• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Aslında 28 şubatta ordaydım hani senin rengine benzettigim biri vardı hatta biri avusturyadan 2 si almanyadan(alman)kızlar vardı bende o gün hasteneye yatıcaktım.yüzünü tam göremedigim için burda hani belki dedim?bu arada bandajlarını kendin mi çıkardın sanırım bende gidemicem ve 15.gün kendim çıkarmak zorunda kalıcam emre bey nasıl çıkarman konusunda bilgi veriyor mu?

aa cnm evet o gun bende ordaydim..sen hangisiydin? bandajlari kendim cikardim, emre bey bana dushun altindayken cikar dedi bende oyle yaptim..zor bisey degil islaninca sicak suyla hemen cikkyorlar..

aa cnm evet o gun bende ordaydim..sen hangisiydin? bandajlari kendim cikardim, emre bey bana dushun altindayken cikar dedi bende oyle yaptim..zor bisey degil islaninca sicak suyla hemen cikkyorlar..

Dogru hatırlamışım o halde:)canım ben hemen karşıda oturuyordum uzun saçlı üzerimde siyah uzun hırka ve tayt vardı saçlarım karamele yakın bi renk,

öncelikle gavens burnun çok güzel olmuş, küçücük hem de....:nazar:
benim burnumun şu anki şekli, 3. ya da 4. ayda fln belirginleşmeye başladı diyebilirim ...daha önceleri hep çok şişti...özellikle de burun ucum öyleydi...sivrilik zamanla oluştu burun ucumda..( ama şiş olduğu zmnlar yine de çok yuvarlak bir burun ucum yoktu...)
gavenscim deliklerde de asimetrilik biraz vardı ama çok da farkedilir değildi...
Sen bu farklılığı Emre Bey'e söylemelisin, ztn kontrole gittiğinde kendisi de görür ve muhakkak nedenini ve çözümünü söyler....halledilmeyecek bir şey değildir ama mrk etme...:)

gavens şimdi bir daha baktım fotolarına, senin burnun hala çok şiş ama onu söyleyebilirim...belki de fark burnunun hala çok şiş olmasından kaynaklanıodur...hissizlik geçmiş olsa bile burnunun şiş olduğu gözüküo..

Son düzenleme:
Dogru hatırlamışım o halde:)canım ben hemen karşıda oturuyordum uzun saçlı üzerimde siyah uzun hırka ve tayt vardı saçlarım karamele yakın bi renk,

Hatirliyor gibiyim ama tam net yuzunu hatirlamiyorum:)) sen beni dogru hatirlamissin:) senin burnusun nasil cnm memnunmusun suanlik

cok tesekkurler unicorn
simdi sayende gidip rahat rahat uyuyacagim :)
:70:

ahh rica ederim gevens, ne demek...hiç canın sıkılmasın...zamana bırakın burnunuzu..her şey düzeliyo...bunu 9 aylık tecrübeli bir burun olarak söylüorum :13:
düzelmeyen bir durum olursa da Emre Bey illa ki düzeltir ztn...hiç mrk etmeyin...:34:

gavens şimdi bir daha baktım fotolarına, senin burnun hala çok şiş ama onu söyleyebilirim...belki de fark burnunun hala çok şiş olmasından kaynaklanıodur...hissizlik geçmiş olsa bile burnunun şiş olduğu gözüküo..

Unicorn yazmadan geçemedim insanlara o kadar güzel tavsiyelerde bulunuyosunki gerçekten onlar adına ben derin bir ohh çekiyorum hımm bak böyleymiş ondanmış yani bu arkadaşın problemi şeklinde:))) zor bi ameliyat insan yüzünü emanet ediyor resmen o yüzden insanların aklında da sorular oluşuyor ama inanılmaz moral veren yorumlar yapıosunn:)) süpersin....

Unicorn yazmadan geçemedim insanlara o kadar güzel tavsiyelerde bulunuyosunki gerçekten onlar adına ben derin bir ohh çekiyorum hımm bak böyleymiş ondanmış yani bu arkadaşın problemi şeklinde:))) zor bi ameliyat insan yüzünü emanet ediyor resmen o yüzden insanların aklında da sorular oluşuyor ama inanılmaz moral veren yorumlar yapıosunn:)) süpersin....

ahh zeynepcim çok sağol...yardımcı olmaya çalışıorum...çünkü ben de ilk zmnlar kimi şeyleri sıkıntı etmiştim...yok efendim şişlerim geçmedi yok efendim burnum ucu tombik dediğim zmnlar oldu yani...gereksiz bir üzüntü bir melankoli...:))) sonra zmnla hepsi düzeldi, dedim ne gerek varmış üzülmeye... o yüzden burada da sıkıntısı olan birini görünce kıyamıyorum..:))

merhaba kizlar, bende bu yaz emre beyde ameliyat olcam, avusturyadan katiliyorum, foruma yeni üye oldum.
bir kac haftadir forumda yazilanlari okudum, emre bey hakkinda okadar iyi sey duydumki, kesinlikle onda yapmak istiyorum 1.agustos terminim :) cok heycanliyim ama o kadar seviniyorumki
narkosdan ve tamponu cikarmaktan cok korkuyorum ama :/
erkek arkadasim ameliyata pek sicak bakmiyo, burnumun ucu cünkü sivri degil top gibi yuvarlak, onu nasil düzeltecekler bilmiyorum valla :) ameliyat olanlarin resimlerine cok bakmak isterim, heralde size arkadaslik üye yapmaliyim resimlerinizi görmek icin degil mi ?

