canım ama herkes bir olmayabilir. bana amelyattan sonra herkes hiç şişmemişssin hiç morarmamışssın dediler bende yediklerime dikkat etmedim dinlenmem gereken yerde ben hiç dinlenmedim istirahat etmedim bandajlar çıktı benim burnum şişti yani herkeste böyle olacak diye bişey yok inanki mesela ben kontrole gittiğimde en son bi bayan vardı 25 günüydü şişlik herşey inmişti resmen burnunun şekli oturmuştu yani herkesin bünyesi bir değil o yüzden endişelenme bende oldu send olmaz
çoook korkuyorum,estetik konusunda biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:
Sana da üzüldüm inş. hemencecik geçer.. Bol bol yeşilçay iç ve dinlen iyice.... inş. çok kısa sürede bunları hatırlamayacağın kadar güzel olur herşey ... Ya aklıma takıldı kaçtır soruyorum cvp alamadım, ameliyat sonrası direk çıkıyomuyuz yoksa 1 gece mutlaka kalınıyor mu
konustunmu canim emre beyle sislerini ne dedi ?? simdi nasilsin göz agrin bas agrin ??
bende öyle birsey olmamisti yaa ama günes degildi ozamanlar ondandir belkide :26::26:
agrı kesici minoset aldım şimdi agrım geçti geçici bi süremi kalıcımı bilmiyorum ilacın etkisi geçince belli olucak. emre beye ulaşamadım asistanlarını aradım anlattım ben sizi arıyacagım dediler dönüş yapmadılar şimdi face'ye bakıyorum girerse ordan soracagım. ama şişliklerim full arttı çok rahatsızım o konuda sanki bırde burnumu mandalla sıkmışssın gibi o şişliklerden öyle hissediyorum( umarım geçer. ben dikkat etmedim sanırım pek cahiilik ettim (
1 gece yattığımızda hastaneye ayrıca para ödüyormuyuz arkadaşlar yoksa emre beyin verdiği fiyata dahil mi gece yatışta
herşey verdiğin o ücrete dahil tahlilllerin herşeyin
agrı kesici minoset aldım şimdi agrım geçti geçici bi süremi kalıcımı bilmiyorum ilacın etkisi geçince belli olucak. emre beye ulaşamadım asistanlarını aradım anlattım ben sizi arıyacagım dediler dönüş yapmadılar şimdi face'ye bakıyorum girerse ordan soracagım. ama şişliklerim full arttı çok rahatsızım o konuda sanki bırde burnumu mandalla sıkmışssın gibi o şişliklerden öyle hissediyorum( umarım geçer. ben dikkat etmedim sanırım pek cahiilik ettim (
sağol cnm.. ya bişey dicem senin bu kadar pc. başında olman bile bence senin için zararlıdır..
bende senin gibi hic dinlenmemistim ilk zamanlarda , ve geceleri yattigimda resmen kalbim burnumda atiyordu , zonkluyordu hep... zamanla allahtan düzeldi .. insallah seninkide biran önce gecer
Evet canım alışıcaz tabii ama benim dügün 30 temmuz o zaman kadar iner inşallah,şu burun deliklerinin farkı bi insecanım ben şimdi bişiler yicem kapıyorum daha sonra yine konuşuruz by by,bu arada sıkma canını gülmek ve aglamak gibi mimiklerden uzak dur şişme sakın kasmada..
Cnm özelden msj atamıorum o yüzden burdan yazıcam mecburen. Ne demek rica ederim mutlu olmana çok sevindim bu kararda yardımcı olduysam ne mutlu bana resimlerini beklicem sabırsızlıkla. Gelinlik provaları falan heyecan dorukta deseneD çok mutlu oldum msjına daha da güzel olucak düğüne kadar iiki yaptırdın önceden şimdi süper olucak resimlerr ) benim burnum gayet ii durumda bu aralar özellikle şişleri epey indi sabahları şişerdi normalde ama şimdi o da gidio yavaş yavaş çok memnunum çok mutluyum çok tşk ederimmm :))))
evet emre bey söylediği fiyata yapıyor amelyatları pazarlık falanda yapmıyor. hiç korkmayın ya amelyat gercekten agrılı değil sadece istirahat etmeniz lazım amelyattan sonra bol bol istirahat lazım onun dısında gercekten bişey yok ağrı konusunda. tabi tuzlu yememek lazım. şişlikler oluyor bunu emre bey kendi söylüyor zaten normal oldugunu 2 ay daha fazla dikkat etmek gerekli ama inanaın ki zaman geçiyor ben amelyat olalı sanki dün gibi ama baktıgımda 22 gün olmuş.
çoook korkuyorum,estetik konusunda biraz cesarete ihtiyacım var sanırım :18:
yüzüne çok dikkat et cnm bebişini kucağına aldığında ellerinde olsun hep gözün kucağına almamaya çalış mecbur kalmadıkça dicem ama o nasıl olcakbakınırken bu ifadeyi buldum
Cnm özelden msj atamıorum o yüzden burdan yazıcam mecburen. Ne demek rica ederim mutlu olmana çok sevindim bu kararda yardımcı olduysam ne mutlu bana resimlerini beklicem sabırsızlıkla. Gelinlik provaları falan heyecan dorukta deseneD çok mutlu oldum msjına daha da güzel olucak düğüne kadar iiki yaptırdın önceden şimdi süper olucak resimlerr ) benim burnum gayet ii durumda bu aralar özellikle şişleri epey indi sabahları şişerdi normalde ama şimdi o da gidio yavaş yavaş çok memnunum çok mutluyum çok tşk ederimmm :))))
Cok gecmis olsun Feverand devaminin güzel ve rahat gecmesi dilekleriyle canim
ben elmacık kemiklerime bide dudaklarıma yaptırdım cnm alt dudağım biraz indi ama üst dudağımda belirgin baya üst dudak geç iniyormuş sanırım yağ enjeksiyonuda zamanla oturan bişeymiş cnm onuda zamana bıraktım diyebilirim doktorun enjekte ettiği yağın %30u yüzde kalıyormuş göz altına yağ enjeksiyonu hımmm bu konuda pek bilgim yok neden göz altına düşündün çöküklükmü var?
Kızlarrrrrrrr bugün daha 15.günüm dogal olarak şişim hatta fazlasıyla o problem degil benim için ama burun deliklerimde asimetriklik var yani birbirinden farklı duruyo(kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var çok stres yaptım ben ya (
Çok teşekkur ederim. Göz altlarımda aynen dedigin gibi çöküklük var. Emre bey yağ enjeksiyonu konusunda tecrübeli di mi? Bana mail adresimden resim gönderebilirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?