Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Ya arkadaşlar burnu önden eğri olupta Emre bey e ameliyat olan var mı? Eğri burunlar en zor burunlardanmış, Lütfen cvpp

sağol canımm yardımcı olduğun için sarılalımmm gel pozitif enerji verelim birbirimizeeeeee

merhabalar ben de bugün randevu ve ameliyat tarihi aldım umarım doğru karar vermişimdir. bugüne kadar sağlık sorunlarımda prof.gittiğim için şu an ilginç bir durumdayım

merhabalar ben de bugün randevu ve ameliyat tarihi aldım umarım doğru karar vermişimdir. bugüne kadar sağlık sorunlarımda prof.gittiğim için şu an ilginç bir durumdayım

her zaman kararsızlıklr neticesinde karar veririm ama muayene olmadan 100 defa görüşmdn doktora gidicem hayırlısı

Ya arkadaşlar burnu önden eğri olupta Emre bey e ameliyat olan var mı? Eğri burunlar en zor burunlardanmış, Lütfen cvpp

emre beyin dedigine göre benim burnum egriydi canim gerci ben hic fark etmemistim ama bakalim sislikleri inince belli olucaktir ne kadar düzeldigi :18: simdiki haliyle cok düzgün duruyor

bu üşüme durumu beni çok geriyor.sizlere çok saçma gelebilir ama inanın benim kabusum :))
sezeryan doğumdan sonra en net hatırladığım üşümekden canımın yandığıydı.eşimi gördüğümde ilk lafım "çok üşüyorum canım çok yanıyor"du.

Merhaba ayysen,

Ben Emre Beye 1 Haziran da revizyon ameliaytı olucam. Çeneme ve göz altıma da yağ enjeksiyonu yaptıracağım. Burun konusunda çok güvendim ama yağ enjeksiyonu konusunda biraz kararsızım. Bu konuda benimle tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

emre beyin dedigine göre benim burnum egriydi canim gerci ben hic fark etmemistim ama bakalim sislikleri inince belli olucaktir ne kadar düzeldigi :18: simdiki haliyle cok düzgün duruyor
yok benim baya bir yamuk s gibi zaten daha önce kulak ağrısı şikayetiyle gittiğim KKB doktoru da burnumun kırık olduğunu ve bunun bazı rhatsızlıklar verdiğini söyledi, emre bey de kırılmış dedi sanırım küçükken.. bu kadar eğri bir burun nasıl toparlanır bilemiyorum ama kalkık küçük bir burun değil benim istediğim burnum sivri ve profilden çok seviyorum umarım bu ön taraftaki eğriliği giderebilirz. yine de eğri burnu olup emre beye ameliyat olan varsa bana yazsın..

Bende 1 mart ta aradım aynı hafta içinde ön görüşme için randevu alabileceğimi düşünmüştüm ama neredeyse ay sonuna verdiler , ön görüşme ücretsiz olduğu için sanırım insanlar doktor arayışındayken Emre Bey le de mutlaka görüşmek istiyor, ameliyata karar veriyor olabilmek doktorun ikna ve güvenilirliği ile mümkündür , umarım ben de içim rahat bir şekillde ayrılırım ...

bende de eğrilik vardı ve kemik sola kayıktı zorlugu falan yok hatta bende çok fazla problemler vardı amelyatımda 5 saat sürdü fakat çıktıgımda agrım bile olmadı hiç korkma inanki bi zorlugu yok emre bey evelallah üstesinden geliyoo :)

wuuuuuuuu 5 saat mi
canim sen ne kadar odedin.ozelden bilgi verebilir misin ? emre bey bana rakam soyledi ama o zaman burnumun icden kemik egriligi oldugunu bilmiyordu.

wuuuuuuuu 5 saat mi
canim sen ne kadar odedin.ozelden bilgi verebilir misin ? emre bey bana rakam soyledi ama o zaman burnumun icden kemik egriligi oldugunu bilmiyordu.

