<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="isaura" data-source="post: 17777722"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=17777722"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-17777722">isaura .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
kızlar hepinize ayrı ayrı çok geçmişler olsun.. ben de düşünüyorum burnumdaki kaza sonucu oluşan yamukluğu düzelttirmek istiyorum.. emre beyden memnun olmayan var mı? okuduğum kadarıyla genelde herkes memnun kalmış.. kızlar arkadaşlık talebi yollıcam kabul ederseniz çok sevinirim..fotoğraflarınıza ihtiyacım var karar vermek için kafam o kdr karıştı ki.. emre beyin muayenesi ücretli mi peki? bi de kk pro kart sahiplerine ameliyatlarda indirim uyguluyor mu? ameliyatları ne kdr.. bnm burnumun fotoları mevcut profilimde bakmak isteyen olursa..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Merhabalar isaura, hoşgeldin aramıza..:)) <br />
Fotolarına baktım, senin burnun çok güzel olur diye tahmin ediyorum, çünkü büyük değil ve kemeri de yok hem... sadece dediğin gibi yamukluk var...yani kendi adıma benim kemerli ve biraz da büyük burnum düzeldiyse, seninki gibi burunlar çok güzel olurmuş gibi geliyor...tabi bu benim fikrim, önemli olan doktorun ne söyleyeceği...<br />
Ben de buradaki olumlu yorumlar doğrultusunda Emre Bey'i seçmiştim...doğru seçim yapmışım diyorum...Emre Bey çok iyi ve ilgili bir doktordur...<br />
Üç görüşme yapılıyor, ilki ücretsiz, ikinci de bir ödeme yapıyorsun ama bu 3. görüşme de ameliyat için ödeyeceğin paradan düşülüyor..(tabi sistem değişmediyse, 8 ay önce böyleydi) <br />
kk pro ile ilgili hiçbir fikrim yok ama bilen arkadaşlar yazarlar....<br />
Sana iyi şanlar diliyorum, umarım istediğin buruna kavuşur, mutlu olursun...:)</div>