Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

puffcum resimlerine baktımda senn burun deliklerinin büyüklüğü ne kadar cnm:=)

dur sana alttan bi resim cekiyim :)))))))))

picture.php

Evcadisi senin neyin vardi ? ne icin olacaksin saglikmi orasini kacirdim ben heralde resmin varmi bakayim

Evcadisi senin neyin vardi ? ne icin olacaksin saglikmi orasini kacirdim ben heralde resmin varmi bakayim

benim kemer var canım burnumda...aslında hiç cesaretim yok..annem de hiç istemiyo ameliyat olmamı ama ben olmak istiyorum..kendimi daha iyi hissedeceğime inanıyorum...bir resmimi koyayım...eyvahedigeldismile

Kemerli burunlarda zaten sonuc nerdeyse hep mükemmel oluyor , koskocaman kk da benim gibi bir burunlu arkadas bulamadim kendime :))) Tekrardan sesleniyorum arkadaslar benim gibi kalin kemikli olupta emre beye ameliyat yaptiran varmi ??? zaten bende karar verdim simdi bir sekilde planlamaya calisiyorum insallah Evcadisi istedigin gibi olur senin burnunda

Kemerli burunlarda zaten sonuc nerdeyse hep mükemmel oluyor , koskocaman kk da benim gibi bir burunlu arkadas bulamadim kendime :))) Tekrardan sesleniyorum arkadaslar benim gibi kalin kemikli olupta emre beye ameliyat yaptiran varmi ??? zaten bende karar verdim simdi bir sekilde planlamaya calisiyorum insallah Evcadisi istedigin gibi olur senin burnunda

nasıl kalın kemikli canım...bi resim koysana bakalım...
bu arada teşekkr ederim..inşallah dilediğim gibi olur..aklinialirimsmile

Ev cadisi özel albumde resimlerim var canim ordan görebilirsin resimlerimi .. arkadaslik teklifimi kabul edersen. gercekten karar vermek ve bu olayi gerceklestirmek zor asama o yüzden bütün arkadaslar icin dua edecegim herkesin istedigi gibi burnusu olsun diye :) Olan arkadaslarinkide düsmesin sismesin akmasin sarkmasin ... Öptüm

Ev cadisi özel albumde resimlerim var canim ordan görebilirsin resimlerimi .. arkadaslik teklifimi kabul edersen. gercekten karar vermek ve bu olayi gerceklestirmek zor asama o yüzden bütün arkadaslar icin dua edecegim herkesin istedigi gibi burnusu olsun diye :) Olan arkadaslarinkide düsmesin sismesin akmasin sarkmasin ... Öptüm

ayyy canım amin yaa..ben zaten şuanda tam karar vermş değilim..her an korkup kaçabilirim....:sinifsinif:

puff petek dıncozun gıbı olmus burnun cok kibar zarif bi burun ucu

fındık koydu Emre bey burnumun ucuna :roflol: Ama Emre bey petek dinçözün burnunu hic begenmiyo.. realde gördum çok kötü olmuş dedi.. kimsenin burnunu o kadar oyup küçültmez, hersey limitinde guzel :) benim burnum kücük ama o kadar oyuk yada kalkık değil.. ama evet anımsatıyo biraz minikliği filan :) abimde bandajlarım acık gördüğünde tıpkı Cansu derenin burnu olmuş dedi..

gerçekten tasarımın çok güzel olmuş puff..bu konuda çok iyisin..mesela burun ucunu da küçültmüşsün..doktorlar da burun ucunu küçültebilir dimi? belki size saçma gelecek ama yaşadığım endişelerden biri de burun ucumun bir miktar kaldırılarak gene burnumun uzun ve büyük gözükmesi..çünkü burun ucum da büyük ve uzun benim ..sadece kaldırılarak çok ta hoş bir şey olmaz kanımca..

fındık koydu Emre bey burnumun ucuna :roflol: Ama Emre bey petek dinçözün burnunu hic begenmiyo.. realde gördum çok kötü olmuş dedi.. kimsenin burnunu o kadar oyup küçültmez, hersey limitinde guzel :) benim burnum kücük ama o kadar oyuk yada kalkık değil.. ama evet anımsatıyo biraz minikliği filan :) abimde bandajlarım acık gördüğünde tıpkı Cansu derenin burnu olmuş dedi..

puff ne şanslısın canım yaa.. ama önceki burnun da küçükmüş zaten..
Emre bey gördüğünde boy uzun,omuz geniş sana uzun burun gider deyince :KK43:( ya ama ben öyle istemiyorum...görüştüğümden beri aklıma takıldı pofff :KK43:(

gerçekten tasarımın çok güzel olmuş puff..bu konuda çok iyisin..mesela burun ucunu da küçültmüşsün..doktorlar da burun ucunu küçültebilir dimi? belki size saçma gelecek ama yaşadığım endişelerden biri de burun ucumun bir miktar kaldırılarak gene burnumun uzun ve büyük gözükmesi..çünkü burun ucum da büyük ve uzun benim ..sadece kaldırılarak çok ta hoş bir şey olmaz kanımca..

cnm o sıkıntıyı bende duydum görüşmeye gitmeden once.. ama ben kesin kararlarımı vermiştim.. ne istediğimi biliyodum.. tabiki isteklerimin gercekci olması şartıyla.. eski burnumun ucunu yukarı kaldırdığımda yandan bana ucu uzun görünüyodu.. funda arara benzerim diye korktum :))) Emre beye bütün endişelerimi tek tek anlattım.. burnumun ucunun yandan görünüşte kesinlikle uzun olmasini istemiyorum uygun mudur dedim.. o zaman senin projektörü kısa tutucaz dedi.. (projektör diyolarmış doktorlar ona öğrenmiş oldum) ve ameliyata girerken yanına alıcağı dosyasına not aldı.. konuşurken zaten sürekli not alıyo çizimler üzerinde.. :)) ve dediği gibide yaptı sağolsun.. benimde boyum uzun (1.73) ama çıtı pıtı bi tipim var.. yüzümün hatlarıda gercekten ufak.. minik burun isteme sebebim buydu.. 2 gün once sağlık ocağına gittim ilac yazdiricam diye.. numara veren kadın velinle beraber gel demez mi.. ben bi koptum ki ne velisi dedim ya.. kaç yaşındasın ki dedi.. üzerinize afiyet 24 dedim :)))))

.......
burnunuzda önden olan problemleriniz mutlaka düzeltilecek,burnunuzun yüzünüz ile daha dengeli olması içim küçültme yapılacak.Fotoğraf çalışmasını yapıp göndermiyoruz,malesef burada hasta ile birlikte 4-5 tasarım yapıyoruz.Bu arada imkansız diye bir şey yoktur.

yukardaki yaziyi emre bey göndermisti bana ben kücük bir burun imkansizmi diye sormustum :KK70: shirley arkadasim paylasayim istedim

puffcum saoL cnm ben kesin karar verdim banane ben senn burnundan istiyorum bi burun bu kadarmı güzel görünür ya..

X