Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Kızlarrrrrrrr bugün daha 15.günüm dogal olarak şişim hatta fazlasıyla o problem degil benim için ama burun deliklerimde asimetriklik var yani birbirinden farklı duruyo:((kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var çok stres yaptım ben ya:((

cnm benimde burun deliklerim farklı biri büyük biri küçük ama normal bişey sanırım emre bey zamanla eşitlencek dediği için ve burdaki yorumları okuduktan sonra rahatlıyorum üzme kendini

slm arkadaşlar bende yaklaşık 2ay önce emre beye ameliyat oldum bir çoğunuza özelden ulaşmak istedim ama 100 msj sınırı olduğu için yazamadım istanbul dışında olduğum için bandajlarımı kendim çıkardım ve çıkardığım günden beride burnumun sağ tarafı hızla inmeye başladı ve halada inmeye devam ediyor sağ tarafta sürekli bi kıpırdanma hissediyorum yani ama sol taraf aynı duruyor banada burnum sola yatıkmış gibi geliyor bi süre sonra sol tarafta inmeye başlarmı sizce eşitlenmezse diye çok korkuyorum soldan ve sağdan burnumun görüntüsü çok farklı ve sol burun deliğim sağ deliğime göre çok dar sizde aynı şeyleri yaşadınızmı ve yaşıyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim

merhaba benim de ameliyatım 40 gün oldu bende de aynı problem.sağtarafın şişi yok gibi sol tarf yukardan aşağıya şiş ve daha az nefes alıyorum özellikle sol burun kanadımın üzerinde fındık büyüklüğüne yakın belirgin bi şişlik var

merhaba benim de ameliyatım 40 gün oldu bende de aynı problem.sağtarafın şişi yok gibi sol tarf yukardan aşağıya şiş ve daha az nefes alıyorum özellikle sol burun kanadımın üzerinde fındık büyüklüğüne yakın belirgin bi şişlik var

bu mesajı 2010 da yazmşınz. şuan burnunuzun durumu nedir acaba * ve fotolarınızı görebilme şansımız var mı ?

ayy sağol meslinacımyaa rahatladım biraz inşallah sol tarafımda en yakın zamanda inmeye başlar eşitlenir çok dert ediyorum sağ tarafım kıpırdadıkça ya yeter inme artık sola geç diyorum içimden :D sağdan kemiğe kadar geldi dayandı ama solumun görüntüsünü beğeniyorum bilmiyorum ne olcak

benim de aynı 2 ayımı doldurduktan sonra sanırım daha kesin konuşabilem.

mrbb aynı şey bende de oldu zamanla azalıo benim 5 ay oldu ameliyat olalı ama şuanda çok az belli bi kısımda morluk var geçicek mi geçmicek mi bilmiorum eskisine nazaran azalıo gibi ama kalabilir die de düşünüorum bakalım nolcak umarım ikimizinkide geçer :))

merhaba benim göz altında değil ama burnumun üzerinde morluklar oluştu.bir buçuk ay olacak hala geçmedi

bayanlar benım sızlere sorum var :))
kbb uzmanı dr hn bana emzırme donemınde amelıyat yapılmadıgını soyledı.bı arkadasımda subat ayında kayserı de amelıyat oldu.bugun Emre Bey e e maıl gonderdım emzırme donemınde burun amelıyatı oluyor mu dıye.sızlerın bılgısı var mı ?
bırde amelıyat sonrası su usume durumu var ya hanı.uzun suruyor mu hemen gecıyor mu?
sırf amelıyat sonrası usume korkum olmasa hemen yaptırırım burnumu :))

ameliyat sonrası üşüme öyle uzun sürmüyor.10 dakika içinde rahatlamıştım ben

bu mesajı 2010 da yazmşınz. şuan burnunuzun durumu nedir acaba * ve fotolarınızı görebilme şansımız var mı ?

merhaba mesajı biraz önce yazdım 2010 değil.sanırım bilgisayar ayarlarımdan kaynaklı.düzeltmeye çalışırım.dediğim gibi nerdeyse bir buçuk ay olacak burnum.sol taraf daha şiş.burnum hafif sağa bakıyor gibi görünüyor.bazen çok güzel görünsede gözüme önden bakıldığı zaman hoş bir görüntü göremiyorum şişliklerden dolayı.ayrıca burnumun üzerinde lekelenme oluştu.gözlük taktıktan sonra oluşan o morumsu lekelerden.yandan bakınca fena görünmüyor.ilk günden itibaren fotoğraf çektirdim.kendimi hazır hissedince albüm oluşturacam.ayrıca doktorum en az 2 ay beklememi söyledi.onun için gün sayıyorum

merhaba mesajı biraz önce yazdım 2010 değil.sanırım bilgisayar ayarlarımdan kaynaklı.düzeltmeye çalışırım.dediğim gibi nerdeyse bir buçuk ay olacak burnum.sol taraf daha şiş.burnum hafif sağa bakıyor gibi görünüyor.bazen çok güzel görünsede gözüme önden bakıldığı zaman hoş bir görüntü göremiyorum şişliklerden dolayı.ayrıca burnumun üzerinde lekelenme oluştu.gözlük taktıktan sonra oluşan o morumsu lekelerden.yandan bakınca fena görünmüyor.ilk günden itibaren fotoğraf çektirdim.kendimi hazır hissedince albüm oluşturacam.ayrıca doktorum en az 2 ay beklememi söyledi.onun için gün sayıyorum

