Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Sana da üzüldüm inş. hemencecik geçer.. Bol bol yeşilçay iç ve dinlen iyice.... inş. çok kısa sürede bunları hatırlamayacağın kadar güzel olur herşey ... Ya aklıma takıldı kaçtır soruyorum cvp alamadım, ameliyat sonrası direk çıkıyomuyuz yoksa 1 gece mutlaka kalınıyor mu

çoook korkuyorum,estetik konusunda biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:

canım bende senin gibiydim çok korkuyordum şimdi sana ne desem inanamazsın dersin nasıl yani çok şişmiş morarmşssınız dersin bende inanmıyordum emin ol ki amelyat gününe kadar amelyattan vazgeçmek istiyordum ama bak amelyat oldum amelyattan sonra uyandıgım da inanki ağrım olmadı hatta anneme döndüm dedim ki bu ne ya bu amelyat mı yani şimdi dedim :)) ilk 48 saat şişlik oluyor biraz sızlıyor o da agrı kesicilerle geçiyor kii agrı kesiciye bile gerek kalmıyor çünkü dayanılmayacak bi ağrı çekmiyorsun. korkma biraz cesaret hatta amelyattan sonra keşke ben bunu daha önce olsaydım diyeceksin ve şimdi ben diyorum ki allah korusun burnumda problem olsa hiç korkmam 2.inci bi amelyata gözü kapalı giderim emin ol. hiç korkma

teşekkür ederim canım ya inşallah geçer bi an önce ya bende sıkıntılardayım zaten böle evde otur otur bu güzel havalarda bide ben yurt dısında yaşıyorum geldim dönücem bişey anlamadım yani geldiğimden.. amelyattan sonra 1 gece yatıyoruz mutlaka emre bey 1 gece yatırıyor

konustunmu canim emre beyle sislerini ne dedi ?? simdi nasilsin göz agrin bas agrin ??
bende öyle birsey olmamisti yaa ama günes degildi ozamanlar ondandir belkide :26::26:

agrı kesici minoset aldım şimdi agrım geçti geçici bi süremi kalıcımı bilmiyorum ilacın etkisi geçince belli olucak. emre beye ulaşamadım asistanlarını aradım anlattım ben sizi arıyacagım dediler dönüş yapmadılar şimdi face'ye bakıyorum girerse ordan soracagım. ama şişliklerim full arttı çok rahatsızım o konuda sanki bırde burnumu mandalla sıkmışssın gibi o şişliklerden öyle hissediyorum ( umarım geçer. ben dikkat etmedim sanırım pek cahiilik ettim (

1 gece yattığımızda hastaneye ayrıca para ödüyormuyuz arkadaşlar yoksa emre beyin verdiği fiyata dahil mi gece yatışta

bende senin gibi hic dinlenmemistim ilk zamanlarda , ve geceleri yattigimda resmen kalbim burnumda atiyordu , zonkluyordu hep... zamanla allahtan düzeldi .. insallah seninkide biran önce gecer

Cnm özelden msj atamıorum o yüzden burdan yazıcam mecburen. Ne demek rica ederim mutlu olmana çok sevindim bu kararda yardımcı olduysam ne mutlu bana resimlerini beklicem sabırsızlıkla. Gelinlik provaları falan heyecan dorukta desene D çok mutlu oldum msjına daha da güzel olucak düğüne kadar iiki yaptırdın önceden şimdi süper olucak resimlerr ) benim burnum gayet ii durumda bu aralar özellikle şişleri epey indi sabahları şişerdi normalde ama şimdi o da gidio yavaş yavaş çok memnunum çok mutluyum çok tşk ederimmm :))))

Heyecan hatsafada:)handecim şiş şiş şişşş bu burun aman Allahım bu sabah daha çok şiş olmuşum sabır diyorum beklicem şekli dün daha bi belirgindi bugün fazlasıyla şişmiş temmuz 30 olduguna göre 5 ay diyebiliriz dügüne umarım geçicek şişler tekrar teşekkürler,Allahım nazarlardan saklasın diyorum o halde:)öpüyorum canım

canım ben ameliyatdan inanki hiç korkmuyorum.benim derdim ameliyat sonrası üşümek
derdime bak değil mi.komik geliyor insanlara.
birde işte oğluşum kafa goz daldıgı ıcın ne olacak onu merak edıyorum.

