Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

eyvaahh ben sadece çene için 2 gün izin alabiliyorum. İşe dönmem sorun olacak galiba.

slm kızlar .emre ilhana burun estetiği yaptıranlar ameliyat ücretinide yazabilirler mi? şimdiden teşekkürler.

slm kızlar .emre ilhana burun estetiği yaptıranlar ameliyat ücretinide yazabilirler mi? şimdiden teşekkürler.
Hosgeldin yenisin sanirim...

Bir seneden fazla arastirdim nerdeyse her yazilani okudum bu topikte , gecmisi okursan fazlasiyla bilgi sahibi olursun .. Sonra kafana takilan birsey olursa ameliyat olan arkadaslar yardimci oluruz ...

Son düzenleme:
üzerindeki yapışkanları çıkarmaya çalışma cnm kolay kolay çıkmıyor zaten zamanla duşta kendisi soyuluyor merak etme

ben elmacık kemiklerime bide dudaklarıma yaptırdım cnm alt dudağım biraz indi ama üst dudağımda belirgin baya üst dudak geç iniyormuş sanırım yağ enjeksiyonuda zamanla oturan bişeymiş cnm onuda zamana bıraktım diyebilirim doktorun enjekte ettiği yağın %30u yüzde kalıyormuş göz altına yağ enjeksiyonu hımmm bu konuda pek bilgim yok neden göz altına düşündün çöküklükmü var?

canım yarındı sanırım ameliyatın çokk heycanlısındır şimdi inşallah herşey çok güzel olur hayırlısıyla atlatırsın ameliyatını ve ondan sonraki ileşme devresini.:109::109:dua etcem sana hemşerim iyi haberlerini bekliyorum çookkk çookkk geçmiş olsun sana şimdiden özelden yazcaktım ama posta kutun doluymuş o yüzden burdan yazıyım dedim

bugun çok moralim bozuldu kızlar.. bugun hava çok guzel diye sahile çıktım günlük güneşlikti hava yürümedim de yorulacak bişey yapmadım da eve geldiğimde sol tarafımda hatta gözümün altında bile şişlik oldu o şişlikler inmişti kızlar lütfen tecrubesi olanlar beni biraz bilgilendirsin dısarıya cıktıgım için mi oldu acaba ama su an tam 22 gun oldu amelyat olalı 15 gunden sonra sadece dikkat edip normal yaşantıya dönebileceğini söylemişlerdi... başım ve gözlerimde çok agrıyor normal mi acaba boyle olması lütfen cevap yazın

günesten dolayi olmu olabilir,güneste ve sicakta tekrar sislikler meydana geliyor diye biliyorum.
[
QUOTE=baharkaynak;18185194]bugun çok moralim bozuldu kızlar.. bugun hava çok guzel diye sahile çıktım günlük güneşlikti hava yürümedim de yorulacak bişey yapmadım da eve geldiğimde sol tarafımda hatta gözümün altında bile şişlik oldu o şişlikler inmişti kızlar lütfen tecrubesi olanlar beni biraz bilgilendirsin dısarıya cıktıgım için mi oldu acaba ama su an tam 22 gun oldu amelyat olalı 15 gunden sonra sadece dikkat edip normal yaşantıya dönebileceğini söylemişlerdi... başım ve gözlerimde çok agrıyor normal mi acaba boyle olması lütfen cevap yazın[/QUOTE]

direk olarak emre beyi arasana canim ona sor bunu , benim basimdan böyle birsey gecmedi

[/QUOTE]

ya inanmıyorum :2: çok moralim bozuldu şimdi benim ( iyice şişti ya napıcam ben

ya inanmıyorum :2: çok moralim bozuldu şimdi benim ( iyice şişti ya napıcam ben[/QUOTE]

canım benim çok üzüldüm senin adına .inşallah hızla iner

canım benim çok üzüldüm senin adına .inşallah hızla iner[/QUOTE]

gözlerim ve başım çok agrıyor sol taraftada şişlik oldu.. en iyisi emre beyi aramak olucak sanırım sol tarafımı elleyemiyorum bile dokununca ağrıyo

gözlerim ve başım çok agrıyor sol taraftada şişlik oldu.. en iyisi emre beyi aramak olucak sanırım sol tarafımı elleyemiyorum bile dokununca ağrıyo

başım ve gözlerim agrıyor ve sol tarafıma dokunamıyorum. dokundugumda çok agrıyor.. çok moralim bozuldu hazalcım sanırım yarın amelyatın var senınde hadı hayırlısı umarım hersey istediğin gibi gönlünce olur canım. hiç korkma herşey çok iyi olucak emin ol ki

canım evt ameliyatım yarın.evt heyecan var doktoruma güveniyorum inşallah istediğim sonucu alırım. kendimi ilk önce ALLAHA sonra doktoruma sonra sizlerin dualarına emanet edeceğim inaşallah darısı senin başına.öpüyorum seni.

sagol canım ya... her şey iyi olucak canım heycan yapma haberlerini bekliyor olucam hazalcım sabırsızlıkla... umarım bi an önce şişliklerimde iner benim ya ( çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…