DAKTILO ve SEMA ozelden mesaj atamiyorum o yuzden burdan cevap yaziyorum.
Ben burunla ceneyi bi arada yaptirdim o yuzden biraz aci cektim. Ilk 3 gun hic uyuyamadim agridan ama sonra geceleri cok rahat uyudum. Ilk 1 ay konusurken cok zorlandim dudaklarimi tam birlestiremiyordum tuhaf konusuyordum. Yemeklerde 2 hafta zorlandim, bir hafta sadece biskuviyi cayda islatip yiyebildim. 1 bardak suyu bile yarim saatte iciyordum. Simdi ameliyat olali tam 2bucuk ay oldu alt dudagimin ic tarafi hala hafif uyusuk gibi, hala tuhaf bi his var ve cok nadir hafif bi sizlama oluyo ama geciyo hemen.
Hosgeldin yenisin sanirim...slm kızlar .emre ilhana burun estetiği yaptıranlar ameliyat ücretinide yazabilirler mi? şimdiden teşekkürler.
Merhaba ayysen,
Ben Emre Beye 1 Haziran da revizyon ameliaytı olucam. Çeneme ve göz altıma da yağ enjeksiyonu yaptıracağım. Burun konusunda çok güvendim ama yağ enjeksiyonu konusunda biraz kararsızım. Bu konuda benimle tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
üff nekadar gicik, albümlere bakmam icin 10 yazim lazimdi, simdi 25 oldu.
bugun çok moralim bozuldu kızlar.. bugun hava çok guzel diye sahile çıktım günlük güneşlikti hava yürümedim de yorulacak bişey yapmadım da eve geldiğimde sol tarafımda hatta gözümün altında bile şişlik oldu o şişlikler inmişti kızlar lütfen tecrubesi olanlar beni biraz bilgilendirsin dısarıya cıktıgım için mi oldu acaba ama su an tam 22 gun oldu amelyat olalı 15 gunden sonra sadece dikkat edip normal yaşantıya dönebileceğini söylemişlerdi... başım ve gözlerimde çok agrıyor normal mi acaba boyle olması lütfen cevap yazın
[/QUOTE]günesten dolayi olmu olabilir,güneste ve sicakta tekrar sislikler meydana geliyor diye biliyorum.
[
QUOTE=baharkaynak;18185194]bugun çok moralim bozuldu kızlar.. bugun hava çok guzel diye sahile çıktım günlük güneşlikti hava yürümedim de yorulacak bişey yapmadım da eve geldiğimde sol tarafımda hatta gözümün altında bile şişlik oldu o şişlikler inmişti kızlar lütfen tecrubesi olanlar beni biraz bilgilendirsin dısarıya cıktıgım için mi oldu acaba ama su an tam 22 gun oldu amelyat olalı 15 gunden sonra sadece dikkat edip normal yaşantıya dönebileceğini söylemişlerdi... başım ve gözlerimde çok agrıyor normal mi acaba boyle olması lütfen cevap yazın
ya inanmıyorum :2: çok moralim bozuldu şimdi benim( iyice şişti ya napıcam ben
canım yarındı sanırım ameliyatın çokk heycanlısındır şimdi inşallah herşey çok güzel olur hayırlısıyla atlatırsın ameliyatını ve ondan sonraki ileşme devresini.:109::109:dua etcem sana hemşerim iyi haberlerini bekliyorum çookkk çookkk geçmiş olsun sana şimdidenözelden yazcaktım ama posta kutun doluymuş o yüzden burdan yazıyım dedim
canım evt ameliyatım yarın.evt heyecan var doktoruma güveniyorum inşallah istediğim sonucu alırım. kendimi ilk önce ALLAHA sonra doktoruma sonra sizlerin dualarına emanet edeceğiminaşallah darısı senin başına.öpüyorum seni.
inşallah çabucak ineer şişlikleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?