yeni mi emre beyle görüştün de sana fiyat verdi... bütü problemlerin için aynı fiyat değişmiyor yani bende bir sürü problem vardı sola eğikti kemik içinde burun etleri vardı egrilikler vardı burun ucu aşşagıya sarkıktı bütün herşey içinde o fiyat canım... ekstra bişe yok yani :) ama ilk amelyatın mı olucak. 2'inci amelyatlarda fiyat farkı oluyor lk amelyatsa tamam o söylediği ücret

Arkadaşım dalga falan mı geçiyosun yoksa kotayı aşma çabasında mısın?

canım özelden cevap yazamadım sana mesaj hakkı falan varmış belli onu doldurmak gerekiyormuş falan filan. bugun mu açılacak sargıların hadi gözün aydın çok çok sevindim walla bilirim o heycanı ilk açıldıgında belki tuhaf gelebilir bana öyle olmuştu sanki maket gibiydi burnum :)) sonradan şekli yavaş yavaş yerine oturmaya başlayacak şu an benim 22 gün oldu hala gözüm pek alışamadı birde sargıların açılınca şişme olabilir korkma hiç endişelenme normal oldugunu herkeste olabileceğii söyledi emre bey bende şişme çok fazla oldu ama günden güne inmeye başladı... şu an nasıl heycanlı oldugunu biliyorum bende öyleydım bandajlar çıktıktan sonra asıl dah çok dikket etmek lazım sanki bandajlıyken daha güvendeymiş gibi burun :) beni sorarsan şişliklerim var yavaş yavaş iniyor tam net daha nefes alamıyorum 2 aydan sonra düzelecekmiş bakalım sabır ediyorum ve beklıyorum

anladım canım sevindim bi sorun olmamasına,maşallah diyelim evet ya bugün çıkarıcam çok heyecan bastı bende öyle hissediyorum sanki bandaj varken daha bi güvenli,emre bey bandajını çıkarınca sana yapman ve yapmaman gereken şeylerle ilgili bilgi verdi mi?ben evde kendim çıkarıcam duşa girip bi garibim şuan nasıl koruycam bu zavallıcıgı:)

benim bandajımı emrebey çıkarmıştı.. evet suyun altında daha çabuk çıkıyor bandajları çıkardıktan sonra burnunda siyah noktalanma olucak bu normal ve şişme olucak herkeste oluyormuş bi kaç saat içinde bandajlar çıktıktan sonra da aynı şeyleri yapacaksın istirahat edeceksin bol bol tuzlu zaten yemiyorsundur aynı şekilde yemeyeceksin şişmemesi için bol bol yeşil çay maydonoz suuyu iç şişlik ve ödem için ben öyle yapıyorum... ekstra bişey yok.. tuhaf gelicek ilk başlarda sana burnun ama gözün alışacak :) insan çok heycanlanıyor ya :) biliyorsun zaten ağır kaldırmayacaksın tuzlu yemeyeceksin bol bol istirahat edeceksin hadi bakalım bandajları çıkardıktan sonra senin yorumlarını heycanla beklıyorum şimdi çok heycanlısındır bende öyleydim ama emin ol ki şu an bana öyle olmuştu gözüme ilk başta kötü gelmişti zamanla diyeceksin iyikide olmuşum bu amelyatı bende şu an şişlik olmasına ragmen güzel görünüyor umarım herşey istediğin gibi gönlünce olur bende senin kadar heycanlandım şimdi :)

xhepia merhaba,
ben sadece çenemi yaptırmak istiyorum. Emre bey bu konuda nasıl acaba bilginiz varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

bitmeyenşarkı merhaba,
çene ameliyatın nasıl oldu rica etsem biraz bilgi verebilir misin?

Çok haklısın. 10 mesaj deniyordu 25 oldu. Şimdide 50 diyorlar. Bu nasıl iş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…