• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Op. Dr. A. Emre İlhan hakkında bilgi paylaşım

Merhaba derya,bence çok isabetli bi karar vermişsin Emre Beyi seçmekle,hepimizin korkuları vardı hele ki benim:)Gerçekten stres yaptıgına degmiyor narkoz beni hiç etkilemedi fakat 2. ve 3.gün fazlasıyla zorlandım sonrasında kuş gibisin.Tanponlara gelince çok samimi söylüyorum bir nebze agrı hissetmedim

cevap icin cok tsk ederim, ay insallah tamponlari almak bendede agrimaz. ameliyat olunca bende yasadiklarimi sizlerle paylasirim insallah

Haklisin... Tuzlu seyler yemiyorum onun dısında bol bol yeşil çay ve maydonoz suyu iciyorum ödem ve sislik için iyi geliyormuş bakalım :( sen nerelerdesin heycan var mı? Az kaldı ameliyatına son 6 gün :) hadi hayırlısı:21:

evt canım heyecan var olmaz mı. Amelyat heyecanı degıl benım kı sonucdan cok korkuyorum ya olmazsa dıye... Valla herkes alay eder benle. Ben bırde aksama kadar ınsanlarla yuzyuze olan bır ınsanım guzel olmazsa herkese hesap ver ayyyy dusunmek bıle ıstemıyorum:18: ama ınsallah Allahın ıznıyle guzel olacak. Senın halın nasıl burnun sadece ondenmı sıs gorunuyo.

:62:

Ben ameliyat olalı 9 gün oldu 9 gün içerisinde bu 3.gidişim olucak fakat dikişlerimin yarısı daha kaldı yani sanmıyorum bu muayenedede alıcagını sonuçta hastasısınız.Yarın bu ögrenirim.

istanbula izmitten mi gidip geliyorsunuz zor olmadı mı ameliyattan sonra hastanede ya da istanbulda kalmanız gerekti mi şu an fiziki şartlar dolayısıyla en yakın siz varsınız bana yakın o yüzden rahatsız ediyorum sizin fotonuz var mı paylaşır mısınız ameliyat sürecinizi ve yaşadıklarınızı maddi manevi paylaşırsanız sevinirin teşekkürler

Merhaba gevens gecmis olsun. Sen yanlis hatirlamiyorsam tulinska'nin ablasisin demi? Tulinska nasil oldu ameliyattan sonra?

Merhaba Tatli :)

Evet Ben Tulinska nin kardesiyim
O da iyi ama ayni benim gibi yuzu cok sis hala
Bekliyor fotograf koyabilmek icin
Ama biliyorsun ameliyattan hemen sonra fotograf eklemek cesaret isi :)

Of hiç geçmeyecek gibi sanki bütün yüzüm değişti .haklisin ama moralimi bozmamam gerek:54:

Bugüne dek olanların ki geçmişse bizimkide geçer.
Bak ben dün bi küre başladım tarifini vereyim yüzdeki şişlik ve ödem için çok iyi geliyormmuş burda bi komşumuz tavsiye etti e tabi annem dün hemen yaptı..

Yarım demet maydanoz,bir limon ve bir yeşil elma..bunları 1 litre suda güzelce kaynatıyorsun sonra blender ile güzelce eziyosun hepsi o 1 litre suda eriyo tabi bu kaynatma işleminden önce soymayı unutma ayrıca maydonozu saplarıyla birlikte kaynatırsan daha iyi olur en son aşama blenderden geçirdigini süzgeçten geçir ve her gün bir çay bardagı iç.bende dün başladım neticeyi görücez iyi geldigini söyledi yardımcı oluyormuş, çok denemek isteyen arkadaşlar bence bi zararı yok görüldügü üzre dogal..

