassas tekniklerle çalışırlar. Ancak bu durum, bizim, bu işleme mikro / mini adını vermemizi gerektirmez. Mikro rinoplasti mini rinoplasti yaptığını iddia edenleri ben hiçbir bilimsel toplantıda bugüne kadar görmedim. Ayrıca bu konuda hiçbir bilimsel yayınlarına da rastlamadım. Mikro rinoplasti mini rinoplasti ifadesi, insanları kandırmaya yönelik bir yalandır." demis unlu bir cerrah:)) inanma sen mikro rinoplasti mini rinoplasti:)) yok ole bisii:) ayrica ameliyatli bir buruna rotus yapilir sen rev.musun?

hyr olmadım bu yaz olacağım tamam cnm sormadım kabul edin sadece söylemek istediğim operasyon sadece burun kanatlarına müdahale edilen operasyondu

hyr olmadım bu yaz olacağım tamam cnm sormadım kabul edin sadece söylemek istediğim operasyon sadece burun kanatlarına müdahale edilen operasyondu

cnm benim ben sadece mini rinoplasti die biseyin olduguna inanmiorum komik gelior bana:)..emre bey yapar mi bilmiorum ara sor en ii cevabi kendisi verir:)

Back