arkadaslar hepınıze yardımlarınızdan dolayı cok cok tsk ederım Allah razı olsun. Bırsey daha sormak ıstıyorum sız parayı ne zaman odedınız.acıl cvp yazarsanız sevınırım sımdı son gorusmeye gıdıyorum..
tsk ederım selayhuscum . Amelıyat sonrası odeyen varmı.
333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Oo ben okadar carpiorumki elimle yanlislikla burnuma sersem oldu burnumbirde sag tarafi uyusuk burnumun azcik elim deysede sanki hizli carpmisim gibi geliyo..
Kizlar bu arada, siz nezaman burnunuzun icine su cekmeye basladiniz..abdest alirken korkuyorum burnumun icine su cekmeye
Çok acıdı benim yaabu arada benimde sag tarafım çok şişmişti,şimdi bile sol ve sag arasında belli bir fark var yarın bandajlarımı çıkarıcam:78:nasıl olcak bi heyecan oldu nasıl görünücek çok şişicek mi diye bakalım.
ben istanbulda olmadigim icin herseyim planliydi yani görüsme tarihim ameliyat tarihim... hepsi önceden ayarlanmisti yoksa ameliyat tarihi belli olmayip hemen randevu sonrasi ameliyat olan kimseyi duymadim ben..
sehir disi ve yurt disinda olanlar bunu önceden ayarliyoruz zamanimiz kisitli oldugu icin
Çok acıdı benim yaabu arada benimde sag tarafım çok şişmişti,şimdi bile sol ve sag arasında belli bir fark var yarın bandajlarımı çıkarıcam:78:nasıl olcak bi heyecan oldu nasıl görünücek çok şişicek mi diye bakalım.
3,5 ay oldu ben ameliyat olali..selayhus sen ameliyat olalı nekadar zaman oldu?
Ohhh ıcım rahatladı.Emre Bey e karsı herhangı bır suphe duymak ıstemıyorum.
Selayhus rica etsem amelıyatının kac saat ve amelıyatdan sonra ne kadar zaman usudunu yazarmısın ?
usume evresı kac dakıka surdu ?
sağol canım bide şey burnun orantılı bir şekilde mi iniyor yada önce sağ sonra sol olarak mı benim sağ tarafım da sürekli bir kıpırdanma var titreme gibi ve sola göre farklı görüntüsü sağ tarafımda sivilceler falan var mesela solumda yok sende de aynı şeyler oluyor mu(
55 gün oldu canım sağ tarafım indikçe korkuyorum okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarda şişme bile çok olmamış ama bendeki bu sağdan yaklaşım normalmi onu çözemiyorum inşallah soldanda aynı şekilde iner ve eşitlenir burun deliklerimi düşünmeyi bıraktım bunu dert ettim ışık vurunca baya belli oluyor
evet canım kontrole gidemedim daha ama emre beyle telefonda görüştüm şişliklerin zamanla inmesinden asimetrik görüntülerin olabileceğini rahat olmamı söylemişti delikleriminde zamanla eşitlenceğini senin 3 ay olmuş ne güzelll bu sıralar aynaya bakmamak en iyisi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?