çoook korkuyorum,estetik konusunda biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:

bi dis hekimine hastasi korkuyorum demis.hekim donup `` korkunun ecele faydasi yok`` demis.
hiccccccc korkma canim.daha once ameliyat oldugum icin biliyorum.ameliyathaneye girmenle 2 dk sonra uyuman bir oluyor.hic bisey hissetmiyorsun.ameliyatdan sonrada oyle agri sizi olacagini sanmiyorum zaten.olsada artik dunya kadar, etkili agri kesiciler var.
benim ablam burun icinden ameliyat oldu.2 saat sonra kalktik eve gittik.

yüzüne çok dikkat et cnm bebişini kucağına aldığında ellerinde olsun hep gözün kucağına almamaya çalış mecbur kalmadıkça dicem ama o nasıl olcak bakınırken bu ifadeyi buldum

o biraz zor olacakmis gibi geliyor.su an 1 yil 4 gunluk minik askim ve dokunmatik bir bebek. o vakte kadar bu huyuu gecermi bilmiyorum.
ne olurdu benim burnumda oglusum ve kocam gibi minnak bisi olsaydi Allah dan babasina benzemis oglum.

simdiki aklim olsa evlenmeden once yaptirirdim bende.hem dugun resimlerim guzel olurdu hemde oglum beni ameliyatdan sonra gorunce travma yasarmi diye dusunmezdim.

6 msj daha yazdıktan sonra bende albümlere bakabilicem inş. şuan 5 kaldı 85 msj sonundada özelden msj atabilicem inş. offffff

Çok teşekkur ederim. Göz altlarımda aynen dedigin gibi çöküklük var. Emre bey yağ enjeksiyonu konusunda tecrübeli di mi? Bana mail adresimden resim gönderebilirsen çok sevinirim.

Kızlarrrrrrrr bugün daha 15.günüm dogal olarak şişim hatta fazlasıyla o problem degil benim için ama burun deliklerimde asimetriklik var yani birbirinden farklı duruyo(kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var çok stres yaptım ben ya(

Son düzenleme:

özeldende yazdim burdanda yaziyorum...
burun deliklerim ilk basta sisliklerden dolayi cok farkliydi ve kendi kendimi yiyordum kesin düzelmez diyordum hatta emre bey düzelir dediginde nasil ya baya fark var iste demistim icimden hatta emre beye burun delikleri icin ameliyat olsam tekrardan diye sormustum o derece inanamistim yani

bütün bunu yasamis arkadaslarda aynini söyleyeceklerdir benimki düzeldi, burun delikleri oyuncak ´hamur gibi oluyor sislige göre sekil degistiriyorlar ... ..

Kızlarrr! Amelyiat günüm Salııı.. Bööle bi heyecan bastı benii- korku deil bunun adı da böle meraktan heyecanlanmak gibi enteresan bi duygu.. Emre Bey gerçekleştircek ameliyatımı.. ve ben ona çok güveniyorum,e tabi sizin ona güvenmeniz onun güler yüzü ve özgüveni beni ikna etti.. Artık geri dönüş yok yahu bunu tecrüben eden güzeller!bana Lütfen şunları söleyin 1-tamponla nefes alınabiliomuş doğrumu -2-ameliyat sonrası hissettiğiniz duygu nedir,3-bu işin en zor kısmı nedir- 4-tampon çıkarken acıyomu.. Bunların hepsini her ameliyat olan farklı tatmıştır elbet-ama ortak bi Noktası vardır die düşünürm - bide hemşire kötü kötü şeyler okuomuş onlar pskolojinizi bozmadımı ayol umursamazımdır normal de ne bilim anladınız siz onu,hadi kızlarrr moral werin bana

Son düzenleme:
Çok teşekkur ederim. Göz altlarımda aynen dedigin gibi çöküklük var. Emre bey yağ enjeksiyonu konusunda tecrübeli di mi? Bana mail adresimden resim gönderebilirsen çok sevinirim.

evet canım burda bi çok kişi burun ameliyatıyla birlikte çene dudak elmacık kemiklerine yağ enjeksiyonu yaptırdı güvenerek ama göz altı konusunda pek bi araştırmam olmadı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…