sol burun kanadımın üzerinde sağa göre daha fazla bir şişlik var.ama sanırım eklenen kıkırdaktan dolayıdır.Çünkü Nerelere ne kadar takviye yapıldığını ben bilmiyorum.Doktorumla konuştum.Bana dokunun kaynaşmasının iyileşme sürecinin burunun her yerinde eşit olmayacağını söyledi.Gerçekte öyle.Bu arada gündüzleri daha çok şiş oluyor akşama kadar burnum daha bi zarifleşiyor
sol burun kanadımın üzerinde sağa göre daha fazla bir şişlik var.ama sanırım eklenen kıkırdaktan dolayıdır.Çünkü Nerelere ne kadar takviye yapıldığını ben bilmiyorum.Doktorumla konuştum.Bana dokunun kaynaşmasının iyileşme sürecinin burunun her yerinde eşit olmayacağını söyledi.Gerçekte öyle.Bu arada gündüzleri daha çok şiş oluyor akşama kadar burnum daha bi zarifleşiyor
arkadaşlar bende emre beye randevu aldım , hep iyi şeyler duyuyorum hakkında ,bi şikayeti olan var mı ?
Forum ahalisi..Yağmurluk başlıklarda düzenleme yapmaya başlamış.. güzel de oluyor ama oturması biraz zaman alır sanırım.. görmeyen vardır diye buraya da yazayım dedim..
Artık herkes doktoruyla iligili 5-10 başlık açamayacakmış hepsi şu aşağıda gördüğünüz başlıkta toplanacakmış..
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...mre-ilhan-hasta-yorumlari-burun-estetigi.html
Oyüzden isterseniz size ait olan başlığı -"Burun Estetiği" ana başlığında açtığınız başlığın linkini- yukardaki başlık içine kopyalayın.. daha doğrusu Yağmurluk başlıklarınızı kopyalayabilirsiniz demiş eğer ben yanlış anlamadıysam..Böylece hepimizin başlığı tek bi başlıkta toplaşmış olacak..
Fotoğraflar özel albüm olmaya devamm:s.. ya foto konusunda bişi yapasım var aslında ama yazarım bi ara, ok diyen arkadaşlarla yaparız.. öyle tek başıma yapabileceğim bişi değil..
Ha bu arada henüz ameliyat olmamış arkadaşlara da şöyle söyleyeyim.. şişlik bir şikayet sebebi değildir arkadaşlar, ona şikayet denmez yani. Adı üstünde şişlik, elbet bi gün inecek.. sizin derinizi, etinizi doktor yaratmıyor ki sorumlusu o olsun, o iyileştrsin bi solukta..bünyeniz ne zaman izin verirse (SİZE BAĞLI BİR DURUM) o zaman inecek..
Kaldı ki ben ve daha bir çokları bandaj çıktıktan sonra bi miktar daha şişme olduğunu, hatta 1. ay sonrasında bi miktar daha şiştiğini, fotoğraf çekemediğimiz zamanlar bile olduğunu hep yazdık.. o psikoloji de tamamen hasta psikolojisi..bi değişim atlatıyoruz, iyiye gitmesini beklerken şişme olunca çıldırıyo insan ne yapacağını şaşırıyo.. gelip buraya yazıyo meselap
Bekleyen, sabreden herkes emin olun mutlu oluyo.. ameliyat sonrası tamamen sizin sorumluluğunuzda, yani burun çökmesi, yamulması vs gibi çok ciddi, revizyon ameliyatı gerektirecek sorunlar yoksa eğer -ki hiç duymadım ben Emre Bey'in böyle bi hastası olduğunu-(pürüzle karıştırmayalım, o da zaman zaman herkeste olabilir) diğer geriye kalan şişlik morluk, eşitsizlik konuları bir süre sonra geçecek.. dokuların iyileşmesiyle, burunun yüzünüze oturmasıyla olacak bişi..
Ayrıca yanlış anlaşılma var.. 15. günde normal yaşama dönmek demek işinize gücünüze başlamak, sosyal yaşamınıza dönmek demek.. burundaki tüm şişlik ve morlukların sıfıra inmesi demek değil.. Zaten ameliyatınızdan 1-2 hafta sonra size göre çok şiş bi burunu, bakacaksınız ki kimse farketmiyor bile.. yani aslında dışardaki adam için gayet "normal"siniz..
Sıfır şişlik ve morluk sonucuna erişilebilen ameliyat henüz keşfedilmedi.. varsa yaptığını söyleyen, gülünüz geçiniz.. morluk yok diyosa biri, o onun burun yapısından kaynaklanıyordur.. ki en yakın örnek baharkaynak nickli arkadaş mesela.. sıfır morlukla atlattı maaşallah hiç morarmadı.. şimdi o morarmadı diye siz de mi morarmayacaksınız? ya da ben 3 gün morardım diye siz de mi moraracaksınız? burunda alçı varken (ilk beş gün) evde yatarken morluk olsa ne olurr olmasa ne olur..size sonucunda çıkacak şekil ve alacağınız nefes lazım..
öperce
tşk. ederim içimi rahatlattın. bende farkındayım durumun kişiden kişiye değiştiğine ama son yazılarda hep olumsuzluklar vardı, daha henüz yolun başında olan biri için korkutucu bir durum doğal olarak.. inş. çabucak atlatırız
ben ameliyata karar verene kadar herkes olumluydu sonra herkeste bi gariplik olmaya başladı. 15 güne kadar normal hayata dönmeye ne oldu ya? 2 ay 3 ay 5 ay olmuş herkeste sorun var
benim burnumun sol tarafında küçük ve sinrbozucu bir et ben var acaba emre bey onu alabilir mi yoksa estetik uzmanına mı ihtiyaç var bunla ilgili bilgisi olan var mı
.............................................................
kızlar bugun emre beyle görüşmem var şişlik için birazdan evden çıkacagım evim uzak oldugu için ancak iletmemi istediğiniz bişey var mı??
baharcim rica etsem emre beye sorarmisin, burnumda tamponlarla birlikte yanlislikla cikan ve orada tekrar diktigi dikis hala dusmedi, ev doktorumami gidip aldirayim o dikisi??
25 yazi gerekli
Ama bir sorum var:
kavisli burun yapiyor galiba, onu kizlar mi istiyor yada Emre Ilhan beyin özeliyi mi?
Ama bir sorum var:
kavisli burun yapiyor galiba, onu kizlar mi istiyor yada Emre Ilhan beyin özeliyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?