1 buçuk ay çok kısa bir süre amaa.. Sizin iyileşme süreciniz kim bilir belki 2 buçuk ay olduğunda tamamlancak- sizin bünyeniz- sizin anatominiz diğerlerinden farklı. Emre İlhanın hastası olarak okuduğum ilk problem bu. Emre bey'e çok güveniyorum- we inanıyorum ki sizin de bebek gibi bir burnunuz var ama henüz hasta :) kısa zman içerisinde gün be gün güzelleşecek ! :)
eer benimle paylaşmak isterseniz caglejan@hotmail.com a yollayabilrsiniz. Dürüst olduğuma emin olabilrsiniz. Çok öpüyorum sizi.. Unutmayın yarın daha güsel uyancaksınız

merhaba benim göz altında değil ama burnumun üzerinde morluklar oluştu.bir buçuk ay olacak hala geçmedi

mrbbb walla burun üzerindeki morluk konusunda bi bilgim yok ama ben bence geçicidir çünkü göz çevresi daha hassas o bile zamanla düzeliosa burun üzerindekilerde geçer die düşünüorum ama yinede bilen birine sormak lazım :)))

mrbbb walla burun üzerindeki morluk konusunda bi bilgim yok ama ben bence geçicidir çünkü göz çevresi daha hassas o bile zamanla düzeliosa burun üzerindekilerde geçer die düşünüorum ama yinede bilen birine sormak lazım :)))

Handeeeeeeeeeeeee benim şiş fazlasıyla hani buna hazırlıklıydımda burun deliklerimin eşit degil senin böyle bi sorunun varmıydı zamanla geçer mi:((

nasıl kanadın üstünde fındık büyüklüğüne yakın bi şişlik var cnm anlamadım :S

muayana tarihi alana kadar hiç bu kadar şikayet okumamştım nisanda muayenem mayısta ameliyatım planlandı ama o kadar çok şikayet okudum ki tedirginim hatta vazgeçmek üzereyim 6 ay ını dolduran asimetri şikayetleri düzelen yok mu barış çakır diye bir doktorun forumunu da okudum morarmadığını söyleyenler var yardım lütfen bu durumlar geçici mi

Handeeeeeeeeeeeee benim şiş fazlasıyla hani buna hazırlıklıydımda burun deliklerimin eşit degil senin böyle bi sorunun varmıydı zamanla geçer mi:((

evet cnm aynı şey bende de vardı ikisi birbirinden baya farklıydı ama şimdi çok daha ii yüzde yüz aynı değil ama hiç belli olmuo zamanla düzelio hiç kafana takma hatta benim ilk zamanlardaki resimlerime bakarsan sanki bi deliğim daha aşağı doğru duruo şişler indikçe geçti ;))

muayana tarihi alana kadar hiç bu kadar şikayet okumamştım nisanda muayenem mayısta ameliyatım planlandı ama o kadar çok şikayet okudum ki tedirginim hatta vazgeçmek üzereyim 6 ay ını dolduran asimetri şikayetleri düzelen yok mu barış çakır diye bir doktorun forumunu da okudum morarmadığını söyleyenler var yardım lütfen bu durumlar geçici mi

benim 5 buçuk ay oldu aynı durumlar bende de vardı burun deliklerim farklıydı bi tarafım dier tarafa göre daha şişti morarma oldu ama hiç tedirginlik yaratıcak bi durum yok geçio. herkesin bünyesi farklı kimisi zor geçirio bu dönemi kimisi kolay o yüzden bence hiç kafana takma. morluk şişlik bunlar gayet normal ve kesinlikle geçici ;))

benim 5 buçuk ay oldu aynı durumlar bende de vardı burun deliklerim farklıydı bi tarafım dier tarafa göre daha şişti morarma oldu ama hiç tedirginlik yaratıcak bi durum yok geçio. herkesin bünyesi farklı kimisi zor geçirio bu dönemi kimisi kolay o yüzden bence hiç kafana takma. morluk şişlik bunlar gayet normal ve kesinlikle geçici ;))

umarım geçici şikayetlerdir yani asimetrik duran bir burun düzeliyor değil mi yani şişliklerden kaynaklanıyorsa problem yok biraz pimpirikli biriyim de ve 1 defa ameliyat olmak istiyorum

umarım geçici şikayetlerdir yani asimetrik duran bir burun düzeliyor değil mi yani şişliklerden kaynaklanıyorsa problem yok biraz pimpirikli biriyim de ve 1 defa ameliyat olmak istiyorum

evet şişliklerden kaynaklanıo bi taraf daha önce inio diğer taraf daha sonra zaten günden güne elimle tutunca bile hissediorum daha düzgün olduğunu. Valla ben keşke birinciyi Emre Bey'e olsaydım da çekmeseydim bu sıkıntıları diorum düşün yani...