Son düzenleme:
merhaba kizlar, bende bu yaz emre beyde ameliyat olcam, avusturyadan katiliyorum, foruma yeni üye oldum.
bir kac haftadir forumda yazilanlari okudum, emre bey hakkinda okadar iyi sey duydumki, kesinlikle onda yapmak istiyorum 1.agustos terminim :) cok heycanliyim ama o kadar seviniyorumki
narkosdan ve tamponu cikarmaktan cok korkuyorum ama :/
erkek arkadasim ameliyata pek sicak bakmiyo, burnumun ucu cünkü sivri degil top gibi yuvarlak, onu nasil düzeltecekler bilmiyorum valla :) ameliyat olanlarin resimlerine cok bakmak isterim, heralde size arkadaslik üye yapmaliyim resimlerinizi görmek icin degil mi ?

selamlar

Merhaba Derya,

Hic korkma narkozdan
Hic bir sorun olmaz
eger cok hassassa bunyen tek olacak sey biraz migde bulantisi ve bas donmesi okadar
Ben de Belcikadan gelmistim ameliyat icin
Burun ucum benimde yuvarlakti sivrilestirilmasini istemistim
ameliyat olalali 2 ayi biraz gecti ve derim kalin oldugu icin daha sekli tam olarak belli degil
Bir umitle bekliyorum ben
Ama ameliyattan korkmana hic gerek yok
Sana karsi cikanlara gelince burnunla bir omuru gecirecek olan sensin
Bu karari senin vermen gerek ve digerlerine de sadece saygi gostermek kalir
Ayni seyleri ben de yasadim
hala da yasiyorum ama ben tum sikintilara ragmen hic keske yaptirmasaydim demedim

istanbula izmitten mi gidip geliyorsunuz zor olmadı mı ameliyattan sonra hastanede ya da istanbulda kalmanız gerekti mi şu an fiziki şartlar dolayısıyla en yakın siz varsınız bana yakın o yüzden rahatsız ediyorum sizin fotonuz var mı paylaşır mısınız ameliyat sürecinizi ve yaşadıklarınızı maddi manevi paylaşırsanız sevinirin teşekkürler

Şöyle söyleyeyim Emre Bey istanbul dışı hastalarını bir gün öncesinden hastaneye yatırıyor,ameliyattan bir gün sonrada taburcu oluyorsun,görüşmeye gitmen gereken günü öncesinden söylüyor sana sanırım ben 3. gün gitmiştim,sonrasında kendi arabamızla gidip geldik zaten emre bey ameliyatlarını gündüz kontrollerini akşam üzeri yapıyor ya abim ya babam götürdü getirdi saolsunlar her gidişimizde benzin dışında bir harcama yapmadık . .çünki çokta uzak degil kocaeli-ist.arası..şöyle söyliyeyim ameliyat ücreti dışında bir miktar daha harcama yapılıyor,şuanlık fotograf koymak istemiyorum çekmiyorum dahi diyebilirim ayrıca rica ederim ne rahatsızlıgı istediginiz zaman sorabilirsiniz sorularınızı..

Merhaba Derya,

Hic korkma narkozdan
Hic bir sorun olmaz
eger cok hassassa bunyen tek olacak sey biraz migde bulantisi ve bas donmesi okadar
Ben de Belcikadan gelmistim ameliyat icin
Burun ucum benimde yuvarlakti sivrilestirilmasini istemistim
ameliyat olalali 2 ayi biraz gecti ve derim kalin oldugu icin daha sekli tam olarak belli degil
Bir umitle bekliyorum ben
Ama ameliyattan korkmana hic gerek yok
Sana karsi cikanlara gelince burnunla bir omuru gecirecek olan sensin
Bu karari senin vermen gerek ve digerlerine de sadece saygi gostermek kalir
Ayni seyleri ben de yasadim
hala da yasiyorum ama ben tum sikintilara ragmen hic keske yaptirmasaydim demedim

cevap icin cok saol canim, sizin yazilarinizi okudukca korkumda kalmiyor. evet benimde burnum ayni seninki gibi. senin burnun sekli tam belli olunca resimini lütfen yollarmisin, veya sayfana koyup öyle görsem, en cok merak ettigim sey cünkü burnumun ucu nasil olcak.
sana gecmis olsun, insallah istedigin gibi olur

cevap icin cok saol canim, sizin yazilarinizi okudukca korkumda kalmiyor. evet benimde burnum ayni seninki gibi. senin burnun sekli tam belli olunca resimini lütfen yollarmisin, veya sayfana koyup öyle görsem, en cok merak ettigim sey cünkü burnumun ucu nasil olcak.
sana gecmis olsun, insallah istedigin gibi olur