selamlar

kizlarrr bandajlarim cikardim bugun:64::64: yeni resimler ekledim bandajsiz haliyle..Profilden cok hosuma gitti ama onden yeni goruntume alismam gerekiyor.. birde burun deliklerim ikiside birbirinden cok farkli kizlar, biri anyaya bakiyo biri konyaya, bunlar sisliklerden dolayimi??:50:

Ekledigim resimlere bakabilirmsiniz kizlar, burun deliklerim duzelicek dimi insallah zamanla?

Bayildim..bayildim...guzelin otesi birsey olmus canim

merhaba kizlar, bende bu yaz emre beyde ameliyat olcam, avusturyadan katiliyorum, foruma yeni üye oldum.
bir kac haftadir forumda yazilanlari okudum, emre bey hakkinda okadar iyi sey duydumki, kesinlikle onda yapmak istiyorum 1.agustos terminim :) cok heycanliyim ama o kadar seviniyorumki
narkosdan ve tamponu cikarmaktan cok korkuyorum ama :/
erkek arkadasim ameliyata pek sicak bakmiyo, burnumun ucu cünkü sivri degil top gibi yuvarlak, onu nasil düzeltecekler bilmiyorum valla :) ameliyat olanlarin resimlerine cok bakmak isterim, heralde size arkadaslik üye yapmaliyim resimlerinizi görmek icin degil mi ?

selamlar

Merhaba derya,bence çok isabetli bi karar vermişsin Emre Beyi seçmekle,hepimizin korkuları vardı hele ki benim:)Gerçekten stres yaptıgına degmiyor narkoz beni hiç etkilemedi fakat 2. ve 3.gün fazlasıyla zorlandım sonrasında kuş gibisin.Tanponlara gelince çok samimi söylüyorum bir nebze agrı hissetmedim

Hatirliyor gibiyim ama tam net yuzunu hatirlamiyorum:)) sen beni dogru hatirlamissin:) senin burnusun nasil cnm memnunmusun suanlik

Çok fazla yüz yüze gelmedik tatlım hatırlamıyo olman dogal,ben şuanlık memnunum fakat burnumu nasıl temizlicem ben:(deniz suyu ekstrasında bişi yapıyomusun sen bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Merhaba derya,bence çok isabetli bi karar vermişsin Emre Beyi seçmekle,hepimizin korkuları vardı hele ki benim:)Gerçekten stres yaptıgına degmiyor narkoz beni hiç etkilemedi fakat 2. ve 3.gün fazlasıyla zorlandım sonrasında kuş gibisin.Tanponlara gelince çok samimi söylüyorum bir nebze agrı hissetmedim

ameliyattan sonra ne sıklıkla gelmeni istedi doktor vebana attığı mailde 2 muayene ücreti dahil yazmıştı ameliyat öncesini anladım fakat 2. ne zaman muayeneye gittiğinizde öğrenirseniz sevinirim teşk.

:62:
ameliyattan sonra ne sıklıkla gelmeni istedi doktor vebana attığı mailde 2 muayene ücreti dahil yazmıştı ameliyat öncesini anladım fakat 2. ne zaman muayeneye gittiğinizde öğrenirseniz sevinirim teşk.

Ben ameliyat olalı 9 gün oldu 9 gün içerisinde bu 3.gidişim olucak fakat dikişlerimin yarısı daha kaldı yani sanmıyorum bu muayenedede alıcagını sonuçta hastasısınız.Yarın bu ögrenirim.

Son düzenleme:
Off kızlar çok moralim bozuk Aşıri derecede şiştim ben ya amelyattan sonra bile böyle şişmemişti çok moralim boZuk :2:
Guzelım bozma moralını . Normaldır bu herkesın acıldıgında burnu sısıyor. Uzme kendını .. Bırseyler yapıyormusun ınmesı ıcın...

Guzelım bozma moralını . Normaldır bu herkesın acıldıgında burnu sısıyor. Uzme kendını .. Bırseyler yapıyormusun ınmesı ıcın...

Haklisin... Tuzlu seyler yemiyorum onun dısında bol bol yeşil çay ve maydonoz suyu iciyorum ödem ve sislik için iyi geliyormuş bakalım :( sen nerelerdesin heycan var mı? Az kaldı ameliyatına son 6 gün :) hadi hayırlısı:21:

Back