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça,benim de yazdıklarımdan dolayı tedirgin olduğunuzu fark edip;yanlış anlamaların önüne geçmem gerektiğini düşünüyorum.Onun İçinsizinle ameliyat öncesi ve sonrasını paylaşmak istiyorum.o zaman daha doğru gözlem yapabilirsiniz.Ben şehir dışından gelip emre İlhan a ameliyat oldum.
İlk ameliyatı şu anda görev yaptığım Batman ilin de özel bir hastahane de olmuştum.Ameliyatım çok rahat geçti.Morluk yok denecek kadar azdı.Ameliyatın üzerinden 6 ay geçmesine rağmen,burun ucum sivri ve önden 's'gibi bir kıvrıma sahipti ki düzelmeyeceğini doktorumda anladı.2. ameliyatı önerdi.Tabi ben 3.bir ameliyatı göze alamayacağım için daha tecrübeli doktor aradım.ve bir tv programında Sn:Emre İlhan ı izledim.Netten araştırdım ve Kendisi ile İletişime Geçtim.son derece güler yüzlü hastaları ile iletişimi çok iyi olan bir doktor.Bunu İlk randevuda hemen gözlemleyeceksinizdir.Ayrıca ameliyat sonrası ne kadar tecrübeli ve bir sanatçı el becerisine sahip olduğunu göreceksiniz.Ben ilk randevuda hemen ameliyat olmaya kara vermiştim 2 şubatı ameliyat tarihi olarak belirledik.İlk ameliyatım da burun içi kıkırdak yapısının çok tahrip edildiğini doktor bey gözlemleyip;kaburgam dan veya kulağımdan kıkırdak takviyesine ihtiyaç duyabileceğini belirtti.Kulağımdan alınmasını tercihen ;durumu kabul ettim.Burnum alın ortasından tutunda ucuna kadar yeniden inşa edildi diyebilirim.Doktorum bu yönde başarılı bir ameliyat geçirdiğimi belirtti.Ameliyatım 5 saat sürdü ve ben o gün tek hastasıydım.Ve kendisine minnettarım ilgisinden dolayı.Bugün ameliyatımın 45. günü.Burnum genel olarak güzel görünüyor.Çevremdeki insanlar bu şekilde dönüt veriyorlar bana.Ben sürecin farkında ve zamana ihtiyacım olduğunu biliyorum.Çünkü normal bir ameliyat değildi benim ki.şişlikler ilk ameliyatlara göre daha fazla.Burnumda şişliklerden ve eklenen kıkırdaklardan dolayı a simetrik hafif bir görüntü var.ve önden bakılınca görünüyo oda dikkat gerektirir.ama düzeleceğine eminim.çünkü daha çok erken ve şiş.Sizi korkutmak istemiyorum yanlış bilgilendirmekte.şişler biraz insin fotoğraf koyacam.Çok doğal bir burnum var şu an.Ameliyat olduğum anlaşılmıyor.Sadece yakın arkadaşlarım şiş fakat çok yakıştığını söylüyorlar.Ayrıca sol burun kanadımın üzerinde fındıksı bir şişlikten bahsettim ya.Doktorum o bölgede daha çok işlem yapılmış olacağından daha sert ve şiş görülmesinin normal bir durum olduğunu söylemişti.Sakın korkmayın kararınızdan da vazgeçmeyin Emre İlhan verebileceğiniz en doğru doktor tercihi olacaktır.Ben kendisinden çok memnunum.Burnumun şu şiş halinden bile memnunum.Zamanla daha iyi olacağına da eminim.sizlerle fotoğraf paylaştığım zaman göreceksiniz.Şunuda belirtmeden geçemeyecem benim çok hassas bir cildim var.Yüzümde en ufak yaralanmada bile kalıcı lekeler oluyor ameliyatta burnumda oluşan morluk ta bundan kaynaklı.İlk ameliyatta da olmuştu 8. aya doğru iyileşme gösterdi şimdi de zamanla düzeleceğini düşünüyorum o yüzden bu yönlü korkum yok.danışmak istediğiniz herhangi bir durumda yazabilirsiniz.zamanım oldukça cevaplarım malum çocuklar çok yoruyor....

sol burun kanadımın üzerinde sağa göre daha fazla bir şişlik var.ama sanırım eklenen kıkırdaktan dolayıdır.Çünkü Nerelere ne kadar takviye yapıldığını ben bilmiyorum.Doktorumla konuştum.Bana dokunun kaynaşmasının iyileşme sürecinin burunun her yerinde eşit olmayacağını söyledi.Gerçekte öyle.Bu arada gündüzleri daha çok şiş oluyor akşama kadar burnum daha bi zarifleşiyor:60:

Back