:))
Canim hic merak etme
Burnumun sekli bir otursun fotograflarimi koymadigim yer kalmayacak
Buyuk bir kutlama yapacagim :))

evt canım heyecan var olmaz mı. Amelyat heyecanı degıl benım kı sonucdan cok korkuyorum ya olmazsa dıye... Valla herkes alay eder benle. Ben bırde aksama kadar ınsanlarla yuzyuze olan bır ınsanım guzel olmazsa herkese hesap ver ayyyy dusunmek bıle ıstemıyorum:18: ama ınsallah Allahın ıznıyle guzel olacak. Senın halın nasıl burnun sadece ondenmı sıs gorunuyo.

Canım bunun için sakın sıkma canını ben amelyattan önce ve sonra bile ya güzel olmazsa diye hiç düşünmedim güzel olacağına emindim sende canını sıkma iyi duşun iyi olsun canim. Emininki çok güzel olacak amelytinada az kalmış hafi hayırlısı. Bu arada tamponlar öyle agrili bisey değil yukarda yazmissin hiç merak etme hiç bisey için. Bana gelince ben onden yandan her yerden şiştim amelyattan sonra bile böyle olmamıştım ama bantlar çıkınca böyle olması normalmiş dün aksam sordum korkma öyle kalmayacak dedi icim rahatladı. :23:

Bugüne dek olanların ki geçmişse bizimkide geçer.
Bak ben dün bi küre başladım tarifini vereyim yüzdeki şişlik ve ödem için çok iyi geliyormmuş burda bi komşumuz tavsiye etti e tabi annem dün hemen yaptı..

Yarım demet maydanoz,bir limon ve bir yeşil elma..bunları 1 litre suda güzelce kaynatıyorsun sonra blender ile güzelce eziyosun hepsi o 1 litre suda eriyo tabi bu kaynatma işleminden önce soymayı unutma ayrıca maydonozu saplarıyla birlikte kaynatırsan daha iyi olur en son aşama blenderden geçirdigini süzgeçten geçir ve her gün bir çay bardagı iç.bende dün başladım neticeyi görücez iyi geldigini söyledi yardımcı oluyormuş, çok denemek isteyen arkadaşlar bence bi zararı yok görüldügü üzre dogal..

Deneyeceğim bende insallah iyi gelir ya teşekkür edeim bu bilgiyi paylaştığın için

kizlar bende ameliyat öncesi ve sonrasi bi kac foto ekledim albümüme :82: yandan burnum cok güzel dursada önden pek sekli belli olmuyor cidden sabir isiymis burun ameliyati :37:

Ay canım ya çok gecmis olsun. Geçmemiş ama yimese gecmis olsun. Kaçıncı gunün bugün senin bol bol sıcak seyler iç c vitamini al istirahat et canım ya kotu olmuş. 45 gün falandi senin burnunu hala silemiyormusun ya :19:

Geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatırsın zor bir durum olsa gerek . .

geçmiş olsun inşallah hemen iyişirsin doktora falan gitseydin ilaçlar iyi gelir belki.

ahh kızlar çok teşekkür ederim... valla o kadar halsizim ki... en çok ta burnumu silemiyorum ya çok beter bişey yaa.... dün emre beyi aradım bana bi ilaç ismi verdi eczaneden aldım bide bikaç tavsiyede bulundu... inşallah geçer... üfff... grip aşısı yaptırmıştım oysaki... inşallah burnuma zarar gelmez ya...:26:
bu arada E-61 çok güzel olmuş burnun maşallahh... ben çok beğendim... benim bandajlar çıkınca patates gibiydi.. senin maşallah çok iyi... güle güle kullan...:nazar:

Rica ederim canım,umarım işe yarar:54:Bu arada ne zaman sonra kontrol ücreti almaya başlıcak emre bey bir bilginiz var mı ?

