Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım ya... her şey iyi olucak canım heycan yapma haberlerini bekliyor olucam hazalcım sabırsızlıkla... umarım bi an önce şişliklerimde iner benim ya( çok moralim bozuldu
Kızlar çıkardım bantlarımııııı,burnum tam istedigim gibi olmuş tabii şiş fazlasıyla tek sorun burun deliklerim birbirinden çok farklı görünüyorlar biri digerinden büyükçee. .
hadi gözün aydın canım cok sevindim istediğin gibi olmasına.. şişlik olucak bak 22 günümdeyim ve bugun hava güzel diye dışarıya çıktım oldukça fazlasyla tekrar şiştim dikkat et ve istirahat et.... burun deliklerinin birbirinden farklı olması da çok normal zamanla onlar aynı olucaklar sende gün geçtikçe farkediceksin
Hazal Allahım yardımcın olsun,kendini sakın kasma,şimdiden çooook geçmişler olsun canım . .
Baharrrrrrrrrrrrr canım benim ne oldu şişlikler bence normal sen şimdi kendini kasım kasım kasıyosundur bak üzülme iyice şişmesin yüm yüzüne faktörü fazlaca olan bi kren sürmedin mi sen?
Canım benim yaa kasma kendini nazar degdi bak sana şimdiçıktıgında faktörlü krem kullanmadın mı baklıyım sen?fazlaca evde olsan dahi sürr bol bollll
(((( yaa çok moralim bozukk hava güzel diye sahile çıktım yüzüm sol tarafım gözümün altı iyice şişti akşam güneşide sayılırdı
( başıma şal falan attım yüzümü korumak amaçlı ama eve geldiğimde şiddetli agrım vardı gözlerim sol tarafım yaa
( kremde kullanmadım ben bişey olacagını düşünmedim ben hiç ihtimal bile vermedim
Tatlımmmmmmmm bak ben sebamed kullanıyorum hatta bugün aldırdım 50+ kremi evde dahi olsan sür lamba ışıgı bile etkiliymiş akşam sabah deme bolca sür emi bak yaa üzüldüm canım benim,kasma sıkma geçici bişiydir eminim..
hadi ya ne bilim ya( emre bey bana hiç bahsetmedi de guneş falan filan problem yapar diye
( şişlikler kalıcak diye çok korkuyorum strese girdim iyice canım ya.. yarın bende sebamed alayım o zaman +50 faktor alauım bende sabah uyanır uyanmaz
( sen nasılsın bantları nasıl çıkardın rahat çıkarabildin mi canım ilk ne hissettin çok merak ediyorum gördüğünde
Al bence en iyisi sebamed,kasma ama kendini evet 50+ al daha iyi güneşin çok etkisi oluyor burun çok hassas şimdilerde.vallahi duşa kabine ayna koydum önce güzelce bi yıkandım sonra aynaya bakaraka yavaş yavaş çıkardım bantları,sonrasında ne göreyim üzerini yapışkan ve çıkmıyo hemen ablama seslendim jel peelingimi istedim fayda etmedi tabi,ama şuan üzerinde bir dirhem bile yapışkan yok ben hergün yüzüümü gül suyuyla siliyordum aklıma geldi pamukla burnumu bi güzel sildim yapışkandan eser kalmadı:)bu arada burnum yakışmış ama şiş ve alışamadım tabii daha
şişlik zamanla geçicek benim şişliklerim inmeye başlamıştı ama ben dikkat etmedim malesef :2: oh oh iyi süper yapışkanlıkları çıkarmışşsın bi an önce iyi aklına gelmiş peeling yapmak süpersin wallaşişliklere bakma zamanla inecekler bende öyle ilk bandajlar çıktı küçük el aynam var benim onunla yatıp kalkıyordum :)) alışamadıgım için hala tuhaf geliyr aynaya baktıgımda ama alışıcaz hiç merak etme zaman zaman...
yeni mi emre beyle görüştün de sana fiyat verdi... bütü problemlerin için aynı fiyat değişmiyor yani bende bir sürü problem vardı sola eğikti kemik içinde burun etleri vardı egrilikler vardı burun ucu aşşagıya sarkıktı bütün herşey içinde o fiyat canım... ekstra bişe yok yani :) ama ilk amelyatın mı olucak. 2'inci amelyatlarda fiyat farkı oluyor lk amelyatsa tamam o söylediği ücret
Ben Emre Bey"e e mail gondermistim resmim ile beraber.Sagolsun donmustu cevapla.oradada fiyat yaziyordu.Ilk ameliyatim olacak.Birde simdi yazanlari gordukce cekinmeye basladim.1 yasinda oglum var yuzumue dokunmaya bayiliyor.Ameliyatdan sonra nasil olacak ki :26:
Ben Emre Bey"e e mail gondermistim resmim ile beraber.Sagolsun donmustu cevapla.oradada fiyat yaziyordu.Ilk ameliyatim olacak.Birde simdi yazanlari gordukce cekinmeye basladim.1 yasinda oglum var yuzumue dokunmaya bayiliyor.Ameliyatdan sonra nasil olacak ki :26:
evet emre bey söylediği fiyata yapıyor amelyatları pazarlık falanda yapmıyor. hiç korkmayın ya amelyat gercekten agrılı değil sadece istirahat etmeniz lazım amelyattan sonra bol bol istirahat lazım onun dısında gercekten bişey yok ağrı konusunda. tabi tuzlu yememek lazım. şişlikler oluyor bunu emre bey kendi söylüyor zaten normal oldugunu 2 ay daha fazla dikkat etmek gerekli ama inanaın ki zaman geçiyor ben amelyat olalı sanki dün gibi ama baktıgımda 22 gün olmuş.
off korkmaya başladım. Hani 15 gün sonra normal hayata dönülüyodu. 22 gün sonrada sokaga rahat rahat çıkılamayacaksa işimiz iş.. hele de yaz ayı da yaklaşıyor napcaz. tam olarak ne zaman dönülüyor sorunsuz hayata yaaa![]()