bildigim kadarıyla 2 sene boyunca kontroller ona ait benim öyle biliyorum ben. 25.gün kontrolum son kontrolum olucak dönüş yapacagım ondan sonra şimdiye kadar 3 kere kontrole gittim 5'inci günü 9'uncu gün ve 15'inci gün bunların hiç birinde kontrol ücreti vermedim ben

herkese merhaba :)

ben ameliyat olali 10-11 hafta oldu ve hala cok sis burnum.. sol tarafimdan gayet memnunum aslinda ama sag tarafda bir gariplik var.. cok sis ve sanki burun kanadimin hemen üstünde uzun ve kalin bir damar geciyor.. bakinca belli oluyor yani onun cikintisi.. zaten önden baktimmi ameliyat olmusum ya olmamisim hic belli olmuyo -.- hala genis.. fazla kafama takmiyorum artik ama bunun parasini biriktirmek icin canim cikti bide kac senedir göz yasi döküyorum eski burnum yüzünden.. bundan sonra artik fazla bisey degisecegini düsünmüyorum acikcasi..

Son düzenleme:
ahh kızlar çok teşekkür ederim... valla o kadar halsizim ki... en çok ta burnumu silemiyorum ya çok beter bişey yaa.... dün emre beyi aradım bana bi ilaç ismi verdi eczaneden aldım bide bikaç tavsiyede bulundu... inşallah geçer... üfff... grip aşısı yaptırmıştım oysaki... inşallah burnuma zarar gelmez ya...:26:
bu arada E-61 çok güzel olmuş burnun maşallahh... ben çok beğendim... benim bandajlar çıkınca patates gibiydi.. senin maşallah çok iyi... güle güle kullan...:nazar:

Helbestcim canim cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin, cok moral oluyor:54:Bu arada sanada gecmis olsun grip olmussun:71:Senin burnun kac gunluk oldu canim simdi?

herkese merhaba :)

ben ameliyat olali 10-11 hafta oldu ve hala cok sis burnum.. sol tarafimdan gayet memnunum aslinda ama sag tarafda bir gariplik var.. cok sis ve sanki burun kanadimin hemen üstünde uzun ve kalin bir damar geciyor.. bakinca belli oluyor yani onun cikintisi.. zaten önden baktimmi ameliyat olmusum ya olmamisim hic belli olmuyo -.- hala genis.. fazla kafama takmiyorum artik ama bunun parasini biriktirmek icin canim cikti bide kac senedir göz yasi döküyorum eski burnum yüzünden.. bundan sonra artik fazla bisey degisecegini düsünmüyorum acikcasi..

daha cok yenı canım 10-11 hafta ne ki 6 ay 1 sene burnun oturma zamanı var şişliklerin inmesi falan hepsin geçmesi için 6 ay 1 sene diyorlar

Helbestcim canim cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin, cok moral oluyor:54:Bu arada sanada gecmis olsun grip olmussun:71:Senin burnun kac gunluk oldu canim simdi?

ewet canım hiç sorma tam fış fış yani... ama kötü bişeymiş bu durumda grip olmak yaa... siz çok dikkat edin kendinize valla...
benim bu gün tam 50 gün oldu...

Şöyle söyleyeyim Emre Bey istanbul dışı hastalarını bir gün öncesinden hastaneye yatırıyor,ameliyattan bir gün sonrada taburcu oluyorsun,görüşmeye gitmen gereken günü öncesinden söylüyor sana sanırım ben 3. gün gitmiştim,sonrasında kendi arabamızla gidip geldik zaten emre bey ameliyatlarını gündüz kontrollerini akşam üzeri yapıyor ya abim ya babam götürdü getirdi saolsunlar her gidişimizde benzin dışında bir harcama yapmadık . .çünki çokta uzak degil kocaeli-ist.arası..şöyle söyliyeyim ameliyat ücreti dışında bir miktar daha harcama yapılıyor,şuanlık fotograf koymak istemiyorum çekmiyorum dahi diyebilirim ayrıca rica ederim ne rahatsızlıgı istediginiz zaman sorabilirsiniz sorularınızı..

ben size maliyetle ilgili sorular soruyorum ama malum öğretmen olunca her türlü detay önemli oluyor ameliyattan sonra masraf dediğiniz yol giderleri mi ?emre bey 3. gün mü alıyor tamponları 15.günde alçıları mı alıyor bu şişlikler işe gitmeye engel olacak kadar kötü mü 3 hafta yeterli değil mi?burun derisinin sert olması işleri daha mı zorlaştırıyor

Back